- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.961
merhaba kizlar,
2011 de burnumu emre beyde yaptirdim. Minyom ve kucuk yuzume baya kemikli bir burnum vardi. Cok mutsuz ediyordu bu durum beni ve 13 yasimdan beri burun estetigi olmak istiyordum, sonunda 19 yasindayken yaptirdim ama cok mutlu oldum. Yuzume yumusaklik verdi. Inanin yuzum kucuk oldugu icin yan profilden herkez burnum bakiyo gibiydi, oyle hissetmeye baslamistim artik. Birkeresinde bir kreshde staj yururken, 4 yasindaki cocuk, senin burnun cadi gibi demisti... Ona ayri bir uzulmustum.. Kucucuk cocuk bilemi gordu diye :))) (almanlarin burnu genelde kucuk kavis olur) ama oyle pozitif anlamda psikolojimi duzeltikki anlatamam. Ayri bir guzellik katti guzelligime ve artik agir makyaj smokey eyes gibi yakisiyor. Eski burnum ile smokey eyes cok agir ve katti duruyordu. Ayni makyaj suan fantazi durabiliyor. Suanki burnum dogan hafif kavisli, cok kavisli ve kucuk bir burun begenmiyorum cunki yapay duruyor. Suan kimse farketmiyor burnumun estetik oldugunu. Ozamanlar 2200 euro odemistim simdi nekadar oldu bilmiyorum. Yanliz ameliyattan sonra eskisi kadar iyi nefes alamiyorum. Sanki yariladi nefesim... Genelde tam tersi olmasi gerekirken![]()
Burun etleriniz sismis olabilir,emre beye gitmenizi tavsiye ederim bi baksin ama buyuk ihtimal burun etlerinizle alakalidir o da basit genelde ilacla spreyle hallediliyor geciyor