• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben hep cok memnun olanlari görüyorum burda, bir yönden icimi rahatlatiyor. Hep ayni kizlar ama nedense....Ama aklima arada takilanlar da oluyor ...hic mi memnun kalmayan yok? Varsada Bunu bildirmeniz cok iyi Olur , kusuruma bakmayin ama bazen cok tereddüt ediyorum....almanyada bir sayfada rastladim memnun olmayanlara! Acik acik söylüyorlar, o yüzden zaten böyle sayfalar var, yardim ve öneri icin. Emre bey güzel burunlar yapiyor bundan eminim, ama arada bir iste böyle korku , süphelerim de oluyor....acik söylemek gerekirse, benimde kalbim dilimde oldugu icin Pat diye konusuyorum ....
canım yüzde yüz başarıyı hiç bi doktor garanti etmez memnun olmayan derken şöyle bi durum var Emre bey beklentilerimizden daha iyi burun yaptığı için hepimiz çok memnunuz sorun her doktorda olur ama Emre beyde diğer doktorlara göre oran çok düşük. Şikayet eden kimse olmaz çünkü Emre bey hastalarını her zaman takip eder hastasına sırt çevirmez bu güveni verdiği için, yaptığı burunlara çok özendiği için bu kadar yoğun zaten... Çok iyi araştır bulabildiğin tüm fotoları incele muayenehanesine git canlı burunları gör o şekilde için rahat eder. Benden önceki dönemde eso, unicorn, puff, handemelek vardı onların sayesinde Emre beye karar verdim ve çok mutluyum, kardeşimde çok memnun arkadaşımda ameliyat olacak biliyorum ki oda çok memnun olacak fotoğraflarını paylaşıcam zaten:) başarılı olmasa onları riske atmam sonuçta para verip ameliyat oluyoruz her zaman derim kaba bi tabir belki ama Emre beyi çok severiz ama babamın oğluda değil yani:) kötü olsa vebali benim olur. Burda yazmamız aslında biraz alışkanlık bu sitede çok güzel arkadaşlar edindik kızlarla hep buluşuyoruz onlarla sohbet alanımız burası bi anlamda... Emre beyle ilgilide biri yardım istersede yazıyoruz o kadar. Kafa karışıklığına neden olmasına üzüldüm çok şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim zaten emre beyin kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok acaba kafanı karıştıranlar mı var bu sitede kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum umarım sadece senin düşüncelerindir bunlar:)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bi soru beni çok hemde çok düşündürüyor amelyat olmak istiyorum ve olsamda yalnızca Emre İlhana olucam çok güveniyorum Emre beye ama beni düşündüren soru bu ki amelyat olubda ya ameliyatım başarısız geçerse tamam diyelim başarılı geçti ya sonra burnum yıllar geçtikçe kötü bi hala düşerse bu soru benim kafamı çok karıştırıyor başarılı bir amelyat geçirirsem yıllar sonra kaza falan yapmasam kötü bi durumla karşılaşmam ki
yazmışken sanada cevap vereyim canım şimdi şöyle bi şey var alanı yapısal rinopilasti olduğu için burnu taşıyan dokularda fazla çıkarım yapılmıyo bu yüzden burnun ömür boyu şeklini koruduğu söyleniyor benimde neredeyse 2 yıl oldu burnumda bi çökme falan olmadı ilerde olur mu bende bilmiyorum :))

canım yüzde yüz başarıyı hiç bi doktor garanti etmez memnun olmayan derken şöyle bi durum var Emre bey beklentilerimizden daha iyi burun yaptığı için hepimiz çok memnunuz sorun her doktorda olur ama Emre beyde diğer doktorlara göre oran çok düşük. Şikayet eden kimse olmaz çünkü Emre bey hastalarını her zaman takip eder hastasına sırt çevirmez bu güveni verdiği için, yaptığı burunlara çok özendiği için bu kadar yoğun zaten... Çok iyi araştır bulabildiğin tüm fotoları incele muayenehanesine git canlı burunları gör o şekilde için rahat eder. Benden önceki dönemde eso, unicorn, puff, handemelek vardı onların sayesinde Emre beye karar verdim ve çok mutluyum, kardeşimde çok memnun arkadaşımda ameliyat olacak biliyorum ki oda çok memnun olacak fotoğraflarını paylaşıcam zaten:) burda yazmamız aslında biraz alışkanlık burada çok güzel arkadaşlar edindik kızlarla hep buluşuyoruz onlarla sohbet alanımız burası bi anlamda... Emre beyle ilgilide biri yardım istersede yazıyoruz o kadar. Kafa karışıklığına neden olmasına üzüldüm çok şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim zaten emre beyin kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok acaba kafanı karıştıranlar mı var bu sitede kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum umarım sadece senin düşüncelerindir bunlar:)

