emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir iki soru var,ben ameliyat olalı 12 gun oldu enöndeki 2 dişim hala sızlıyor korkuyorum bırsey olacak diye dişlerime sizlerde oldumu ne zaman gecer ,birde kacgun daha yuksek yastıkta yatacagız?şimdiden tesekkur ederım..

benim de üst iki dişim sızlamıştı bir kaç gün merak etme normal :) çoğu kişide olmuyor nadir oluyor ama korkulacak bişey yok. 2 3 gün daha yüksek yastıkta yatmanı tavsiye ederim zaten normal yastığa alışamazsın bi kaç gün :) ben o yüzden 3 ay yüksek yastıkla yattım alıştım diye zor bıraktım:)

aynen sormayın benim de dişlerimde biraz ağrı olmuştu ama geçti gibi baya.bugün tam 9. gün hatta işe de başladım biraz keyif yaptıktan sonra. morluklarım tamamen gitti , şişliklerim ise çok az daha var.ama ilk günler resmen davul gibiydim eheheh onun haricinde nefes falan alamıyorum tabi temizledikçe kuruyo aradan anca iki fıs olsun onlar da geçecek zaten. yavaş yavaş temizlenir dedi Emre Bey. yastık konusunda ise birinci haftası itibariyle ben daha normal yastıklara döndüm artık okadar yüksekte yatmıyorum açıkçası. tonimer iyi geliyor genel olarak, kontroller dahilinde herşey yolunda.oturduğunda nasıl olacak bakalım.

Sonunda ameliyat icin randevu alabildim. Cok mutlu oldum bi yandan da tedirgin. 14 mayis 2014'te insallah hem burun hemde gögüs ameliyati olacagim. Simdiden cok heyecanlandim. Yalniz ön muayene/konusmayi 10 mayisa verdiler.. Buna biraz SIKILDIM... ben aslinda fazla vakit kaybetmemek istiyordum. 10 günlügüne hesaplarken 14 günümü ayirmami istediler...
Burun icin kafamda istedigim sekili belirleyebiliyorum ama gögüs estetigi hakkinda pek bir arastirmam yok.. Bakalim doktorla karar vermeyi planliyorum.

Ayy canım hadi hayırlı olsun.ne güzel ameliyat tarihin de belli. 2 haftalık sürecin olması daha sağlıklı olur canım senin için. Ameliyat öncesi görüşme ,tasarım için bu şart.öncesinde de tahlillerin yapılacak.emre bey ameliyat öncesine de çok önem veriyor çünkü.herşekilde bilinçlenmiş olarak ameliyata giriyorsun.bir de ikisini aynı anda olacağın için o zamana çok ihtiyacın olacak.hatta ben bile ikisini aynı anda olsaymışım dedim:)) diğer operasyon için de için gayet rahat olsun. Herşey güzel olcak merak etme...

Sagol canim. Yaa tabiiki orada ne kadar Uzun kalabilirsem Daha iyi olur ama. Keske ameliyat öncesi görüsmesi 4 gün önce olmasaymis.. 2 gün önce olsa iyiymis :) Neyse hayirlisi olsun. Ilkay bey yurtdisindaymis iki hafta sonra arayacaklar beni fiyat bilgilendirmesi icin. Ozaman bi sorarim pratik bilgiler falanda alirim.
Senin agrilar tamamen bittimi? Implanti nerden yerlestirdiler?

Canım sen istersen bir daha şansını dene.belki durumunu anlatırsan 2 gün önceye verebilirler.asistanı Burcu hanım o konuda çok yardımcı oluyor.hayırlısı olur inşallah.evet ilkay bey yurtdışında canım.ben çok şükür bomba gibiyim:)) emre bey sağolsun.hiç bir sorunla karşılsşmadım.akşama özelden görüşürüz canım ayrıntıları.

Son düzenleme:

Ay cok memnun olurum walla.. merak ettigim baska konularda var :)

kızlar merhaba burnumu dun gordum 14. gunumdu ınanılmaz şiş burnum,emre bey tekrar bant yapıştırdı 5 gun daha kalsın dedi cok canım sıkkın, ya burnum böyle kalırsaaaaa

kızlar merhaba burnumu dun gordum 14. gunumdu ınanılmaz şiş burnum,emre bey tekrar bant yapıştırdı 5 gun daha kalsın dedi cok canım sıkkın, ya burnum böyle kalırsaaaaa

14.gün burnunun şiş olması kadar normal ne olabilir :) kardeşime de tekrar bant takmıştı korkma öyle kalmayacak burnun :) 6 7 ay sonra eser kalmayacak :)

Gecmis olsun canim yaa. Insallah sislerin cabukcak inmeye baslar. Sislikler disinda nasil hissediyorsun kendini. Memnunmusun burnundan

:) gecmis olsun :) korkmaya telaşa hic gerek yok bi kere doktorumuz emre hoca bu isin profesyoneli bende Şubat'ta ameliyat olmuştum hatta 1 ay sonra Hüngür hüngür ağladım burnum çok sis die ama 2 ay bittikten sonra kendimi çok iyi hissettim sanırım o biraz sabırsızlık yüzünden oluyor malesef, simdi burnumdan inanılmaz memnunum yüzüme çok yakışıyor ve baya yüzümün havasını değiştirdi görenler anlamıyor ama iltifat yağdırıyorlar seninkide eminim oyle olacak simdi daha çok erken sen dinlenmenin tadını çıkar sonra bu anlara çok güleceksin :)

Ikinizede Gecmis olsun, subat Ta da Ben artik agladigimi, sisleriiim ne zaman ineceeeek diye....hihi
Easem, senin burnunu görmek isterim, cok meraklandirdin yazinla! Isterse bana özelden yollayabilirsin? Ne dersin? Sanirim bazilari görmek ister, orasini bilemem...ama tercih senin cnm....:)

14.gün burnunun şiş olması kadar normal ne olabilir :) kardeşime de tekrar bant takmıştı korkma öyle kalmayacak burnun :) 6 7 ay sonra eser kalmayacak :)

Merhaba kizlar
bugun benim ameliyatimin 16. Gunu yaklasik bir hafta sonra isbasi yapicam ancak doqal olarak burnum cok sis bunun icin onerebileceqiniz birseyler varmi bitki cayi vs.
İkinci sorumda doktor bey butun sargilari aldigi icin yuzumu ozellikle burnumu cok iyi temizlemem qerektigi bilgisini verdi doktoruma sormayi unuttum ameliyat oncesi kullandigimiz yuz temuzleme peeling vs bunlari kullanmamizda bi sakinca olur mu acaba ?? Burnum asiri derecede yaqlaniyor siz neler yaptiniz

Öncelikle gecmis olsun :) evet yağlara bendede oluyordu hatta burnumda ilk defa sivilceler çıktı baya
Cilt doktoruna gittim kurutucu verdi ama pek işe yaramadı sonra benev sulfur 2 maskesi kullandım misal sen çalışıyorsun
Aksam burnunu tonikleyip sonra burun bölgesine maskeyi sür uyu sabah kalkınca temizlersin ben sürekli evdeydim die sürekli burnumda bırakıyordum maskeyi günde böylelikle yağlandığında sebum dengesini düzenleyip
Sivilcelendi çıkmasını engelliyordum ama önemli olan asırı yaglanmayi engellemek oda kurutucuyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…