- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.661
ASK ASK bende subat ayinda emre beye ameliyat oluyorum....Ben amcamlarda kaliyorum....yakin oraya. Ben almanyada yasiyorum. Fakat oralara yakin otellere bakabilirsin, veya sekreterleri sana bilgi verir, onlarin da kiralayacak 2 odali evleri var! Nerde ve ne kadar oldugunu acikcasi unuttum, ama arayip ögrenebilirsin! yoksa oteller var, hos 5 yildiza gerek yok, uyun Bisi bak derim ben. Büceni bilmiyorum o yüzden dedim...
Hayirlisiyla burnunuz insallah sorunsuz Olur ve sonucu sizleri, benide TABI, coook mu cooooooooook mutlu Eder.....insallah! Degsin bukadar beklememize ve düsnmemize....beyin yorucu cünki...Ben baya baya düsünüyorum, ins gzl Olur ...zaman ne kadar yavas gecio vs vs...ama sonucu ins hepimize hayirli Olur ...!!!
Bir ricam var emre beyde ameliyat olanlara, baa arkadaslik teklifi gönderebilirmisiniz, Merak ediyorum olanlari ve yakin zamanda olacaklari...!
Türkcem icin kusuruma bakmayin. Cok iyi degil.
Askask benim kiz arkadasim haftaya istanbula geliyor, onun ameliyati 14 Kasim da oluyor.....onun icin de coook heyecanliyim ....kendisi Tabiki acayip heyecanli...belki karsilasirsiniz Muayne hanesinde.. ? Illaki orda beklerken doktoru birbirleriyle konusurlar öyle bekleme odasinda.... Hihi
Belki askask....?
Ya benim baska bir Sorum olucak size kizlar....erenköyde uygun bir otel bilen varmi aranizda? Muayne hanesine yakin bir yerde olabilir.....? Kiz arkadaima bakiyorum burdan , ama ucuk fiyatlar cikiyor , yada kadiköy atsehir Falan cikiyor....Varsa aranizda oteller bilen, cok sevinirim. Kendisi türkce bilmiyor, yardimci olmaya clisiyorum....
Hayirli günler hepinize...!
Arkadaşlar ben de büyük ölçüde Emre İlhan'da karar kıldım ancak ameliyat olanların fotoğraflarını çok merak ediyorum.Normalde okuyorum siteyi ama yeni üye oldum.Şimdi fotoğrafları görmem için 25 mesaj mı gerekli??Pek anlamadım da...
ayın kaçında 12de muayene oldunuz bende gecen gün 12de muayene oldumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?