Evet canım kendi düşüncem!Emre beye çok güveniyor çok iyi bi doktor olduğunuda biliyorum Azerbeycanda da burun ameliyatı yapılıyor Moskova'da da ama ben sırf Emre beye amelyat olmaq için istanbula gelicem yaptığı burunlarıda görüyorum çok başarılı bi doktor beni düşündüren yalnızca bu ki 15-20 yıl falan geçtikten sonra burun kötü oluyormu,herşey için çok sağol canım

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım.aksatma su çekip temizleme olayını faydasını görürsün.EMre beydeki enerji kimse de yoktur gerçekten.aynı performansla günü sonlandırabiliyor. Aynen çok içten, güleryüzlü bir doktorumuz var.şanslıyız .:nazar: Şişlerin geçsin fotoğraflarını görmek isteriz canım .geçmiş olsun:16:

Sagoll:-) aynen aksatmamam lazim yoksa yine tikanir.bencede sansliyiz, ameliyat oldu, hadi gule gule olayi yok onda.Isini cok severek yapiyor.Fotolar yakinda:-) cok sagol

canım yüzde yüz başarıyı hiç bi doktor garanti etmez memnun olmayan derken şöyle bi durum var Emre bey beklentilerimizden daha iyi burun yaptığı için hepimiz çok memnunuz sorun her doktorda olur ama Emre beyde diğer doktorlara göre oran çok düşük. Şikayet eden kimse olmaz çünkü Emre bey hastalarını her zaman takip eder hastasına sırt çevirmez bu güveni verdiği için, yaptığı burunlara çok özendiği için bu kadar yoğun zaten... Çok iyi araştır bulabildiğin tüm fotoları incele muayenehanesine git canlı burunları gör o şekilde için rahat eder. Benden önceki dönemde eso, unicorn, puff, handemelek vardı onların sayesinde Emre beye karar verdim ve çok mutluyum, kardeşimde çok memnun arkadaşımda ameliyat olacak biliyorum ki oda çok memnun olacak fotoğraflarını paylaşıcam zaten:) başarılı olmasa onları riske atmam sonuçta para verip ameliyat oluyoruz her zaman derim kaba bi tabir belki ama Emre beyi çok severiz ama babamın oğluda değil yani:) kötü olsa vebali benim olur. Burda yazmamız aslında biraz alışkanlık bu sitede çok güzel arkadaşlar edindik kızlarla hep buluşuyoruz onlarla sohbet alanımız burası bi anlamda... Emre beyle ilgilide biri yardım istersede yazıyoruz o kadar. Kafa karışıklığına neden olmasına üzüldüm çok şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim zaten emre beyin kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok acaba kafanı karıştıranlar mı var bu sitede kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum umarım sadece senin düşüncelerindir bunlar:)

Evet bazen insan sasiriyor...haklisin cnm...Ben korkumdan biraz heyecana kapiliyorum. Belkide gereksiz yere....

