emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben 5. ve 10. günü gittim kontrole. alcı ve tampon 5. gün cıktı. 10. günde de bant değiştirildi

Yani o zaman 3 saatlik yol giderim herhalde bu hafta sorarım dr.beye.tasarim icin baska gerrken bisey varmı stresten kafam durdu tekrar ediyosam kusuruma bakmayın yardimlariniz icin ayrica tskler

Yani o zaman 3 saatlik yol giderim herhalde bu hafta sorarım dr.beye.tasarim icin baska gerrken bisey varmı stresten kafam durdu tekrar ediyosam kusuruma bakmayın yardimlariniz icin ayrica tskler

olur mu ne demek
emre beye sorarsınız yol durumunu orda ameliyat olan bikac arkadasım da ameliyattan bir gün sonra 1-2 saatlik yola gidip geldiler kontroller için yine danısın emre beye tabi

Tabiki özel isteklerin yoksa Emre Bey'e bırakmak doğru bir karar.

Canim cok saol ins o kadar cok istiyorum ki guzel bir burnum olsun yuzumde cok sukur her yerimi cok begeniyrm ama burnum hep gozume batiyo bu aralar daha cok taktim ameliyat olursam bide basarili bi ameliyat olursa bnden mutlusu olmaz :) sen gorebildin mi burnunu canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama randevu alabilmk cok zor 5ay sonrasina gun
veriyorlar :26:

Evet biraz yoğun Emre Bey. Kolay değil tabi çok fazla tercih ediliyor ve hepsine yetişmeye çalışıyor. Ancak burun ameliyatı çok ciddi bir ameliyat doğru bir tercih yapmak gerekiyor. Ne kadar beklediğiniz önemli değil aslında sonucun sizi tatmin ve mutlu etmesi en önemlisi Bizlerde bekledik ama sonucunda buna değdiğini görüyoruz. Size tavsiyem acele etmemeniz ve doğru kararı vermeniz. Emre İlhan gibi bi doktoru seçerseniz mutlu olursunuz:)

Kızlaarr 14. günüm ve bantlarımı çıkardımm :))

geçmiş olsun canım ama resim istiyorumm çok merak ettim:))

ben de istiyorum ama hem çok çok çok pahalı hem de çok geç tarihler veriyormuş

Merhaba
Pahalı demişsiniz ama piyasayı araştırdığınızda bu fiyat orta seviyede. Bence Emre İlhan için uygun bile. Uygun yapan doktorların ileride sorun çıkan hastasını çok duydum. İnanki o kadar çok araştırdımki alt üst ettim forumu. En sonunda Emre bey'e karar kıldım. Hatta son anda başka bir ünlü doktorda ameliyat olmaktan vazgeçtim.
Ha bu arada ben kredi çektim belki maddi imkanı iyi ondan dolayı bu kadar rahat yazıyor diyebilirsiniz.
Geç olmasının nedeni ise hastalarına çok zaman ayırması. Ameliyat öncesi 3 kez ön görüşme yapıyor. Ameliyattan sonrada bu sık sık görüşmeleri devam ettiriyor. (Ben daha ameliyat olmadım. Ameliyat sonrası görüşmelerinini eski hastalarından duydum)
Kısmetse 12 gün sonra ameliyat olacağım. İnşallah istediğim gibi kaliteli bir nefese ve zarif bir buruna kavuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…