emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

öncelikle umursayıp upuzun yazmışsınız ne kadar mutlu oldum ilginize bilemezsiniz :) ben ailemle yaşıyorum ve özel bir üniversitede okuyorum ama artık dayanamadığımdan annemi bu yaz için ikna ettim. kesinlikle kötü bir sonuca tahammülüm yok emre bey gerçekten muntazam burunlar yapmış ben de çok beğeniyorum ama aileme çok çok yük olmayı da istemiyorum..:18: siz ne zaman başladınız ve ameliyat tarihi almanız ne kadr sürdü ikinci ve en önemli sorum ise bu süreçte totalde ne kadar para harcadığınız ameliyat dahil soruyorum bu bilgileri benimle paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuz çünkü anneme kesin bilgiler vermem gerekli..

Vakti zamanında bende sizin gibi araştırmaya başladığımda bu gibi cevaplara çok ihtiyacım vardı. Hiç üşenmeden seve seve her istediğinize cevap verebilirim. İleride sizde bu durumda olduğunuzda yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Şu anda özel bir okulda okumak maddi olarak sıkıntı yaratıyordur. Seni çok iyi anlıyorum. Fakat yüzümün ortasında olacak bölge için ince eleyip sık dokumam lazım.

Ben bundan 5,5 ay önce kendimi görüşme için açık listeye yazdırdım yani ne zaman boşalırsa arayın dedim. Ocak ayına gün verdiler. İlk görüşmem ocak ayındaydı. Hemen ameliyat gününü mart ayına almak istedim çünkü o zaman müsaittim. Mart ayı dolu olduğu için hemen boşalır boşalmaz haber verilmesi için yine açık listeye yazdırdım. İkinci görüşme yani tasarım görüşmeside en erken 1 Mart'a verilebildi. Süper bir tasarım sevinci ile boşalan 2 Nisan tarihini hemen kaptım. En sonki görüşmem 31 Mart. Ameliyattan 2 gün önce. O zaman en son konuştuklarımız gözden geçirilecek ameliyattan önce ne yapılacağı ile ilgili bilgiler verilecek.

Şu anda ilk ameliyat olunuyorsa herşey dahil 8000.-TL. Tasarımda 400 TL gibi bir ücret alıyorlar onuda ameliyat ücretinizden düşüyorlar. Bu fiyatın içinde hastane, tahlil, 1 gün yatış, ameliyat ücreti dahil. Yani öyle ekstra bir masraf yok. Annene 8,000.-TL dersen yeterli olur :).
Biraz Anneanne, Babaanne ziyaretleri yap torunlarına kıyamaz maddi destek olurlar belki :) Benden küçük bir tüyo :))

Kızlar zamanla şişlikler indikçe burun ucundaki kalkıklık azalıyor mu yoksa daha mı kalkıyor burun ucu dikkatini çeken var mı? :)

Daha da kalkiyor :) kardesimle benim oyle oldu cogu doktorun yaptigi burunlarda tam tersi oluyor ama emre beyde sislikler indikce kavis ve kalkiklik oluyor tabi oyle yaptiysa:)

beklediğinize değecek
şimdi bile şişliğe rağmen çok düzgün ama bikac hafta bekleyeyim ki biraz daha insin şişler ve daha da belli olsun bu ince işçilik :))
Maşallah canım İnşallah sürecin hep böyle düzgün ve güzel geçer Şu anda bile bu kadar mutluysan harika bir sonuç olacaktır muhakkak Darısı başıma artık,ne diyim

ben daha fazla kalkmasın istiyorumm :/

Eger emre beye kalkik istemiyorum dediysen kalkmaz ben kalkik istemistim kavisli istemistim o yuzden 3.aydan sonra sekli ortaya cikmaya kavislenip kalkmaya basladi dedigim gibi yaptigi islemle alakali:)

Daha da kalkiyor :) kardesimle benim oyle oldu cogu doktorun yaptigi burunlarda tam tersi oluyor ama emre beyde sislikler indikce kavis ve kalkiklik oluyor tabi oyle yaptiysa:)

Burun ucu gerçekten en son iyileşen yermiş burun sırtım süper oturdu:) Ama burun ucum çok şiş hala bnde sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…