iyi akşamlar arkadaşlar :3:
18 kasımda ameliyatımı oldum çok şükür sağ salim ameliyathaneden ve hastaneden çıktım (darısı diğer olacak arkadaşlara inşallah) bugün 13.günüm alçı, tampon ve dikişlerimi alındı son bantlarım kaldı onlarda pazartesi günü alınacak inşallah ilk günün zorluğu dışından diğer günler iyi geçti ağrım hiç olmadı sadece dikişlerde sızlama oldu onlarda kısa sürede ve ağrı kesiciler yardımıyla geçti bol bol uyudum , su içtim 2 ve 3 gün çok şişliklerim oldu ama onlarda zamanla geçti şimdilik burun sırtının yanındaki yanaklarda şişlikler kaldı onların inmesini bekliyorum sabırla ama morluklarım geçmedi hala duruyor:50: ve az tıkanıklıklarım kaldı onun dışından iyim:) pazartesi iş başı yapma zamanı geldi :) burnumun görüntüsünden çok memnunum ameliyat olmadan önce tasarımda acabalarım vardı çünkü hiç fotoğraf götürmemiştim sadece tasarım üzerinden nasıl bir burun istediğimi anlatmıştım ama sonrasında baktığımda gayet iyi yüzüme yakışan bir burnum oldu :) gönül rahatlığıyla A.EMRE İLHANa güvenebilirsiniz hastalarıyla çok ilgili bir doktor insanı sıkılmadan dinliyor ve saat kaç olursa olsun içindeki çalışma aşkı hiç bitmiyor hep zinde ,güler yüzlü ve çok espirili bir doktor
şişliklerim bira daha indiğinde inşallah foto ekleyeceğim:))))))

arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum neredeyse tüm yorumları okudum genel olarak olumlu şeyler denilmiş ama tedirginim, bişi sormak istiyorum ameliyat sonrası şişliklerin ve morlukların inmesi ne kadar zaman alıyor öğretmenim ve en fazla 20 gün izin alabilirim.. ayrıca ücret konusu hangi aralıklarda yardımcı olursanız çok sevinirim..

arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum neredeyse tüm yorumları okudum genel olarak olumlu şeyler denilmiş ama tedirginim, bişi sormak istiyorum ameliyat sonrası şişliklerin ve morlukların inmesi ne kadar zaman alıyor öğretmenim ve en fazla 20 gün izin alabilirim.. ayrıca ücret konusu hangi aralıklarda yardımcı olursanız çok sevinirim..

Canım bende ekim ayında ameliyat oldum emre Bey'e ameliyat sonrası bende hiç morarma olmadı ciltten cilde değişiyor heralde o konuda şanslıydım, sadece 2. ve 3. günü göz kapaklarımın üstü çevresi ve yanaklarım şişti onnarda 1 haftaya indi sadece yanaklarda kaldı biraz oda gülerken anlaşılıyodu botoxlu gibi bir görüntüm vardı yani:) dışardan anlaşılmıyodu yani, ben daha zor sanıyordum ama çok kolay bir ameliyatmış.

Canım bende ekim ayında ameliyat oldum emre Bey'e ameliyat sonrası bende hiç morarma olmadı ciltten cilde değişiyor heralde o konuda şanslıydım, sadece 2. ve 3. günü göz kapaklarımın üstü çevresi ve yanaklarım şişti onnarda 1 haftaya indi sadece yanaklarda kaldı biraz oda gülerken anlaşılıyodu botoxlu gibi bir görüntüm vardı yani:) dışardan anlaşılmıyodu yani, ben daha zor sanıyordum ama çok kolay bir ameliyatmış.

öncelikle geçmiş olsun kurtulmuşsun:)) cnm bende olmayı düşünüyom ama çok tedirgin oluyom. yakın bi tarihte olmanda bnm için ayrıca + bi durum. ne kadara maloldu sana malum iyii bi doktor kadar iyi bi butcenınde olması gerekiyo. bide muayenehaneden kaç zaman sonra ameliyat oldun. mevsimsel olarak sıcak bir bölgege oturdugum için yazın olmayı istemıyorum.. şimdiden teşekkürler:))

