emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yarından sonraki gun görüşmem var cok heycanliyim bu revizyon ameliyatları korkutuyor benı önce birine güvenip yaptırıyorsun sonra ikinci ameliyat cok zor

arkadaşlar birde öğrenmek istediğim bir konu var.şehir dışından gelenler veya yurt dısından gelenler bir hafta yada 10 gün nerde kaldılar ücretler neler öğrenebilirmiyim acaba?şimdiden cok tesekkür ederim...

ASK ASK bende subat ayinda emre beye ameliyat oluyorum....Ben amcamlarda kaliyorum....yakin oraya. Ben almanyada yasiyorum. Fakat oralara yakin otellere bakabilirsin, veya sekreterleri sana bilgi verir, onlarin da kiralayacak 2 odali evleri var! Nerde ve ne kadar oldugunu acikcasi unuttum, ama arayip ögrenebilirsin! yoksa oteller var, hos 5 yildiza gerek yok, uyun Bisi bak derim ben. Büceni bilmiyorum o yüzden dedim...
Hayirlisiyla burnunuz insallah sorunsuz Olur ve sonucu sizleri, benide TABI, coook mu cooooooooook mutlu Eder.....insallah! Degsin bukadar beklememize ve düsnmemize....beyin yorucu cünki...Ben baya baya düsünüyorum, ins gzl Olur ...zaman ne kadar yavas gecio vs vs...ama sonucu ins hepimize hayirli Olur ...!!!
Bir ricam var emre beyde ameliyat olanlara, baa arkadaslik teklifi gönderebilirmisiniz, Merak ediyorum olanlari ve yakin zamanda olacaklari...!
Türkcem icin kusuruma bakmayin. Cok iyi degil.

canım güzell dileklerin için teşekkür ederim.inşallah hepimizin yüzü güler...
kasım ayına gırdıkten sonra bana zaman cok hızlı gıbı gecıyor...
bende uygun bişeyler istiyorum otel olarak zaten,bakalım muayeneye gıdınce belli olacak hersey.burdan yazarım detayları...

Askask benim kiz arkadasim haftaya istanbula geliyor, onun ameliyati 14 Kasim da oluyor.....onun icin de coook heyecanliyim ....kendisi Tabiki acayip heyecanli...belki karsilasirsiniz Muayne hanesinde.. ? Illaki orda beklerken doktoru birbirleriyle konusurlar öyle bekleme odasinda.... Hihi

mert77 merhaba,
benım muayenem 16 kasımda 22 kasım ameliyat günüm belkı kızarkadasının kontrollerınde karsılasırız:))cok heyecanlıyım.inşallah hepimiz için hersey yolunda gider...

Belki askask....?
Ya benim baska bir Sorum olucak size kizlar....erenköyde uygun bir otel bilen varmi aranizda? Muayne hanesine yakin bir yerde olabilir.....? Kiz arkadaima bakiyorum burdan , ama ucuk fiyatlar cikiyor , yada kadiköy atsehir Falan cikiyor....Varsa aranizda oteller bilen, cok sevinirim. Kendisi türkce bilmiyor, yardimci olmaya clisiyorum....
Hayirli günler hepinize...!

o muhitlerde uygun otel bulmak imkansız hele hele bir bayana bakılıyorsa çok dikkat edilmesi gerekir ucuz diye de kalitesiz yerlere gidilmez,tavsiyem öğretmen evi araştırın en uygun oralara oluyor

Arkadaşlar ben de büyük ölçüde Emre İlhan'da karar kıldım ancak ameliyat olanların fotoğraflarını çok merak ediyorum.Normalde okuyorum siteyi ama yeni üye oldum.Şimdi fotoğrafları görmem için 25 mesaj mı gerekli??Pek anlamadım da...

şu zaman sorununu nasıl çözeceğim bilemiyorum, hala randevu bile alamadım,

sanırım yılbaşından sonra falan ancak gidebileceğim görüşmeye, işler çok yoğun

http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/662501-deneme.html
hoş geldin canım. evet fotoğrafları görmen için öncelikle 25 mesaj hakkını doldurman gerekiyor. ve görmek istediğin kişileri arkadaşlık listesine eklemen yeterli. özel albümlere o şekilde ulaşabilirisin. yukarıdaki vermiş olduğum linki tıklayıp 24 mesaj yazarsan hakkını doldurmuş olursun:))ben sizi ekledim. kolay gelsin

doktoru bulmuşken sayenizde iyice kafam karıştı =)

yeditepe hastanesine giderim ben hep, doktorlarına çok güvenirim. orda düşünüyodum. forumda o kadar fazla emre ilhanı tavsiye eden var ki, kararsız kaldım.

http://www.kadinlarkulubu.com/deneme...01-deneme.html
hoş geldin canım. evet fotoğrafları görmen için öncelikle 25 mesaj hakkını doldurman gerekiyor. ve görmek istediğin kişileri arkadaşlık listesine eklemen yeterli. özel albümlere o şekilde ulaşabilirisin. yukarıdaki vermiş olduğum linki tıklayıp 24 mesaj yazarsan hakkını doldurmuş olursun:))ben sizi ekledim. kolay gelsin

Yardımın için çok teşekkür ederim canım.Hemen şu başlığa bir şeyler yazıp fotolarınızı görmek istiyorum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…