- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.961
Kızlaarr 14. günüm ve bantlarımı çıkardımm :))
Henüz cok yeni burnunuz. Ben hatırlıorm yanlara dogru baya genişti patates gb:) Ama ilk 3. Aydan snra normale dönmeye baslıorsnz endişe etmeyin. Şuan 5 bucuk ay oldu ilk zmnlara göre baya azaldı şişler bide kalın derili olunca daha gec oturuyor burun 1. senemi sabırsızlıkla beklıorm bnde:) Biraz sabretmeniz gerekiyor yani hepsi geçici[/QUOTE
Bende kalın deriliyim arkadaşlık talebi gönderdim kabul ederseniz sevinirim:) hatta başka kalın derili olanlar varsa ve eklerse çok memnun olurum:)
Ben ince ve elastik bir deriye sahibim. Yardımcı olmak isterdim ama kriterlerim uymuyor :)
Ayyy ne güzel bir haber. Darısı başıma :)
Resimlerini bekliyoruz...
Henüz cok yeni burnunuz. Ben hatırlıorm yanlara dogru baya genişti patates gb:) Ama ilk 3. Aydan snra normale dönmeye baslıorsnz endişe etmeyin. Şuan 5 bucuk ay oldu ilk zmnlara göre baya azaldı şişler bide kalın derili olunca daha gec oturuyor burun 1. senemi sabırsızlıkla beklıorm bnde:) Biraz sabretmeniz gerekiyor yani hepsi geçici[/QUOTE
Bende kalın deriliyim arkadaşlık talebi gönderdim kabul ederseniz sevinirim:) hatta başka kalın derili olanlar varsa ve eklerse çok memnun olurum:)
merhaba..ben ultra kalın derili, emre beyin derimi görüp şaşırdığı bi hastasıyım :)) sizi ekledim, bolca fotom var, bakabilirsiniz..
ben de kalın deriliyim emre beye ameliyat olalı 2 sene oldu çok memnunum dilerseniz ekleyip fotoğraflarımı görebilirsiniz
Merhaba
Pahalı demişsiniz ama piyasayı araştırdığınızda bu fiyat orta seviyede. Bence Emre İlhan için uygun bile. Uygun yapan doktorların ileride sorun çıkan hastasını çok duydum. İnanki o kadar çok araştırdımki alt üst ettim forumu. En sonunda Emre bey'e karar kıldım. Hatta son anda başka bir ünlü doktorda ameliyat olmaktan vazgeçtim.
Ha bu arada ben kredi çektim belki maddi imkanı iyi ondan dolayı bu kadar rahat yazıyor diyebilirsiniz.
Geç olmasının nedeni ise hastalarına çok zaman ayırması. Ameliyat öncesi 3 kez ön görüşme yapıyor. Ameliyattan sonrada bu sık sık görüşmeleri devam ettiriyor. (Ben daha ameliyat olmadım. Ameliyat sonrası görüşmelerinini eski hastalarından duydum)
Kısmetse 12 gün sonra ameliyat olacağım. İnşallah istediğim gibi kaliteli bir nefese ve zarif bir buruna kavuşacağım.
öncelikle umursayıp upuzun yazmışsınız ne kadar mutlu oldum ilginize bilemezsiniz :) ben ailemle yaşıyorum ve özel bir üniversitede okuyorum ama artık dayanamadığımdan annemi bu yaz için ikna ettim. kesinlikle kötü bir sonuca tahammülüm yok emre bey gerçekten muntazam burunlar yapmış ben de çok beğeniyorum ama aileme çok çok yük olmayı da istemiyorum..:18: siz ne zaman başladınız ve ameliyat tarihi almanız ne kadr sürdü ikinci ve en önemli sorum ise bu süreçte totalde ne kadar para harcadığınız ameliyat dahil soruyorum bu bilgileri benimle paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuz çünkü anneme kesin bilgiler vermem gerekli..