18 kasımda ameliyatımı oldum çok şükür sağ salim ameliyathaneden ve hastaneden çıktım (darısı diğer olacak arkadaşlara inşallah) bugün 13.günüm alçı, tampon ve dikişlerimi alındı son bantlarım kaldı onlarda pazartesi günü alınacak inşallah ilk günün zorluğu dışından diğer günler iyi geçti ağrım hiç olmadı sadece dikişlerde sızlama oldu onlarda kısa sürede ve ağrı kesiciler yardımıyla geçti bol bol uyudum , su içtim 2 ve 3 gün çok şişliklerim oldu ama onlarda zamanla geçti şimdilik burun sırtının yanındaki yanaklarda şişlikler kaldı onların inmesini bekliyorum sabırla ama morluklarım geçmedi hala duruyor:50: ve az tıkanıklıklarım kaldı onun dışından iyim:) pazartesi iş başı yapma zamanı geldi :) burnumun görüntüsünden çok memnunum ameliyat olmadan önce tasarımda acabalarım vardı çünkü hiç fotoğraf götürmemiştim sadece tasarım üzerinden nasıl bir burun istediğimi anlatmıştım ama sonrasında baktığımda gayet iyi yüzüme yakışan bir burnum oldu :) gönül rahatlığıyla A.EMRE İLHANa güvenebilirsiniz hastalarıyla çok ilgili bir doktor insanı sıkılmadan dinliyor ve saat kaç olursa olsun içindeki çalışma aşkı hiç bitmiyor hep zinde ,güler yüzlü ve çok espirili bir doktor

fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz:))

Merhaba Arkadaşlar,

Bu siteyi bilmeme rağmen üye olmak bugüne kısmet oldu :3:

11 Ekim de ben de burun ameliyatımı Emre İlhan tarafından gerçekleştirdim. Dün 1.ayım dolmasına rağmen şekil itibariyle sonuçtan baya bir memnunum. Kemik eğriliğinden kaynaklı nefes problemi yaşıyordum ve ameliyat sonrası bu şikayetim geçti. 14 Kasım akşamı 1. ay kontrolüm var benim de.
Ameliyat olacak arkadaşlara benim tavsiyem ameliyat sonrası 2. haftaya çok dikkat edilmeli. İyileştim diye biraz rahatlama oluyor ki ben de öyle ve çok ağır bir grip geçirdim. Daha yeni toparlıyorum. Bir de 2. hafta sonunda burundan bantlar çıktığında deri de oluşan fazla yağlanma ne kadar sabunlu bez ile silseniz bile sabah kalktığınızda burun derisi yağ içinde kalıyor ve bu da burunda beyaz beyaz sivilcelere yol açıyor. Ben akşamları yıkadıktan sonra bebek pudrası sürdüm bol miktarda bu yağlanmayı ve oluşan sivilceyi kuruttu.
Başka sormak istedikleriniz var ise ben de yanıtlayabilirim. Endişesi bol olan bir süreç ama sonrasının güzel olacağını düşünmek keyif veriyor.
Siteyi kullanmayı da yeni öğreniyorum bana da destek olabilirseniz çok memnun olurum :17:

merabalar öncelikle geçmiş olsun kurtulmuşsun darısı biz olmayanların başına en mutlu şekilde.. amleiyat sonrası çok şişlikler oluyo mu bide günlük koşullarına eskisi gibi dönebilmen ne kadar sürdü..

evet 5 günüm kaldı çok çok heycanlıyım artık her sabah kalktığımda bugün 18imi diye uyanır oldum ama az kaldı :)

ilk muayenehaneden kaç gün /ay sonra ameliyat için tarih verdi? malum öğretmenim ve istanbul dışında oturduğum için sürekli gidip gelme şansım yok.. yardımcı olursanız sevınırım..

öncelikle geçmiş olsun kurtulmuşsun:)) cnm bende olmayı düşünüyom ama çok tedirgin oluyom. yakın bi tarihte olmanda bnm için ayrıca + bi durum. ne kadara maloldu sana malum iyii bi doktor kadar iyi bi butcenınde olması gerekiyo. bide muayenehaneden kaç zaman sonra ameliyat oldun. mevsimsel olarak sıcak bir bölgege oturdugum için yazın olmayı istemıyorum.. şimdiden teşekkürler:))

Teşekkür ederim bendde senin gibi tedirgindim burnum nasıl olacaktan çok ineden bile korkan biri olarak ay canım acıyacakmı moraracakmı nasıl toparlicam falan ama gerçekten herşey çok kolay ve çok çabuk bitti şekil itibari ile şuanda şiş ve kalın derili olmasına rağmen eskisinden yüz bin kat daha iyi diyebilrim :) ben 7 bin oldum herşey dahil sistemleri var hastane muayene kontrol vs:) ama şimdi fiyat durumu değiştimi gerçekten bir fikrim yok. benim ilk randevum 23 eylüldü 23 ekimdede ameliyat oldum yani 1 aylık süreç vardı arada, acil ise durumun belirtirsin ben işimden dolayı acil listesine eklenmiştim dolayısı ile fazla beklemedim.

