emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre bey söyle söyledi. Istanbula geldigimiz gün tahliller, muayene, ve tasarim yapiliyor. Ayni gün hastaneye yatiriliyoruz ve ertesi gün ameliyat oluyor. Ameliyattan sonra 9-10 gün kalmamiz yeterliymis. Daha detayli bilgim yok ödemeyle ilgili.

Yani aynı gün mü hepsi oluyor bazı arkadaşlar üç görüşme oluyor demiş
Birgün önceden hastaneye yatıyoruz o zaman iki gece mi hastanede kalmış oluyoruz kafam karıştı

7000tl
1gece hastanede kaliyoruz
3 görüsme gerceklestiriliyor, ama zaman kitligi olanlar, misal almanyadan vs gelenler 1 görüsmeden Sonra ameliyat Ta olabiliorlar....

Yani aynı gün mü hepsi oluyor bazı arkadaşlar üç görüşme oluyor demiş
Birgün önceden hastaneye yatıyoruz o zaman iki gece mi hastanede kalmış oluyoruz kafam karıştı

Bakin Emre bey Böyle cevapladi

"Yurtdşından gelen hastalarımız ile hasta görüşmelerini (3 görüşmeyi) muayene,tasarım ve bilgilendirme görüşmelerini..3-4 güne topluyoruz.İstanbula geldiğiniz tarihte görüşmeleri yapıp aynı gece sizi hastaneye yatırıyoruz.O gece tüm kan tahlilleriniz yapılıyor ve ertesi sabah ameliyat oluyorsunuz."

İlknur merhaba teşekkür ederim çok açıklayıcı yardımcı olmuşsun.ilk randevuda emre bey bana kendini anlattı asıl görüşme 2.randevuya dedi yani ben pek derdimi anlatamadım nefes alamıyorum bu sorun hallolur mu tekrar eder mi ameliyat kesin çözüm mü diye o yüzden canım sıkıldı aslında.acaba 2.randevu benim istediğim gibi geçer mi, beni dincek mi yani asıl gitme sebebi mi falan soracak mı? Bi de film mi cekicek önce muayene nasıl oluyor bana bu konuda da bilgi verebilirsen sevinirim...

Canım 2. görüşmede o seni dinleyecek tabi ki de sağlık problemlerini anlat kafanda ki herşeyi sor. Tasarımı konuşmanız için henüz erken ameliyata yakın bir güne veriyor o randevuyu. Çünkü 1 saat falan sürüyor. Emre Bey için ilk başta sağlık gelir bunu unutma bir kere.. Ayrıca eğer gerekliyse film çekmek isteyebilir. Burnunun içini kontrol etti mi hiç? Deviasyon için filme ihtiyaç duyulmaz zaten muayenede görür doktor onu. Ancak benim gibi sinüzit problemin varsa isteyebilir. Ben filmimle gitmiştim çünkü o istemeden ilk görüsmede götürmüştüm. Sen 2. randevuya git ve önce sağlık problemlerini anlat Emre Bey zaten sana gerekli açıklamayı yapacaktır. Kafanda başka soru işareti kaldıysa açıklayabilirim canım..

Canım ameliyata girerken zaten hastane sana veriyor giysilerini onlardan başka hiçbirşey giyemiyorsun. Ancak ameliyattan çıktıktan sonra kesinlikle önden düğmeli ya da V yaka t-shirtler al yanına diğerlerini kafandan geçiremezsin çünkü. Onun dışında tırnaklarında oje olmasın. Metal olabilecek birşey olmasın üzerinde (takı, toka vs..). Başka birşeye ihtiyaç yok normal alt eşofmanını ve çorabını götür, havlu ve terlik oda da var zaten açılmamış.

teşekkürlerrrr benim için de önemliydi.........................

10 gün çok uzun bir süre değil mi arkadaşlar 4-5 saat sonra çıkış yapılıyo sanıyordum

arkadaşlar migreni olup ameliyat geçrimiş arkadaşlarıma bir sorum olacak. ameliyat sonrası migreni tetikliyor mu acaba? ataklarım çok şiddetli oluyor da ameliyat sonrası bir de onunla uğraşmayayım:S

Kızlar bişey sorucam. Dişlerim halen hassas 1 ay oldu. Diş etlerim biraz şişik halen.. Herhangi bir ilaç var mı acaba kullandığınız? Ağız gargarası iyi gelirmi ki acaba ya??

arkadaşlar migreni olup ameliyat geçrimiş arkadaşlarıma bir sorum olacak. ameliyat sonrası migreni tetikliyor mu acaba? ataklarım çok şiddetli oluyor da ameliyat sonrası bir de onunla uğraşmayayım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…