- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.541
Ben aralıkta ameliyat olacağım
Otel olarak araştırma yaptınız mı
kaç gün kalmamız gerekiyor ameliyattan bir gün öncemi hastaneye yatış oluyor tahlil vs için liv hospitalamı yoksa emre ilhana mı gidiyoruz
Ödemeyi kredi kartıyla yapabiliyormuyuz
7000 tl ilk old.için standart diye biliyorumSiz fiyat olarak ne söylediler. Ne kadar ödiceksiniz?
Yani aynı gün mü hepsi oluyor bazı arkadaşlar üç görüşme oluyor demişEmre bey söyle söyledi. Istanbula geldigimiz gün tahliller, muayene, ve tasarim yapiliyor. Ayni gün hastaneye yatiriliyoruz ve ertesi gün ameliyat oluyor. Ameliyattan sonra 9-10 gün kalmamiz yeterliymis. Daha detayli bilgim yok ödemeyle ilgili.
Yani aynı gün mü hepsi oluyor bazı arkadaşlar üç görüşme oluyor demiş
Birgün önceden hastaneye yatıyoruz o zaman iki gece mi hastanede kalmış oluyoruz kafam karıştı
İlknur merhaba teşekkür ederim çok açıklayıcı yardımcı olmuşsun.ilk randevuda emre bey bana kendini anlattı asıl görüşme 2.randevuya dedi yani ben pek derdimi anlatamadım nefes alamıyorum bu sorun hallolur mu tekrar eder mi ameliyat kesin çözüm mü diye o yüzden canım sıkıldı aslında.acaba 2.randevu benim istediğim gibi geçer mi, beni dincek mi yani asıl gitme sebebi mi falan soracak mı? Bi de film mi cekicek önce muayene nasıl oluyor bana bu konuda da bilgi verebilirsen sevinirim...Benim bugün 31. günüm.. Ben Emre Bey'i tanımadan önce birçok ünlü doktorla görüştüm açıkçası. Ve hiçbiri Emre Bey'in verdiği güveni veremedi bana inan.. Sana şu kadarını söyleyebilirim Emre Bey burun üzerine uzman bir cerrah zaten, burnun içi dışı herşeyi ile bir bütün onun için. Sadece estetik cerrah değil aynı zamanda geçmişine de bakarsan çok iyi araştırma hastanelerinden gelme bir KBBci. Benim de burnumda deviasyon, polip, sinüzitim vardı ve hiç nefes alamıyordum artık kronik bronşite çevirmişti o kadar düşün. Ameliyat olmadan 2 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı. Önce beni iyileştirdi sonra ameliyat edip bu dertlerimden kurtardı. Normal bir plastik cerraha gitsen bunların hangisini yapabilir ki zaten burnun dışını ancak güzelleştirebilir. Burun, nefes almak bu kadar önemli iken sana tavsiyem Emre Bey gibi bi doktorla görüşmüşsün 2. randevuya koşarak gitmen:) Şuan 1 aylık burnum henüz daha çok şiş olmasına rağmen bu hali bile çok doğal duruyor. Ödemler inince çok güzel olacağı kesin:) Facebook grubundan takip etmeni öneririm orada zaten yüzlerce hastası var. https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?ref=ts&fref=ts
Burda hergün yorumlar yazıyoruz sonuçta.. İçimden gelerek insanları doğru yönlendirmek adına yapıyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. Çünkü Emre İlhan gibi bir cerrahın artık reklama bile ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Ayrıca şunu da söylim ameliyatının üzerinden uzun seneler geçmiş hastalarıyla da konuşma fırsatım oldu en çok da onları görünce Emre Bey'i tercih ettim zaten. Bu yüzden hiç aklının karışmasına gerek bile yok güven bizlere...:)
İlknur merhaba teşekkür ederim çok açıklayıcı yardımcı olmuşsun.ilk randevuda emre bey bana kendini anlattı asıl görüşme 2.randevuya dedi yani ben pek derdimi anlatamadım nefes alamıyorum bu sorun hallolur mu tekrar eder mi ameliyat kesin çözüm mü diye o yüzden canım sıkıldı aslında.acaba 2.randevu benim istediğim gibi geçer mi, beni dincek mi yani asıl gitme sebebi mi falan soracak mı? Bi de film mi cekicek önce muayene nasıl oluyor bana bu konuda da bilgi verebilirsen sevinirim...
arkadaşlar merhaba benim 18 kasımda ameliyatım var ameliyata giderken yanınızda bir şey götürdünüz mü? yada şunu mutlaka yanına al dediğiniz bir şey var mı? ameliyata nasıl giysilerle giriyoruz kendime kalın bir tayt almak istiyorum izin verilir mi acaba ben çok üşürüm de :) bilgilendirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
cnm üstüne basa basa su içmeni tavsiye ediyorum ben önceden çok az içerdim ameliyattan beri 2-3 litre içiyorum ve şişliklerim azalmak üzere... inşallah hayalindeki burna kavuşursun
""...."."............"
Canım ameliyata girerken zaten hastane sana veriyor giysilerini onlardan başka hiçbirşey giyemiyorsun. Ancak ameliyattan çıktıktan sonra kesinlikle önden düğmeli ya da V yaka t-shirtler al yanına diğerlerini kafandan geçiremezsin çünkü. Onun dışında tırnaklarında oje olmasın. Metal olabilecek birşey olmasın üzerinde (takı, toka vs..). Başka birşeye ihtiyaç yok normal alt eşofmanını ve çorabını götür, havlu ve terlik oda da var zaten açılmamış.
""...."."............"
Emre bey söyle söyledi. Istanbula geldigimiz gün tahliller, muayene, ve tasarim yapiliyor. Ayni gün hastaneye yatiriliyoruz ve ertesi gün ameliyat oluyor. Ameliyattan sonra 9-10 gün kalmamiz yeterliymis. Daha detayli bilgim yok ödemeyle ilgili.
""...."."............"
7000tl
1gece hastanede kaliyoruz
3 görüsme gerceklestiriliyor, ama zaman kitligi olanlar, misal almanyadan vs gelenler 1 görüsmeden Sonra ameliyat Ta olabiliorlar....
10 gün çok uzun bir süre değil mi arkadaşlar 4-5 saat sonra çıkış yapılıyo sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?