- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.981
Evet siteyi yakından takip ediyorum:) siz iddalı kalkik burun istemişsiniz ben doğal olmasını istiyorum:) ama yinede emre beyin yaptığı bir burnu daha görmek isterim:) gönderdim arkadaşlık isteği
Ben de doğal istemiştim fotoğraflarıma bakabilirsiniz :)
Burun ucu gerçekten en son iyileşen yermiş burun sırtım süper oturdu:) Ama burun ucum çok şiş hala bnde sabrediyorum
Ben de doğal istemiştim fotoğraflarıma bakabilirsiniz :)
Canım maşallah çok begendim yüzune çok yakismis darısı başıma:) sen tam olarak nasıl tarif ettin?
Aslında ben bazı yerlerde iner bazı yerlerde burun ucu kalkar diye okudum. Yapılan müdahaleye göre durum değişiyor bence.
arkadaslar bende olmayı düşünüyorum ama fiyatı diğer doktorlara göre pahalı değilmi ? bilgilendirirmisiniz beni:18:
Kızlarr 17 günlük burnumun fotolarını özel albüm yaptım merak eden arkadaslar beni arkadas olarak ekleyip bakabilir :)
Kızlarr 17 günlük burnumun fotolarını özel albüm yaptım merak eden arkadaslar beni arkadas olarak ekleyip bakabilir :)
ben ilk ameliyatımda paradan kaçtım baska bi doktora ameliyat oldum sonuc cidden kötüydü. sonra emre beye revizyon oldum. revizyon farkı+eski doktora ödediğim ücret birlesince baya para ediyor. bu sekilde düsünürsen toplam parayla iki kişi ameliyat olurdu :))
ucuza kacılmıyor bu işlerde sonuc kötü olabiliyor. ha iyi de olabilir biraz da şans işte :)
kesinlikle haklısın maddiyatı geçsek bile çekilen sıkıntılar ikiye katlanıyor..Emre bey kesinlikle hakkını veriyor ,değer bence...
şiş haliyle bile gayet güzel görünüyor.Emre bey yine harika bir revizyon yapmış
Çok beğendim arkadaşım burnunu. Çok güzel yapmış Emre bey, ellerine emeğine sağlık.
Şiş haliyle bile çok güzel. Güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim darısı isteyenlerin basına :)
siz ameliyat olmuş muydunuz ?
Amin. Benimde 1 hafta kaldı. 2 nisanda ameliyatım
canim yakinda bende Emre beye ameliyat olucam insallah, arkadas olarak ekledim kabul edersen cok sevinirim
tabiki de kabul ettim :)
ayy ne güzel işinizi şansa bırakmamışsınız gerisi Allaha kalmış.. Allah işinizi rast getirsin inşallah çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?