- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.761
kesinlikle canım herkesin burunları ayrı güzeldi. maşallah. Emre bey de karar kılmakta ne kadar doğru yapmışız gerçekten çok şanslıyız.pınar arkadaşımız bile bizim bu mutluluğumuz karşısında nasıl da şok oldu.umarım herkes bizim gibi mutlu olabilir
Merhabalar ,fiyat ameliyat durumuna gore değişiyor. Eger ilk ameliyatinsa 7 bin ancak 2. Ya da 3 se fiyat degisiyor,bence mutlala gorusmeye gidin,aklinizda ki butun soru isaretleri bitecek ,Emre Ilhan baska bir guven
...herkese simdiden hayirli olsun,bana da:)bu arada benim burnumda on gunluk oldu bile
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Isteklerimi 2 . gorusmede, fotograflarla gosterdim ve sozel olarakta soyledim mesela dogal olsun cok kavisli olmasin vs. Sizin isteklerinizi zaten Emre bey sabirla dinliyor ve tavsiyede de bulunmustu bende.Ornegin burnumun ucunu kaldirtmak istememistim ama Emre bey biraz kaldiralim istersen dedi bende hadi kaldiralim dedim:-D suanda burnumun goruntusunden gayet memnunum yeni ameliyat oldugum halde.Emre bey zaten ilk gorusmede guven vermisti bana.Yakin zmnda fotolarimi da paylasacagim sizinleIlk Önce cok cok Gecmis olsun, dilerim Daim mutlu olursun VE ömürlük Olur yeni burnun.
Biraz detayli anlatmak istermisin, konusmaniz nasil gecti? Isteklerini Resim olarak mi gösterdin? Nasil geciyor konusmalariniz, cok Merak ediyorum.istedigin gibi oluyor mu sonuc? Tabiki henüz yeni ameliyat oldun, ama simdiden memnunsun sanirim?
Evet fotograflarini simdiden cok cok Merak ediyorum. Ilerde paylasmani dört gözle bekliyorum :)
Sagol bizimle paylasimlarin icin. Tekrar Gecmis olsun.....!degmesin!!!
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Isteklerimi 2 . gorusmede, fotograflarla gosterdim ve sozel olarakta soyledim mesela dogal olsun cok kavisli olmasin vs. Sizin isteklerinizi zaten Emre bey sabirla dinliyor ve tavsiyede de bulunmustu bende.Ornegin burnumun ucunu kaldirtmak istememistim ama Emre bey biraz kaldiralim istersen dedi bende hadi kaldiralim dedim:-D suanda burnumun goruntusunden gayet memnunum yeni ameliyat oldugum halde.Emre bey zaten ilk gorusmede guven vermisti bana.Yakin zmnda fotolarimi da paylasacagim sizinle
dilerim nisanda bizlerde bu gruba dahil oluruz:)
çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin :)) iyiki emre beye bırakmışsın emre bey kaldırmak istediyse düz burunun yakışmayacağını düşündüğü içindir, emre beyi dinlemeseydiniz ameliyatdan sonra keşke kaldırsaydım diyecektiniz eminim:) kardeşim öyle oldu çünkü emre beyi dinlemedi kaldırtmadı pişman oldu :) 1 sene sonra burnunu kaldırttı :) resimleri merakla bekliyoruz :)
arkadaslar emre bey alçıyı kac gun sonra cıkarıyor, bırde ameliyat oldugumuz gun 1. gun mu olarak sayılıyor..
Emre hocamiza ameliyat olan arkadaslarim ,Emre Beyin dogum tarihjni bilen var mi supriz olarak o gun toplansak mi ?ne dersiniz:)
ay bencede çok iyi olur hem birbirimizi görüp tanışmış olur hem burunlarımızı kutlar hem de sevgili doktorumuza bir süpriz olurdu:=) ne yapsakta öğrensek acaba ki :26: bir de tabi katılabilcek arkadaşlar da önemliBen bilmiyorum ama cok iyi olur aslindaiyi fikir
ay bencede çok iyi olur hem birbirimizi görüp tanışmış olur hem burunlarımızı kutlar hem de sevgili doktorumuza bir süpriz olurdu:=) ne yapsakta öğrensek acaba ki :26: bir de tabi katılabilcek arkadaşlar da önemliEki Görüntüle 873298 Eki Görüntüle 873299 Eki Görüntüle 873300 Eki Görüntüle 873298 Eki Görüntüle 873299 Eki Görüntüle 873300
bu arada burnumun beş günlük halleriydi:=) şimdi 12 günlük oldu:=)
Oh masallah.nazar degmesin bence gayet guzel duruyor.Biz ayni gun ameliyat olmusuz senle galiba.sen carsamba oldun degil mi? Emre beyin dogum tarihini nasil bulabiliriz bilmiyorum.facebookta felan yazmio heralde.
evettt seinle aynı gün doğmuş burunlarımız:=)hayırlı olsun ikimize de ;=) bu arada yarın arkadaşlardan da sayfada haber çıkarsa duruma göre öğreniriz bir yerlerden doğum tarihini-yarın forumda görüşmek üzereee öpyorum burnundan
Canım geçmiş olsun.ameliyat günü 1. Gün sayılmıyor. Ertesi gün saymaya başla.genelde 5-6 günde alçıyı ve slikonları çıkartıyor.
cok tesekkur ederım canım, o zaman ılk gunu saymazsam benım de bugun 4.gunum, persembe gunu tampon ve alçıyı alacakmış Emre bey
cumada memleketıme gerı donecegım inşallahhhh.oğlumu cok özledim...
mügecim revizyon için zamanın dolsun hayırlısıyla ameliyatını ol. daha çok bir araya geliriz. sen de güzel burunlar grubuna dahil olursun inşallah :))
teşekkür ederim,Evet bende bir süredir doktor araştırıyorum ama, asıl merak ettiğim konu şu burun kenarları inceldiyse yasa inceyse o kısmı desteklenebiliyor mu ,tombullaştırılabiliyo mu, hiç burnu fazla inceltilip böyle bi şey başından geçen oldu mu acaba.aynı şikayetleri olan ve ameliyat olan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?