• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba kizlar,

2011 de burnumu emre beyde yaptirdim. Minyom ve kucuk yuzume baya kemikli bir burnum vardi. Cok mutsuz ediyordu bu durum beni ve 13 yasimdan beri burun estetigi olmak istiyordum, sonunda 19 yasindayken yaptirdim ama cok mutlu oldum. Yuzume yumusaklik verdi. Inanin yuzum kucuk oldugu icin yan profilden herkez burnum bakiyo gibiydi, oyle hissetmeye baslamistim artik. Birkeresinde bir kreshde staj yururken, 4 yasindaki cocuk, senin burnun cadi gibi demisti... Ona ayri bir uzulmustum.. Kucucuk cocuk bilemi gordu diye :))) (almanlarin burnu genelde kucuk kavis olur) ama oyle pozitif anlamda psikolojimi duzeltikki anlatamam. Ayri bir guzellik katti guzelligime ve artik agir makyaj smokey eyes gibi yakisiyor. Eski burnum ile smokey eyes cok agir ve katti duruyordu. Ayni makyaj suan fantazi durabiliyor. Suanki burnum dogan hafif kavisli, cok kavisli ve kucuk bir burun begenmiyorum cunki yapay duruyor. Suan kimse farketmiyor burnumun estetik oldugunu. Ozamanlar 2200 euro odemistim simdi nekadar oldu bilmiyorum. Yanliz ameliyattan sonra eskisi kadar iyi nefes alamiyorum. Sanki yariladi nefesim... Genelde tam tersi olmasi gerekirken :(

Burun etleriniz sismis olabilir,emre beye gitmenizi tavsiye ederim bi baksin ama buyuk ihtimal burun etlerinizle alakalidir o da basit genelde ilacla spreyle hallediliyor geciyor

merhaba kizlar,

2011 de burnumu emre beyde yaptirdim. Minyom ve kucuk yuzume baya kemikli bir burnum vardi. Cok mutsuz ediyordu bu durum beni ve 13 yasimdan beri burun estetigi olmak istiyordum, sonunda 19 yasindayken yaptirdim ama cok mutlu oldum. Yuzume yumusaklik verdi. Inanin yuzum kucuk oldugu icin yan profilden herkez burnum bakiyo gibiydi, oyle hissetmeye baslamistim artik. Birkeresinde bir kreshde staj yururken, 4 yasindaki cocuk, senin burnun cadi gibi demisti... Ona ayri bir uzulmustum.. Kucucuk cocuk bilemi gordu diye :))) (almanlarin burnu genelde kucuk kavis olur) ama oyle pozitif anlamda psikolojimi duzeltikki anlatamam. Ayri bir guzellik katti guzelligime ve artik agir makyaj smokey eyes gibi yakisiyor. Eski burnum ile smokey eyes cok agir ve katti duruyordu. Ayni makyaj suan fantazi durabiliyor. Suanki burnum dogan hafif kavisli, cok kavisli ve kucuk bir burun begenmiyorum cunki yapay duruyor. Suan kimse farketmiyor burnumun estetik oldugunu. Ozamanlar 2200 euro odemistim simdi nekadar oldu bilmiyorum. Yanliz ameliyattan sonra eskisi kadar iyi nefes alamiyorum. Sanki yariladi nefesim... Genelde tam tersi olmasi gerekirken :(

Bende emre beye ameliyat oldum cok memnunum :) ameliyat ile ilgili sorusu olanı cevaplayabilirim :)

Abla ben sana neden böyle olduğunu anlatayım bana da ilk oyle geldi ama benimki oyle degil sonra anladım ki bu son yıllarda
Beren saat burnu çıktı piyasaya düz ve fazla kalkik olmayan dogal olarak bi cok kişi böyle yapıyor ben ornegin olabildiği kadar kavis istedim hafif kalkik olsun dedim ama simdi keske daha fazla kalkik olsaydı diyorum gerçi emre hocam bana dedi bak istersen kaldıralım
Sana yakışır die ben istemedim simdi pişmanım :) yani bu aralar cogu kişi düz hafif kalkik istiyor ben tam tersi kalkik ve kavisli istedim oyle oldu zaten :)

Ach easem cnm bide o burnunu görebilsek ;)
Meraktan bazen catliyorum, sizleri göremeyince. Insan burun görmek istiyor, hele met edince, begeniyorum deyince :)

canım çok geçmiş olsun. her şeyden önce tedirgin olma. bunlar çoğumuzun yaşadığı durumlar. hepsi geçici. bugünü de atlattıktan sonra 3. günden itibaren şişlikler gerilemeye başlayacaktır. morarma da bugün tavan yapmıştır. asıl bundan sonra faydasını göreceksin.arnicayı sürmeye devam et . 5-6 günde morluklar şişlikler geçer. alçı ve tamponda çıktığında daha da rahat edeceksin. dudaklardaki şişler için biraz daha zaman gerekebilir. şişliklerin yanaklardan çeneye doğru iner ve zamanla kaybolur. tonimeri belli aralıklarla sıkmaya çalış. yatarken kuruluk yapmasın diye arada sıkman nefes almanı daha da rahatlatır canım. tekrar geçmiş olsun.:16:

