emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canlar sizin göz altı morluklarınız ne zaman geçti?Bide geçmesi için özel bişey yaptınız mı?
Teşekkürleeerrr:)

benim bayaaa uzun sürmüştü normalde 1 haftada geçiyor benim 15 gün falan sürmüştü sanırm tabi ben ekstra bir durumum genelde max 1 hafta arnica krem sürün devamlı ama göz üstünüze sürmeyin sadece göz altı ve yanaklara doğru varsa oralara morluk için başka da çok etkili birşey yok açıkcası zaten şişlik gibi kalıcı değil 1 2 güne geçer merak etmeyin çok geçmiş olsun:)

çok doğru bir yorum....

revizyona girdiğinizde, tekrar daha yüksek bir yutar ödüyorsunuz ve aynı hesaba geliyor....

eğer gerçekten doğru doktoru bulduğunuza inanıyorsanız, en iyisi baştan parayı bastırıp sonuçtan emin olmak...

ben Prof.Dr.Zeki Can'a ameliyat oldum ama şu an çok pişmanım

burnu açmış-kapamış, hiçbirşey yapmamış gibi duruyor....:2::2::2::2:

Canlar sizin göz altı morluklarınız ne zaman geçti?Bide geçmesi için özel bişey yaptınız mı?
Teşekkürleeerrr:)

Yani kişinin cilt yapısına bağlı o birazda benim 15. gün tamamen geçmişti. Bazısının 1 haftada geçiyor. Emre Bey'in verdiği ilaçları mutlaka kullan. Morluklar için arnica merhem iyi geliyor baya sürekli sür onu cnm.

Çok teşekkürler tatlım. Benim 12. gün hala göz altlarındakiler duruyor
Dediğin merhemi bugün mutlaka alacağım

Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için:)))
Umarım benimkilerde biran önce geçer artık...

Merhaba Arkadaşlar.

Ve sonunda gün geldi çattı. Yarın saat 4:30'da ameliyatım var. biraz şaşkınlık, biraz korku, biraz heyecan hepsi birarada yaşıyorum. Elimden geldiğince sizlerle fotoğraflarımı paylaşacağım. İlk günler çok korkunç olduğu için en az 15 gün bekleyeceğim. 15 gün sonra inşallah büyük bir neşeyle ve doktorumu doğru seçtiğim gururuyla resimlerimi ekleyeceğim. Güzel dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. Kendime gelir gelmez görüşmek üzere ...

dualarımız seninle..çok güzel olucak herşey, hiç merak etme..şimdiden geçmiş olsun

Buyuk gun geldi sonunda demek:) heyecan olmasi cok normal bu gece uyuyamazsin bile ben uyuyamamistim:) cok cok guzel olcak doktorumuza guvenimiz sonsuz sen de cok iyi olcaksin hic korkma sadece sislik ve morluk olabilir o da kiminde hic olmuyor belli olmaz :) dualarimiz seninle kendini iyi hissettigin zaman bekliyoruz buraya:) simdiden cok cok gecmis olsun:)

Simdiden sana çok geçmiş olsun doktorun mükemmel biri işinde boş konuşan sonra revizyon üstüne revizyon yapan biri kesinlikle değil için rahat gir ve mükemmel burunun la çık allah yardimcin olsun :)

nasıl olduğunu haber et bize simdiden cok geçmiş olsun canım

Çok güzel geçer umarım ameliyatın güzel bir burna kavuşursun sende bizim gibi :) Hadi bol şanslarrrrr

ne kadarücret alıyor hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…