- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.941
Baska arkadaş lar 5 ci 10 cu gunler demislerdi? Kontrol icin.
Baska arkadaş lar 5 ci 10 cu gunler demislerdi? Kontrol icin.
Ben 5. ve 10. günü gittim kontrole. alcı ve tampon 5. gün cıktı. 10. günde de bant değiştirildi
bana extradan bisey daha uyguladı galiba çünkü ilk defa sende kullandım o aleti dedi :)
Evet olabilir deri inceltme sandim ben kalin derililere yapiyor onu sende eski ameliyatindan kalan sertlik vardi belkide onu halletmistir:) bant ne zaman cikiyor yarin mi
Evet olabilir deri inceltme sandim ben kalin derililere yapiyor onu sende eski ameliyatindan kalan sertlik vardi belkide onu halletmistir:) bant ne zaman cikiyor yarin mi
belki o dediğinizi de yapmıstır bilmiyorum ki :)
persembe cuma gibi cıkartmayı düşünüyorum bantı :)
Yani o zaman 3 saatlik yol giderim herhalde bu hafta sorarım dr.beye.tasarim icin baska gerrken bisey varmı stresten kafam durdu tekrar ediyosam kusuruma bakmayın yardimlariniz icin ayrica tskler
belki o dediğinizi de yapmıstır bilmiyorum ki :)
persembe cuma gibi cıkartmayı düşünüyorum bantı :)
Tabi 14.gun falan cikarmak gerek heyecan var mi peki:) ben yerimde duramiyodum:) sonrasi daha zor sabretmek her gun indimi diye bakmak:) ama mecbur her guzel seyin bedeli var:)
Tabi 14.gun falan cikarmak gerek heyecan var mi peki:) ben yerimde duramiyodum:) sonrasi daha zor sabretmek her gun indimi diye bakmak:) ama mecbur her guzel seyin bedeli var:)
heyecanlıyım tabi ama 10. gün bant değiştirilirken gördüm burnumu gerci pek hatırlamıyorum uzun uzun bakamadım heyecanlıyım yine de
bi süre burun güzel de olsa garipsiyor insan alısma sürecim olur elbet ama ins cabuk alısırım :)
bende öle düşündüm ne zamandır ölece bekliyorum ne istediğimi nasıl anlatıcam diye ne yapayım ne istiyim bilemedim ne çabuk geçmiş zaman ???bu hafta çokta stresliyim.emre beye bırakmak daha doğru olmazmı??? revizyonum birde :)
Burnum istediğim gibi olmadan fotoğraf yüklemiyorum kusura bakmayın.
üst kısımdaki bildirimlere geliyor özel mesajlar ordan bakabilirsiniz :)
inşallah ya alışma süreci olacak tabi farklı bi burun sonucta ama ins cabuk alısırım :)
ben emre beye çok güveniyorum darısı basınıza :)
Bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama randevu alabilmk cok zor 5ay sonrasina gun
veriyorlar :26:
Kızlaarr 14. günüm ve bantlarımı çıkardımm :))
geçmiş olsun canım ama resim istiyorumm çok merak ettim:))
bikaç hafta geçsin burun otursun albüm yapıcam özellikle öncesi sonrası diye koyucam ki farkı herkes görsün :)
şuanda bile gayet düzgün ve güzel duruyor ama çok şiş tabi :)
şişlik vardır tabiki ama hiç şüphem yok eminim çok güzel olmuştur.bekliyorum merakla)
Henüz cok yeni burnunuz. Ben hatırlıorm yanlara dogru baya genişti patates gb:) Ama ilk 3. Aydan snra normale dönmeye baslıorsnz endişe etmeyin. Şuan 5 bucuk ay oldu ilk zmnlara göre baya azaldı şişler bide kalın derili olunca daha gec oturuyor burun 1. senemi sabırsızlıkla beklıorm bnde:) Biraz sabretmeniz gerekiyor yani hepsi geçici[/QUOTE
Bende kalın deriliyim arkadaşlık talebi gönderdim kabul ederseniz sevinirim:) hatta başka kalın derili olanlar varsa ve eklerse çok memnun olurum:)
ben de istiyorum ama hem çok çok çok pahalı hem de çok geç tarihler veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?