Cok teşekkür ederim içim rahatladı sizler sayesinde emre beyi tanıdık:)

aksine Emre bey çok kibar burun yapar beni etkileyen şeylerden biride burnu kibar ve ince yapmasıydı benim burnum çok ince mesela tam istedim gibi oldu siz şiş burunları görmüşsünüz demekki

Merhaba,
Heralde daha çok ödemli burunları görmüş olabilirm herkes kaçıncı ay yada yıl olduğunu belirtmiyor....( çok çok seçenekde görmedim zaten , o yüzden gördüğüm kadarıyla diye belirttim ) birde burun yapısıylada alakalıdır tabikii .. Sizin fotolarınızı gördüm, gerçekten çok hoş tam benim istediğim gibi, çok mutlu oldum açıkçası.:)
Bende doktor araştırması içerisindeyim , iki doktor arasında kaldım. Sizin fotonuz ikna edeci görünüyor bakalım...:)
Teşk.

Yapisal teknikle yapilmayan burunlar 2.ayinda da ince olur ama zamanla burnun yapisi saglam olmadigi icin cokme vs olabilir ben kalin deriliyim ve goren inanamiyor kucuk kalkik ve kesinlikle kalin olmayan burnum var emre bey sagolsun:) bende ince burun sevmiyorum emre beye soylemistim ince olmasin diye sadece kas aram cok kalin olmasin dedm oyle de oldu. Emre beyin yaptigi burunlar gec inceliyor yapisal rinoplasti teknigini kullandigi icin burnun yapisina onem verdigi icin o yuzden yaptigi burunlarin hepsi sorunsuz ama su lafiniza katilmiyorum 1.senesini dolduran burunlar kalin olmuyor:) farkli doktorlarin yaptigi burunlar 2.ayda ince gorunuyor ama sonu husran oluyor o yuzden o surece cok takilmayin sonuca bakin derim ben:) Emre beyin her zaman soyledigi bir sozle bitirmek istiyorum "burun ne kadar gec inerse,incelirse o kadar iyidir" :) sevgiler.

Doğrudur, sizler tecrübelisiniz. Bunları okumak kafamdaki soruları azaltıyor. Teşekkür ederim fikirleriniz için..
Benden de sevgileer..:)

Doğrudur, sizler tecrübelisiniz. Bunları okumak kafamdaki soruları azaltıyor. Teşekkür ederim fikirleriniz için..
Benden de sevgileer..:)

Selam DG62
Birde sizin fotolarınıza da baktım 6. ayda bile hiç ödem yok gibi inceliği tam benim istediğim gibi , mükemmel görünüyor. Umarım benimkide sizinki gibi doğal ve güzel olur. Bazen yanılmak çok güzel....;)
Sevgiler

Merhaba,
Heralde daha çok ödemli burunları görmüş olabilirm herkes kaçıncı ay yada yıl olduğunu belirtmiyor....( çok çok seçenekde görmedim zaten , o yüzden gördüğüm kadarıyla diye belirttim ) birde burun yapısıylada alakalıdır tabikii .. Sizin fotolarınızı gördüm, gerçekten çok hoş tam benim istediğim gibi, çok mutlu oldum açıkçası.:)
Bende doktor araştırması içerisindeyim , iki doktor arasında kaldım. Sizin fotonuz ikna edeci görünüyor bakalım...:)
Teşk.

Ben foto paylaşmıyorum malesef ama emre beyi mutlaka öneriyorum asla pişman olmazsınız o pozitif enerjisini işine yansıtan ve bu kadar iyi profesyonel olan nadide doktorlardan biri :)

Yapisal teknikle yapilmayan burunlar 2.ayinda da ince olur ama zamanla burnun yapisi saglam olmadigi icin cokme vs olabilir ben kalin deriliyim ve goren inanamiyor kucuk kalkik ve kesinlikle kalin olmayan burnum var emre bey sagolsun:) bende ince burun sevmiyorum emre beye soylemistim ince olmasin diye sadece kas aram cok kalin olmasin dedm oyle de oldu. Emre beyin yaptigi burunlar gec inceliyor yapisal rinoplasti teknigini kullandigi icin burnun yapisina onem verdigi icin o yuzden yaptigi burunlarin hepsi sorunsuz ama su lafiniza katilmiyorum 1.senesini dolduran burunlar kalin olmuyor:) farkli doktorlarin yaptigi burunlar 2.ayda ince gorunuyor ama sonu husran oluyor o yuzden o surece cok takilmayin sonuca bakin derim ben:) Emre beyin her zaman soyledigi bir sozle bitirmek istiyorum "burun ne kadar gec inerse,incelirse o kadar iyidir" :) sevgiler.

