emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fotoğraflarınızı gördüm, gerçekten çoooook güzel olmuş, maaşallah nazar değmesin, çok geçmiş olsun =))))

Tabiki ne kaldi sadece 8 ay sunun surasinda:-D

haha:) 8 ay dediğin nedirki su gibi akıp geçeer :) doğum günü olması şart değil bir gün toplanıp gidebilirsiniz çok mutlu olur :) yoğunluğun az olduğu bir gün olsun tabi :) benim ameliyat olalı 22 ay oldu kontroller dışında da arada gidiyorum emre bey çok memnun olur hastaları gidince :) ameliyat bitince unutulmak istemez :)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Hiç resmin var mı bakabileceğim?

Tabi cnm hemen gecer bi gun belirlenir o gun toplanilir isteyen gelir, sende gelirsin.22aylik burna sahip olman demek gelmemen anlamina gelmez:-D doktorumuzu UNUTMAYALIM arkadaslar

arkadaslar benimle ozel olarak konusmak isteyen varmi? Emre Ilhanda ameliyat olan arkadaslar ozellikle.

bilgi almak istiyorsunuz sanırım? özel mesaj yazabiliyorsanız özelden yardımcı olmaya çalışırım.

Tabi cnm hemen gecer bi gun belirlenir o gun toplanilir isteyen gelir, sende gelirsin.22aylik burna sahip olman demek gelmemen anlamina gelmez:-D doktorumuzu UNUTMAYALIM arkadaslar

haha çok teşekkür ederim :)) siz ayarlayın bana uyarsa gelirim tabi. Doktorumuzu unutmayalım tabi ben devamlı irtibat halindeyim 22 aydır en vefalı hastalarından biriyim :)

Senin resimlerin mi albümdeki , kiz arkadasin mi? Ben mi sakarimda anlamadim..resimde sende varmisin cnm?

arkadaslar benimle ozel olarak konusmak isteyen varmi? Emre Ilhanda ameliyat olan arkadaslar ozellikle.

Senin resimlerin mi albümdeki , kiz arkadasin mi? Ben mi sakarimda anlamadim..resimde sende varmisin cnm?

arkadaşımın resimleri açık albümdeki :) benim resimlerim özel albümümde var.

Hmmm Ben de Özel albümden bakabiliyormuyum? Yeni oldugum icin kusuruma bakma....tam anlamis degilim bu sayfasi...:)
Senin resimlerine bakmak isterim.

ne kusuru olur mu öyle şey :) arkadaş listeme eklediğim için şimdi görebilirsin resimlerimi kardeşimin ve yengemin de resimleri var albümümde onlar da emre beye oldu hepimizin burnu farklı, fikir olabilir senin için:)

Burun estetiği denildiğinde aslında çok fazla düşünmeye gerek yok tek kelime ile Dr.Hüseyin Altun'a güvenip ameliyatınızı gerçekleştirebilirsiniz,sekiz yıl önce ameliyatımı gerçekleştirdi ve şu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım,dönüm noktam oldu kendisine çookk teşeşkkür ederim,iyiki varsınız.

burası emre ilhanın sayfası hüseyin beyin sayfasına memnuniyetini yazabilirsin :) bu sayfadan kimse ilgilenmez :)

tusavas şaka mısın sen ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…