Kızlar zamanla şişlikler indikçe burun ucundaki kalkıklık azalıyor mu yoksa daha mı kalkıyor burun ucu dikkatini çeken var mı? :)
Maşallah canımbeklediğinize değecek
şimdi bile şişliğe rağmen çok düzgün ama bikac hafta bekleyeyim ki biraz daha insin şişler ve daha da belli olsun bu ince işçilik :))
Daha da kalkiyor :) kardesimle benim oyle oldu cogu doktorun yaptigi burunlarda tam tersi oluyor ama emre beyde sislikler indikce kavis ve kalkiklik oluyor tabi oyle yaptiysa:)
Maşallah canımİnşallah sürecin hep böyle düzgün ve güzel geçer Şu anda bile bu kadar mutluysan harika bir sonuç olacaktır muhakkak Darısı başıma artık,ne diyim
Henüz cok yeni burnunuz. Ben hatırlıorm yanlara dogru baya genişti patates gb:) Ama ilk 3. Aydan snra normale dönmeye baslıorsnz endişe etmeyin. Şuan 5 bucuk ay oldu ilk zmnlara göre baya azaldı şişler bide kalın derili olunca daha gec oturuyor burun 1. senemi sabırsızlıkla beklıorm bnde:) Biraz sabretmeniz gerekiyor yani hepsi geçici
Ben ince ve elastik bir deriye sahibim. Yardımcı olmak isterdim ama kriterlerim uymuyor :)
Gönlünun güzelliği yeter etmiş kadar oldun:)
merhaba..ben ultra kalın derili, emre beyin derimi görüp şaşırdığı bi hastasıyım :)) sizi ekledim, bolca fotom var, bakabilirsiniz..
Baktım fotolarina çok teşekkürler:) revizyon olmasına rağmen harika yüzüne çok yakısmis.
ben de kalın deriliyim emre beye ameliyat olalı 2 sene oldu çok memnunum dilerseniz ekleyip fotoğraflarımı görebilirsiniz
Evet siteyi yakından takip ediyorum:) siz iddalı kalkik burun istemişsiniz ben doğal olmasını istiyorum:) ama yinede emre beyin yaptığı bir burnu daha görmek isterim:) gönderdim arkadaşlık isteği
ben daha fazla kalkmasın istiyorumm :/
Evet siteyi yakından takip ediyorum:) siz iddalı kalkik burun istemişsiniz ben doğal olmasını istiyorum:) ama yinede emre beyin yaptığı bir burnu daha görmek isterim:) gönderdim arkadaşlık isteği
Evet baya arastiriyorsunuz demekki:) ben en zorunu istedim kalkin derili ucu etli bir burunu kalkik iddiali istedim o yuzden 4 sene arastirdim doktorlari gezdim hepsi kalin deride cok zor dedo taa ki emre beyi bulana kadar:) duz burun daha kolay en azindan kalin derili burnu ne kadar ufaltabildigini gorursunuz emre beyin yaptigi her cesit burnu gormenizi tavsiye ederim:)
Eger emre beye kalkik istemiyorum dediysen kalkmaz ben kalkik istemistim kavisli istemistim o yuzden 3.aydan sonra sekli ortaya cikmaya kavislenip kalkmaya basladi dedigim gibi yaptigi islemle alakali:)
Evet baya arastiriyorsunuz demekki:) ben en zorunu istedim kalkin derili ucu etli bir burunu kalkik iddiali istedim o yuzden 4 sene arastirdim doktorlari gezdim hepsi kalin deride cok zor dedo taa ki emre beyi bulana kadar:) duz burun daha kolay en azindan kalin derili burnu ne kadar ufaltabildigini gorursunuz emre beyin yaptigi her cesit burnu gormenizi tavsiye ederim:)
Aynen 1 senedir uyeyim bu siteye emre beyide yakından takip ediyorum:)Çok zor begeniyorum malesef ama en çok emre beyin çıkardığı işler hoşuma gidiyor hayırlısı:)ilgin için sagol
Kızlar zamanla şişlikler indikçe burun ucundaki kalkıklık azalıyor mu yoksa daha mı kalkıyor burun ucu dikkatini çeken var mı? :)
Daha da kalkiyor :) kardesimle benim oyle oldu cogu doktorun yaptigi burunlarda tam tersi oluyor ama emre beyde sislikler indikce kavis ve kalkiklik oluyor tabi oyle yaptiysa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?