emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

belki sanssız bir güne gelmişsindir cünkü emre bey gerçekten uzun uzun açıklama yapan hastasını cok iyi anlamaya calısan we cok iyi anlatan bir doktor ama ne biliym herkesde oldugu gibi onunda belki kötü bir gününe denk gelmiştir

Emre bey burun ucu ve burun deliklerinde çok başarılı hatta bana göre en iyisi... başkalarıyla kendini karşılaştırma her burun kişiye özeldir Emre bey hastalarının isteklerini çok önemser o yüzden herkes memnundur fotoğraflara bakarak karar verebilirsin Emre bey çok daha kibar burunlar yapıyo bence

Yarin muhammet neyle bir sonraki gun de emre beyle randevum var cok kararsızım ama bişeye eminim artık bu sene olucam bu ameliyati

Uykularım kaçıyor, bu arada ilk görüşmede görüşme ücreti ödüyormuyuz bilgilendirebilirmisiniz

her iki doktorla da görüşmelerini yaptıktan sonra eminim kararsız olmayacaksın.ben emre beye güvendim o yüzden revizyonumu emre beye oldum. 7.ayım ve çok memnunum.çökme olayına gelecek olursak bazı dokular kıkırdakla kemiğin yeterince kaynaşmasına ortam hazırlamayabilir. yani bu durum kendi dokularımızla alakalı olabiliyor. ameliyat ne kadar başarılı sonuç verse de emre beyin biz hastaları özellikle 2 yıl takip etmesindeki en büyük sebep bu sanırım.dokularımızın nasıl bir tepki vereceği kesinlikle takip edilmeli....
biraz sakin ol canım. sonuçta bu yıl için kararlısın.aklına takılan her şeyi sorabilirsin. bu arada emre bey gerek görüşmelerde gerekse kontrollerde hiç bir ücret almıyor .inşallah sen de hayırlısı ile olur kurtulursun

Cok tesekur ederim, evet kikirdak kaynaması önemli bi konu korkuyorum Cok heycanliyim

rica ederim canım korkulacak hiç bir şey yok. hepimiz bu süreçten geçtik.ben ilk görüşmeye gittiğimde emre beye güvenmesem bu kadar rahat olamazdım herhalde.25 mesaj sayını(anasayfa-forum test bölümünden) tamamladıktan sonra özel albümlere bakmanı öneririm.daha sağlıklı fikir edinebilirisin canım.

Evet bende sabirsizlaniyorum eminim güzel yapmıştır, emre bey cok ilgili bir doktormus herkes öyle söylüyor 💗🎀💗🎀💗🎀

merhaba arkadaslar bu sıtede bayaga eskıyım bende 22 kasıma emre beyden ameliyat ıcın randevu aldım.ne olur bana dua edin revizyon olacagım 3. olacak, bu kez insallah hersey yolunda gıder.16 yada 18 kasımda muayene var bakalım daha arayıp bılgı verecekler.sehır dısından gıdecegım,cok heyecanlıyım, streslıyım 21 aylık bebegım var ne yapacagım bılmıyorum ama artık yuzum gulsun ıstıyorum.bana manevı anlamda destek olursanız cok sevınırım.hersey gonlunuzce olsun....

merhaba bende 18 kaskımda ameliyat olacağım saat kaça verdiler sizin randevu verdiler.

18 kasımda ameliyatım var 12 gün kaldı çok heyecan var :18: 16 kasımda son görüşmemizi yapacağız emre bey ve özgül hanımla görüşeceğiz çok mutluyum bu yandan

hiç korkmana gerek yok canım. emin ellerdesin merak etme doktorun emre bey. ben de revizyon hastasıyım.7 ay oldu ameliyat olalı ve sonuçtan çok memnunum.ilk görüşmeni yaptığında daha da rahatlayacaksın. zaten revizyon ameliyatlarında da emre beyin başarısı tartışılmaz. o yüzden ben de güvenerek girmiştim ameliyata.dualarımız seninle. bebeğin içinde endişelenme. 1 haftada toparlıyorsun . zaten günlük yaşamı etkileyen bir ameliyat değil.güzel haberlerini bekliyoruz canım. şimdiden geçmiş olsun.
18 kasımda ameliyatım var 12 gün kaldı çok heyecan var :18: 16 kasımda son görüşmemizi yapacağız emre bey ve özgül hanımla görüşeceğiz çok mutluyum bu yandan

senin adına sevindim canım. ne güzel yakında bizler gibi sen de istediğin gibi bir buruna sahip olacaksın.belli ki tasarımında yapılmış mutlusun.heycanla bekliyeceksin artık :)))öptümmm

senin adına sevindim canım. ne güzel yakında bizler gibi sen de istediğin gibi bir buruna sahip olacaksın.belli ki tasarımında yapılmış mutlusun.heycanla bekliyeceksin artık :)))öptümmm[/QUOTE]

teşekkür ederim:):) evet tasarımda yapıldı ancak yandan profilden fazla bir şey yapılmadı yandan iyi dedi, önden de tam anlaşılmadı ama yine de güzeldi burnumun düz olması çok hoşuma gitti çok az kaldı bekliyorum sabırla:):)

merhaba bende 18 kaskımda ameliyat olacağım saat kaça verdiler sizin randevu verdiler.

merhaba muayene ıcın arayacaklarını soyledıler henuz aramadılar ya 16- yada 18 kasımda olacak buyuk ıhtımalle dedıler.aradıklarında buraya yazarım cnm..bende cok heyecanlıyımmm anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…