emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

dilerim nisanda bizlerde bu gruba dahil oluruz:)

Hayırlı olsun :) fotografınızı gorebılme sansım var mı peki :)

Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Isteklerimi 2 . gorusmede, fotograflarla gosterdim ve sozel olarakta soyledim mesela dogal olsun cok kavisli olmasin vs. Sizin isteklerinizi zaten Emre bey sabirla dinliyor ve tavsiyede de bulunmustu bende.Ornegin burnumun ucunu kaldirtmak istememistim ama Emre bey biraz kaldiralim istersen dedi bende hadi kaldiralim dedim:-D suanda burnumun goruntusunden gayet memnunum yeni ameliyat oldugum halde.Emre bey zaten ilk gorusmede guven vermisti bana.Yakin zmnda fotolarimi da paylasacagim sizinle

çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin :)) iyiki emre beye bırakmışsın emre bey kaldırmak istediyse düz burunun yakışmayacağını düşündüğü içindir, emre beyi dinlemeseydiniz ameliyatdan sonra keşke kaldırsaydım diyecektiniz eminim:) kardeşim öyle oldu çünkü emre beyi dinlemedi kaldırtmadı pişman oldu :) 1 sene sonra burnunu kaldırttı :) resimleri merakla bekliyoruz :)

Hosbulduk.Bencede haklisin iyikide kaldirtmisim.Benim burnumun ucu zaten biraz dusuktu.Ama insan korkuyor dogal durmayacak burnum diye ama bosuna korkmusum.Resimlerim birkac gun sonra burada

arkadaslar emre bey alçıyı kac gun sonra cıkarıyor, bırde ameliyat oldugumuz gun 1. gun mu olarak sayılıyor..

Arkadaslar Merhaba ben oncesınde 2 kez rinoplastı oldum ama hıc memnun degılım revizyona ıhtıyacım var gıbı düşünüyorum.. Daha önce 2 kez de KBB ye amelıyat oldum bu kez plastık cerrah ıstıyordum ama Emre İlhan bana cok sıcak gelıyor henüz gorusmedım gun aldım ama sizce emre bey mı yoksa plastık cerrah mı tercıh etmelıyım bu kez ? 😩😩😩

Ben bilmiyorum ama cok iyi olur aslinda iyi fikir
ay bencede çok iyi olur hem birbirimizi görüp tanışmış olur hem burunlarımızı kutlar hem de sevgili doktorumuza bir süpriz olurdu:=) ne yapsakta öğrensek acaba ki :26: bir de tabi katılabilcek arkadaşlar da önemli

bu arada burnumun beş günlük halleriydi:=) şimdi 12 günlük oldu:=)

Oh masallah.nazar degmesin bence gayet guzel duruyor.Biz ayni gun ameliyat olmusuz senle galiba.sen carsamba oldun degil mi? Emre beyin dogum tarihini nasil bulabiliriz bilmiyorum.facebookta felan yazmio heralde.

Oh masallah.nazar degmesin bence gayet guzel duruyor.Biz ayni gun ameliyat olmusuz senle galiba.sen carsamba oldun degil mi? Emre beyin dogum tarihini nasil bulabiliriz bilmiyorum.facebookta felan yazmio heralde.

evettt seinle aynı gün doğmuş burunlarımız:=) hayırlı olsun ikimize de ;=) bu arada yarın arkadaşlardan da sayfada haber çıkarsa duruma göre öğreniriz bir yerlerden doğum tarihini-yarın forumda görüşmek üzereee öpyorum burnundan

Aynen oyle gule gule kullanalim insallah.olmadi Emre beyin asistanindan vs. ogrenebiliriz.yarin gorusuruz bakalim.bende optum burnundannnn:-D

Canım geçmiş olsun.ameliyat günü 1. Gün sayılmıyor. Ertesi gün saymaya başla.genelde 5-6 günde alçıyı ve slikonları çıkartıyor.

cok tesekkur ederım canım, o zaman ılk gunu saymazsam benım de bugun 4.gunum, persembe gunu tampon ve alçıyı alacakmış Emre bey
cumada memleketıme gerı donecegım inşallahhhh.oğlumu cok özledim...

cok tesekkur ederım canım, o zaman ılk gunu saymazsam benım de bugun 4.gunum, persembe gunu tampon ve alçıyı alacakmış Emre bey
cumada memleketıme gerı donecegım inşallahhhh.oğlumu cok özledim...

maşallah canım. en zor günleri atlatmışsın. perşembe tampon ve alçılardan sonra daha bir rahatlarsın. en azından oğlun alçılı görmemiş olacak seni. alçılı olunca çok etkileniyorlar çünkü. benim kız ağlayacak gibi olmuştu. oğlunda çok özlemiştir eminim.ömürlük burnun olacak inşallah canım. memleketime selam bu arada :))))

Selam arkadaşlar ben de dün öğlen gibi ameliyat oldum akşama kadar sürmüş. Biz içerde takılırız işi aceleye getirmeyiz dedi bi de. Çok tatlı yaa :) aslında çıkınca da yazacaktım ama uyku kalabalık vs. derken şimdiye kaldı. Ağrım neredeyse yok gibi, morartı ve şişlik için buz ve krem uygulanıyor eh tabi birazcık morarma var daha bikaç saat oldu sayılır.
Herkes çok ilgili,gayet güzel.Emre Beyin gelmesini bekliyoruz sonra da çıkıcaz. Hepimize geçmiş olsun,olacaklara da rahat geçmesini dilerim. Kendinizi emanet edin rahat olun herkes süper. Sonra tekrar paylaşımlara devam

ben de bu durumdan muzdaribim cnm.revizyonla düzeltilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…