Selam DG62
Birde sizin fotolarınıza da baktım 6. ayda bile hiç ödem yok gibi inceliği tam benim istediğim gibi , mükemmel görünüyor. Umarım benimkide sizinki gibi doğal ve güzel olur. Bazen yanılmak çok güzel....;)
Sevgiler

benim için bu çok önemli çünkü çok kötü bir burnum yok ufak bir değişiklik istiyorum , yüz oranımın değişmesinden yüzüme yakışmayacak yapmacık bir burun yapılmasından korkuyorum canım

benim için bu çok önemli çünkü çok kötü bir burnum yok ufak bir değişiklik istiyorum , yüz oranımın değişmesinden yüzüme yakışmayacak yapmacık bir burun yapılmasından korkuyorum canım

benim burnumda da büyük problem yoktu yandan estetikli gibiydi hatta :) kemer falan hiç yoktu burnumun ucu genişti yaptırmasamda olurdu öyle diyorlardı ama ben yaptırmak istedim çok büyük risk aldım burnum problemli değildi ama derim zordu o daha da büyük risk oldu benim için kaç dr gezdiysem istediğin gibi olmaz derin zor büyük kalır burnun vs dediler :) ama emre bey çok daha güzel olur derin benim için problem değil dedi inanın burnum problemli olmamasına rağmen şimdi eski resimlerime bakıyorum da ne kadar değişmişim diyorum:) bazen küçük ama doğru dokunuşlar bile çok etkili :) bize küçük dokunuş gibi geliyor ama ne işlemler yapılıyor :) burnunuz çok problemli değilse daha büyük risk kesinlikle çok iyi araştırın,doktorunuza öyle karar verin.

Merhaba,
Teşk.
Teşekkür ederim. Kesinlikle burun yapısıylada ilgisi var eski burnum aşırı inceydi buda kötü bi durum aslında gözler birbirine yakın ve düşük gözüküyo bu yüzden azda olsa kalınlaştırıldı ama yine ince tabi. Burun estetiğinde süre çok önemli burun sırtımdaki şişlikler neredeyse 10. ay gibi tam olarak indi hatta fotoğraflarda kalın bile çıkmış normalde burun sırtım çok daha ince...çok fotoğraf incelemek lazım doğal burnu çok kalın olan birinin burnuda bi yere kadar daraltılabiliyo incecik burun sırtı yapılsa o kişi hiç nefes alamaz :S

burdaki yorumları gunlerdir okuyorum sayfa sayıları malum..... sonunda karar verdım ınternetten numarayı aldım emre ılhanın sekreterının dedıkı muayene ıcın randevu NISAN ayına verebılıyolarmıs o da nısanın sonuna.... pekı amelıyat ne zmn olur dedım temmuz agustos gıbı dedı :///////.... yaa daha ocaktayız bu nası ıs :((( buyuk ıhtımalle yaza evlenıcem amelıyattan sonra en azından uc ay gecsın sıslıkler ınsın ıstıyodum ..... subat mart deseydı neysede hayallerım yıkıldı off :( nerdeyse ıkı aydır hıc durmadan hasta yorumlarını okuyorum .... sonuc husran oldu aglamak ıstıyorum.....

yaaa kızlarrrr gercekten cok moralım bozulduu :(((( butun hayallerım yıkıldı... amelıyat olcaktım yaza amelıyat olcaktım sımdı noldu yaza anca amelıyat olabılcem :43::43::43:

burdaki yorumları gunlerdir okuyorum sayfa sayıları malum..... sonunda karar verdım ınternetten numarayı aldım emre ılhanın sekreterının dedıkı muayene ıcın randevu NISAN ayına verebılıyolarmıs o da nısanın sonuna.... pekı amelıyat ne zmn olur dedım temmuz agustos gıbı dedı :///////.... yaa daha ocaktayız bu nası ıs :((( buyuk ıhtımalle yaza evlenıcem amelıyattan sonra en azından uc ay gecsın sıslıkler ınsın ıstıyodum ..... subat mart deseydı neysede hayallerım yıkıldı off :( nerdeyse ıkı aydır hıc durmadan hasta yorumlarını okuyorum .... sonuc husran oldu aglamak ıstıyorum.....
Bende benzer durumları yaşadım:) internetten araştırdım falan acele etmedim ararım, bir ay sonrada ameliyat olurum diye düşündüm burcu hanımı aradım 3 ay sonraya gün verilince bi an şok oldum çok üzüldüm senin gibi... ismini açığa yazdır istersen ben öyle yaptım bir ay daha erken ameliyat oldum.

ay kızlar uzun zamandır konuştuğum bi hasta vardı bazılarınız bilir:) Emre bey psikolojik olarak hazır olmadığı için ameliyatını ertelemişti görüşmelerde ağladığınıda biliyorum. Konuştuğumuzda ilk ameliyatı kötü geçtiği için her gün ağladığını aynaya hiç bakmadığını söylemişti Bugün ameliyat olacaktı bitmiştir sanırım ameliyatı çok merak ettim şimdi :) ameliyat öncesi bana mesaj atmış "bekliyorum stresliyim" diye :)) hep moral vermeye çalıştım bi aksilik olmamışsa eminim güzel geçmiştir ameliyatı...

Back
X