- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.641
emre bey le görüştüm çok yoğun olduğu için mi yoksa benim beklentilerim mi çok fazlaydı bilemiyorum ama bana öyle ne çok güven verdi(tabi güvensizlikte değil),ne uzun uzun açıklama yaptı.....
çok yazılar okudum emre beyle ilgili emre bey le görüşen ,konuşanın ameliyat olası geliyor filan die ama ben tatmin olmadım kısacası...
kesinlikle bende dilege katılyorum dilekcim slm bu arada bayadır giremiyordum =)))
bende yıllarca kaçtım kaçtım düşündüm emre beyde 10 dakikada gün aldım gerçekten =)
merhaba kizlar. Ya ben karar veremiyorum - dr ilhan ve dr dillber beyde ikiside iyiler, ama hangisi burun ucu daha güzel yapiyor?
Siz burun ucusundan memnunmuzunuz? ve hangisi burnu daha kücük yapiyor? Bazi doktorlar biraz büyük birakiyorlar diye dogal görünsün, ama ben icim dogalik okadar önemli deyil, yeterki kücük olsun! Yada yanlismi düsünüyorum?
Yarin muhammet neyle bir sonraki gun de emre beyle randevum var cok kararsızım ama bişeye eminim artık bu sene olucam bu ameliyati
Uykularım kaçıyor, bu arada ilk görüşmede görüşme ücreti ödüyormuyuz bilgilendirebilirmisiniz
Cok tesekur ederim, evet kikirdak kaynaması önemli bi konu korkuyorum Cok heycanliyim
merhaba arkadaslar bu sıtede bayaga eskıyım bende 22 kasıma emre beyden ameliyat ıcın randevu aldım.ne olur bana dua edin revizyon olacagım 3. olacak, bu kez insallah hersey yolunda gıder.16 yada 18 kasımda muayene var bakalım daha arayıp bılgı verecekler.sehır dısından gıdecegım,cok heyecanlıyım, streslıyım 21 aylık bebegım var ne yapacagım bılmıyorum ama artık yuzum gulsun ıstıyorum.bana manevı anlamda destek olursanız cok sevınırım.hersey gonlunuzce olsun....
hiç korkmana gerek yok canım. emin ellerdesin merak etme doktorun emre bey. ben de revizyon hastasıyım.7 ay oldu ameliyat olalı ve sonuçtan çok memnunum.ilk görüşmeni yaptığında daha da rahatlayacaksın. zaten revizyon ameliyatlarında da emre beyin başarısı tartışılmaz. o yüzden ben de güvenerek girmiştim ameliyata.dualarımız seninle. bebeğin içinde endişelenme. 1 haftada toparlıyorsun . zaten günlük yaşamı etkileyen bir ameliyat değil.güzel haberlerini bekliyoruz canım. şimdiden geçmiş olsun.merhaba arkadaslar bu sıtede bayaga eskıyım bende 22 kasıma emre beyden ameliyat ıcın randevu aldım.ne olur bana dua edin revizyon olacagım 3. olacak, bu kez insallah hersey yolunda gıder.16 yada 18 kasımda muayene var bakalım daha arayıp bılgı verecekler.sehır dısından gıdecegım,cok heyecanlıyım, streslıyım 21 aylık bebegım var ne yapacagım bılmıyorum ama artık yuzum gulsun ıstıyorum.bana manevı anlamda destek olursanız cok sevınırım.hersey gonlunuzce olsun....
18 kasımda ameliyatım var 12 gün kaldı çok heyecan var :18: 16 kasımda son görüşmemizi yapacağız emre bey ve özgül hanımla görüşeceğiz çok mutluyum bu yandan
merhaba bende 18 kaskımda ameliyat olacağım saat kaça verdiler sizin randevu verdiler.
hiç korkmana gerek yok canım. emin ellerdesin merak etme doktorun emre bey. ben de revizyon hastasıyım.7 ay oldu ameliyat olalı ve sonuçtan çok memnunum.ilk görüşmeni yaptığında daha da rahatlayacaksın. zaten revizyon ameliyatlarında da emre beyin başarısı tartışılmaz. o yüzden ben de güvenerek girmiştim ameliyata.dualarımız seninle. bebeğin içinde endişelenme. 1 haftada toparlıyorsun . zaten günlük yaşamı etkileyen bir ameliyat değil.güzel haberlerini bekliyoruz canım. şimdiden geçmiş olsun.
tesekkur ederım cnmm, insallah hersey yolunda gıder, bu son olur....
benı aradıklarında muayene gununude soylerım sıze...hoscakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?