- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.781
Hosbulduk.Bencede haklisiniyikide kaldirtmisim.Benim burnumun ucu zaten biraz dusuktu.Ama insan korkuyor dogal durmayacak burnum diye ama bosuna korkmusum.Resimlerim birkac gun sonra burada
Arkadaslar Merhaba ben oncesınde 2 kez rinoplastı oldum ama hıc memnun degılımrevizyona ıhtıyacım var gıbı düşünüyorum.. Daha önce 2 kez de KBB ye amelıyat oldum bu kez plastık cerrah ıstıyordum ama Emre İlhan bana cok sıcak gelıyor henüz gorusmedım gun aldım ama sizce emre bey mı yoksa plastık cerrah mı tercıh etmelıyım bu kez ? 😩😩😩
Emre hocamiza ameliyat olan arkadaslarim ,Emre Beyin dogum tarihjni bilen var mi supriz olarak o gun toplansak mi ?ne dersiniz:)
tabiki hak veriyorum size kardeşim de öyle düşündü çok korktu yakışmaz diye burnu kemerli ve ucu düşüktü göze alamadı emre bey biraz kaldıralım dedi ısrarla istemedi de sonradan pişman oldu kaldırttı tekrardan :) memnun olmanıza sevindim merakla fotoğraf bekliyorum :)
burnunuzun sadece görüntüsünden mi memnun değilsiniz? sağlık açısından memnunmusunuz ? sağlık sorununuz varsa kesinlikle kbb öneririm. Her kbb doktoru iyi estetik yapamıyor ama emre bey plastik cerrahlardan çok daha iyi yapıyor,revizyonda en iyisi bö görüşme randevusu alın derim ben hiç düşünmeden emre bey diyorum tabi:)
emre beyin doğum günü yanılmıyosam temmuzun sonuydu ya 27 si ya 28 i daha çok var :)
Biri bana yardımcı olabilirim mi
Daha varmis dogum gunune:-( niye kis cocugu olmamis ki
ben de yaz çocuğuyum yaz çocuğu olmak daha iyi temmuza ne kaldı ki şurda
Biri bana yardımcı olabilirimi
Kızlar meraba.Ben de burnumu Emre beye yaptırmak istiyorum.Yıllarca beğenmedim burnumu ve doktor araştırmaya başlayınca Emre beyin işinde ne kadar başarılı olduğunu duydum.Ama fiyatı konusunda hiç bir fikrim yok.Emre beye burnunu yaptıran arkadaşlar fiyatını söyleyebilirlermi acaba?
Selam arkadaşlar ben de dün öğlen gibi ameliyat oldum akşama kadar sürmüş. Biz içerde takılırız işi aceleye getirmeyiz dedi bi de. Çok tatlı yaa :) aslında çıkınca da yazacaktım ama uyku kalabalık vs. derken şimdiye kaldı. Ağrım neredeyse yok gibi, morartı ve şişlik için buz ve krem uygulanıyor eh tabi birazcık morarma var daha bikaç saat oldu sayılır.
Herkes çok ilgili,gayet güzel.Emre Beyin gelmesini bekliyoruz sonra da çıkıcaz. Hepimize geçmiş olsun,olacaklara da rahat geçmesini dilerim. Kendinizi emanet edin rahat olun herkes süper. Sonra tekrar paylaşımlara devam
cok tesekkur ederım canım, o zaman ılk gunu saymazsam benım de bugun 4.gunum, persembe gunu tampon ve alçıyı alacakmış Emre bey
cumada memleketıme gerı donecegım inşallahhhh.oğlumu cok özledim...
ay bencede çok iyi olur hem birbirimizi görüp tanışmış olur hem burunlarımızı kutlar hem de sevgili doktorumuza bir süpriz olurdu:=) ne yapsakta öğrensek acaba ki :26: bir de tabi katılabilcek arkadaşlar da önemliEki Görüntüle 873298 Eki Görüntüle 873299 Eki Görüntüle 873300 Eki Görüntüle 873298 Eki Görüntüle 873299 Eki Görüntüle 873300
bu arada burnumun beş günlük halleriydi:=) şimdi 12 günlük oldu:=)
Cok Gecmis olsun ! Umarim sonucunu begenirsin! Ömürlük olsun insallah! Paylasicakmisin bizlerle Resimlerini? Cok seviniriz. Kal saglicakla !
Selam arkadaşlar ben de dün öğlen gibi ameliyat oldum akşama kadar sürmüş. Biz içerde takılırız işi aceleye getirmeyiz dedi bi de. Çok tatlı yaa :) aslında çıkınca da yazacaktım ama uyku kalabalık vs. derken şimdiye kaldı. Ağrım neredeyse yok gibi, morartı ve şişlik için buz ve krem uygulanıyor eh tabi birazcık morarma var daha bikaç saat oldu sayılır.
Herkes çok ilgili,gayet güzel.Emre Beyin gelmesini bekliyoruz sonra da çıkıcaz. Hepimize geçmiş olsun,olacaklara da rahat geçmesini dilerim. Kendinizi emanet edin rahat olun herkes süper. Sonra tekrar paylaşımlara devam
Bende gecen carsamba gunu oldum. Doktorumda malum Emre ILHAN.Burun etlerimi aldirdim, birde icerden kemik egriligini duzelttirdim.Acilmisken de dedim disardan da duzelttireyim ve ilk burun ameliyatimdi. 7bin tl verdim ama kurusu kurusuna doktoruma HELAL olsun. Ne bir agri ne bir sizi ne morarma ne kanama hic olumsuz birsey yasamadim.Uzerine de doktorumun guler yuzlulugu.Bugun 11. Gunum burnum biraz tikali olsada seklinden bir hayli memnunum.Fotograflarimi ve ayrintili sureci yakin zmnda paylasacagim.Sevgilerimle..Allah sizinde yardimciniz olsun.
Aaa arkadaslar bisey daha sormak istiyorum.Emre beyin yaptigi calismalari gormek icin instagramdan takip ediyodum da.Emre beyin Acıbadem yazili önlüğünü gordum bi resimde.Bağdattaki kendi ozel muayenesi disinda Acibadem hastanesindedemi görev alıyo acaba bileniniz varmi?
Bende 2 senedir doktor arastırıyorum, herkes emre beyden memnun anlasılan :)
Fiyatlar ve muane ücretleri hakkında bilgisi olan var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?