Burnum acildi:-)Emre bey sole bi temizledi.Burna su cekme olayina bende basliyorum.Emre bey her zaman nasil guler yuzlu olabiliyor anlayamiyorum gercekten masallah doktorumuza:-)Her daim sevecen.

Arkadaslar ben ameliyat olali bugun onikinci gunum genel itibariyle burnumun seklinden cok memnunum. burnumun yapisindan kaynakli olarak burun kanatlarimdan bir tanesi israrla acilmaya genislemeye calisiyor :( bakildigindada anlasilacak sekilde burun kanatlarindan biri acik digeri ona gore basik duruyor son kontrolde doktor bey kendiside soyledi zaten. Burnun iyilestikten sonra kucuk bir mudahaleyle halledicem sen canını sıkma dedi icime su serpti saolsun .
Ne inatci bir burnum varmis yahu :)
ama doktoruma guveniyorum burnum nekadar inatci olursa olsun duzelecek..

Son düzenleme:
Arkadaslar ben ameliyat olali bugun onikinci gunum genel itibariyle burnumun seklinden cok memnunum. burnumun yapisindan kaynakli olarak burun kanatlarimdan bir tanesi israrla acilmaya genislemeye calisiyor :( bakildigindada anlasilacak sekilde burun kanatlarindan biri acik digeri ona gore basik duruyor son kontrolde doktor bey kendiside soyledi zaten. Burnun iyilestikten sonra kucuk bir mudahaleyle halledicem sen canını sıkma dedi icime su serpti saolsun .
Ne inatci bir burnum varmis yahu :)
ama doktoruma guveniyorum burnum nekadar inatci olursa olsun duzelecek.. :(

geçmiş olsun canım. 12 gün olmuş daha çok yeni . bu tarzlı orantısızlıklar olur merak etme. şişliklerin eşit dağılmamasından kaynaklandığı gibi yüz asimetrisine göre kanatların durumu farklılık gösterebiliyor. şuan çok erken. zamanla düzelir. Emre bey durumunu takip edecektir. zamanla düzelmez ise ki genelde normale dönüyor o zaman ikinci bir müdahalede bulunur.ama gerek kalmıyacağını düşünüyorum. hepimiz de orantısızlıklar oldu çünkü. su çekme olayını bence emre beye sor. burun içinin durumunu takip ettiğinden daha iyi bilir. bana önermişti faydasını da gördüm. ama kendin içinde sorarsan daha garanti olur canım.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. 12 gün olmuş daha çok yeni . bu tarzlı orantısızlıklar olur merak etme. şişliklerin eşit dağılmamasından kaynaklandığı gibi yüz asimetrisine göre kanatların durumu farklılık gösterebiliyor. şuan çok erken. zamanla düzelir. Emre bey durumunu takip edecektir. zamanla düzelmez ise ki genelde normale dönüyor o zaman ikinci bir müdahalede bulunur.ama gerek kalmıyacağını düşünüyorum. hepimiz de orantısızlıklar oldu çünkü. su çekme olayını bence emre beye sor. burun içinin durumunu takip ettiğinden daha iyi bilir. bana önermişti faydasını da gördüm. ama kendin içinde sorarsan daha garanti olur canım.

sevgili karazeytin yorumlarin icin tesekkur ederim. Soyledigin gibi ameliyat olali daha cok kisa bir zaman oldu zaten benim problemimde doktorumdan kaynakli deqil saolsun doktor beyin elinden qelenin cok daha fazlasini yaptigina inaniyorum
Ve gercekten cok guveniyorum. Demin yazdigin yorumu tekrar okudum durumu anlatirken sanki doktorumdan kaynakliymis gibi anlasildigini farkettim mesajimda duzeltme yaparak durumu daha detayli anlatmistim sanirim eski mesaj hala gozukuyor :( burna su cekme mevzusuna qelince doktor bey cok yogun okadar cok hastasi varki masallah diyelim nazar deqmesin cok basarili ameliyatlara imza atiyor sonucta oda bir insan soylemeyi unutmusta olabilir o yuzden birde size sorayim dedim yorumun icin tekrar tesekkurler doktor bey herkese deqil gerekli gordugu hastalarina oneriyormus anladiqim kadariyla

