- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.721
be beklenen günüm geldi yarın ameliyatım var:) korku heycan stres bir arada inşallah sağ salim atlatırım şu ameliyatı Allah'ın izni ile dualarınızı esirgemeyin kızlar. şimdiden çok teşekkürler:)))
Aslında 12.30 daydı ama ordaysanız mutlaka farketmişsinizdir kalabalığı 3gibi girebildim ben anca. Ya siz?
Merhaba
Benim ameliyatımda 20 kasım da çok heyecanlıyım bir okadarda korkuyorum Emre Bey'le ameliyat öncesi son görüşmenizi yaptınız mı acaba ?
Söyledim üstüne basa basa hemde, pek de umursamadı bayan
Merhaba,
Teşekkürler bu faydalı biligiler için .Bende burun ameliyatı istiyorum fakat doktora karar veremiyorum. Emre beyle ilgili hep güzel yorumlar var yinede emin olamiyorum biraz abartılıyormu acaba diyorum içimden.... Zaman problemi fenaymış , ameliyat sonrası rahatlıkla ulaşabildiniz mi ? acil bir durum olursa ulaşamamak kötü olabilir. Umarım sonuçtan çok memnunsundur.
be beklenen günüm geldi yarın ameliyatım var:) korku heycan stres bir arada inşallah sağ salim atlatırım şu ameliyatı Allah'ın izni ile dualarınızı esirgemeyin kızlar. şimdiden çok teşekkürler:)))
emre beyi ben ameliyat öncesi de sonrasıda gördüm belki gecikme olduğu için arkadaş görememiştir ya da başka bir aksilik olmuştur ama şunu söyleyebilirim ben emre beye gece 3 de bile ulaşıyordum :) günde belki en az 5 6 kere arıyordum hiç abartısız :) hatta bir gece saat 1 de yanına gittik burnuma bakması gerekti kuzenimin eli çarpmıştı emre bey görmek istemişti yani o konuda bir sıkıntınız olmasın her zaman ulaşabilirsiniz :) diğer konuda emin olmak için de emre beyle yüz yüze görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim ordaki ortamı ve emre beyin kendine olan güvenini,hastalarınızı görmenizi tavsite ederim:)
temmuzcum çok geçmiş olsun :) güzel haberlerini bekliyoruz
umursamamak değil de demek ki çok yoğun bi döneme denk geliyor yoksa yardımcı olurlardı asistanları çok tatlı,anlayışlı ama bi yerden sonra onlar da tıkanıyor demek ki. size daha uygun bi zamana alsaydınız belki bahane olurdu gelebilirdiniz çok mu uzaksınız istanbula
Katılıyorum. Bende görüşmeye gittiğimde çok ilgiliydi.. Ameliyat olacağım kesin belli olmadığı halde bile üstelik!!
canım benım de muayene saatim sabah 10.00 daydı ben saat 14,00 de odasına gırebıldım basıma agrılar gırdı inanamazsın.belki bırbırımızı gormusuzdur.
tabiki herşeyin yolunda olduğunu söyleyecek :) siteyi hemen çözersin biraz uğraşırsan :) resimleri bekliyoruz o zaman:)
revizyonun amacı burnu düzeltmek zaten ama eğer ince deriliysen mutlaka emre beyin görmesi gerekir ince derili burunlar daha farklı oluyor kiminde %100 başarı kiminde % 60 70 başarı elde ediliyor bu birazda ilk doktorunuzun nasıl bir burun bıraktığına bağlı. normal deri olsaydı sıkıntı olmazdı ama dediğim gibi siz emre beyi düşünüyosanız kısa zamanda randevu alıp gitmenizi öneririm en sağlıklı bilgiyi kendisi verir. revizyon ücreti 2. ameliyatsa eğer yanılmıyosam 11000 den başlıyor burna göre değişiyor.
son günler hiç geçmemişti benim için gün saymaktan :) az kaldı güzel burna kavuşmaya :)
teşekkür ederim,Evet bende bir süredir doktor araştırıyorum ama, asıl merak ettiğim konu şu burun kenarları inceldiyse yasa inceyse o kısmı desteklenebiliyor mu ,tombullaştırılabiliyo mu, hiç burnu fazla inceltilip böyle bi şey başından geçen oldu mu acaba.aynı şikayetleri olan ve ameliyat olan oldu mu acaba
Arkadaşlar merhaba
Ben yarın Op. Dr Emre İlhan'a burun estetik ameliyatı yaptıracağım ancak doktorum çeneyede implant uygulaması yapılması gerektiğini söylüyor çok kararsızım :18: Emre Bey'e her iki ameliyatı olan arkadaşlarımdan deneyimlerinne dayanarak bana bilgi vermesini rica ederim. Ameliyatım yarın lütfen yardımcı olun
Gecmis olsun. Uzulmeyin kikirdak ekleyip o kisimlari dolduruyorlar. Benimde derdim ayni. Emre bey yapar. Kendinizi iyi bir doktora emanet edin.bana göre en iyisi Emre bey. Ben gidip görüştüm ve cok guven verdi. Randevu alip gorusun en azından ameliyat zamanina kadar iciniz rahat olur. Ben uzuntuden 40 kiloya düştüm. Emre bey ile gorustum guvendim ameliyat gününü bekliyorum. Ve kilo almaya basladim. Öyle zor ki bu surec. Ama uzulmeyin caresi var.yeterki doktora kendinizi iyi ifade edin.
Kızlar meraba.Ben de burnumu Emre beye yaptırmak istiyorum.Yıllarca beğenmedim burnumu ve doktor araştırmaya başlayınca Emre beyin işinde ne kadar başarılı olduğunu duydum.Ama fiyatı konusunda hiç bir fikrim yok.Emre beye burnunu yaptıran arkadaşlar fiyatını söyleyebilirlermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?