emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tusavas şaka mısın sen ya?

hüseyin beyi 3 4 farklı profille eşinin reklamını yapıyodu ortaya çıktı şimdi diğer akrabaları tanıdıkları devreye soktu heralde bide 2 gün önce üye olmuş yememiş içmemiş ilk yazısını emre beyin sayfasına yazmış hahahahaha alemler ya

kızlar benm ameliyatımn 20. günü burnum yandan iyi ama ucu ve kenarları çok şiş yanaklarımda şiş kedi gibi görünüorum ne kadar sürüo bu durum :)

kızlar benm ameliyatımn 20. günü burnum yandan iyi ama ucu ve kenarları çok şiş yanaklarımda şiş kedi gibi görünüorum ne kadar sürüo bu durum :)

o yanaklardaki şişlik kişiye göre değişiyor :) 20 günde toparyanda 1. ayda toparlayan da var 2. ayda da :) burun ucunun şişi en son iniyor ortalama burnun oturması 1 1 buçuk sene :) kalın derilimisiniz

Geçmiş olsun canım.aramıza hoşgeldin.şuan yaşadıkların normal merak etme.şişler kenarlarda ve burun ucuna doğru iner . Zamana bırak .her geçen gün inecektir. Bundan sonra daha hızlı inmeye başlar cnm.şişler çeneye doğru da indiğinden kendini değişik görürsün ama onlard 1 hafta içerisinde normale dönüyor.bol bol su iç canım.tuzu da fazla tüketme.

Son düzenleme:
Selam kizlar daha burada cok yeniyim emre ilhan la sadece Mail üzeri görüsdük bana ameliyat fiati 8 bin dedi ama son ameliyat olanlara bakiyorum hepsi 7 bin olmus bana biraz tuaf geldi:44:

Selam kizlar daha burada cok yeniyim emre ilhan la sadece Mail üzeri görüsdük bana ameliyat fiati 8 bin dedi ama son ameliyat olanlara bakiyorum hepsi 7 bin olmus bana biraz tuaf geldi:44:

Merhaba, ben ocak ayi icin ameliyat gunu aldim bir kac ay once bana ilk ameliyatsa 7 bin oldugu soylendi, ama fiyatlar genel olarak surekli yukseliyor belki sende yukselmis fiyatina denk gelmissindir. Tekrar bir mail gonderip ben 7 bin oldugunu saniyordum, herhangi bir artis mi oldu diye sorabilirsin bence, eminim aciklama yapacaklardir.

Son düzenleme:

Canım bu yıl emre bey sanırım mart ayından itibaren fiyatı 7 bin olmuştu.tabi her sene artış gösteriyor haliyle.yeni zam dönemine kdr ( mart olabilir) ameliyatları doluysa belki bu yüzden fiyatı bu şekilde sökemiş olabilir.bence emin olabilmek için muayenehanesini arayıp asistanı burcu hanımdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…