sevgili karazeytin yorumlarin icin tesekkur ederim. Soyledigin gibi ameliyat olali daha cok kisa bir zaman oldu zaten benim problemimde doktorumdan kaynakli deqil saolsun doktor beyin elinden qelenin cok daha fazlasini yaptigina inaniyorum
Ve gercekten cok guveniyorum. Demin yazdigin yorumu tekrar okudum durumu anlatirken sanki doktorumdan kaynakliymis gibi anlasildigini farkettim mesajimda duzeltme yaparak durumu daha detayli anlatmistim sanirim eski mesaj hala gozukuyor :( burna su cekme mevzusuna qelince doktor bey cok yogun okadar cok hastasi varki masallah diyelim nazar deqmesin cok basarili ameliyatlara imza atiyor sonucta oda bir insan soylemeyi unutmusta olabilir o yuzden birde size sorayim dedim yorumun icin tekrar tesekkurler doktor bey herkese deqil gerekli gordugu hastalarina oneriyormus anladiqim kadariyla

rica ederim canım ne demek. iyileşme döneminde bu tarz sıkıntılar oluyor. burun işi sabır işi. zamanla hepsi normale döndü çok şükür. seninki de zamanla düzeleceğinden eminim. su çekme olayını evet herkese vermiyor. mesela benim sol burnum ilk günden itibaren rahat nefes alırken sağ tarafımdan daha geç nefes aldım. sağ tarafımdan daha önce septum deviasyon geçirdiğim için inatçı çıkmıştı. kuruluk yapıyordu. o yüzden bana gerek görmüştü. sağ olsun şuan her ikisinden de nefes alıyorum. bir dahaki kontrolünde baksın gerekirse önerir canım. şuan tonimer sprey kullanıyor olman gerekmiyor mu??

rica ederim canım ne demek. iyileşme döneminde bu tarz sıkıntılar oluyor. burun işi sabır işi. zamanla hepsi normale döndü çok şükür. seninki de zamanla düzeleceğinden eminim. su çekme olayını evet herkese vermiyor. mesela benim sol burnum ilk günden itibaren rahat nefes alırken sağ tarafımdan daha geç nefes aldım. sağ tarafımdan daha önce septum deviasyon geçirdiğim için inatçı çıkmıştı. kuruluk yapıyordu. o yüzden bana gerek görmüştü. sağ olsun şuan her ikisinden de nefes alıyorum. bir dahaki kontrolünde baksın gerekirse önerir canım. şuan tonimer sprey kullanıyor olman gerekmiyor mu??

Kullaniyorum canim ben stresli bir insan oldum icin herseyi kafama takip uzuluyorum iste sorun olsa zaten doktorum kontrollerde soylerdi. herzaman sanssiz bir insan olduma inanirdim meger olyle deqilmis en buyuk sansim doktorumun Emre Bey olmasi ..

Merhaba Fekin
Tedirgin olman cok normal bende ameliyat oncesi arastirma yaparken burdaki yorumlarin hemen hemen hepsinin olumlu olmadi aklinda soru isaretleri olusturuyordu ama bunun sebebi dogru areste olman yani dogru doktoru arastiriyor olman .kesinlikle Emre Bey'le gorusmeni tavsiye ederim cok iyi ve cok basarilidir zaten gorustugun zaman ameliyat icin gun alicandan eminim.sidliklere qqelince ben ameliyat olali 12 gun oldu ve suan bile sisliklerimde ciddi anlamda azalma var kendin disinda birinin anlamasi zor. Umarim yardimci olabilmisimdir

ilk muayenehaneden kaç gün /ay sonra ameliyat için tarih verdi? malum öğretmenim ve istanbul dışında oturduğum için sürekli gidip gelme şansım yok.. yardımcı olursanız sevınırım..

ağustos ayında ilk görüşmemi yaptım ilk görüşmemde aldım tarihi ben kendi isteğim ile kasım ayını seçtim

Back
X