- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.061
Gece 1 de bile oyle enerjisi hic bitmez cunku isini seviyooor:) catlarim baaaak hemen istiyorumm resimlerii
Gece 12:30 da muayeneden çıktım. Benden sonra en az 5-6 kişi daha görüşecekti. Bantlarım değişti ama çıkmadı. Perşembe günü yeniden gideceğim. O zaman çıkacak büyük bir ihtimal. Ama burnuşumu gördüm, İnanılmaz bir şeydi. Söyleyecek kelime bulamadım tarif için.
Ha bu arada Emre Beyle resim çekildik. Facebook sayfasına ekleyeceğini söyledi :))
Gece 12:30 da muayeneden çıktım. Benden sonra en az 5-6 kişi daha görüşecekti. Bantlarım değişti ama çıkmadı. Perşembe günü yeniden gideceğim. O zaman çıkacak büyük bir ihtimal. Ama burnuşumu gördüm, İnanılmaz bir şeydi. Söyleyecek kelime bulamadım tarif için.
Ha bu arada Emre Beyle resim çekildik. Facebook sayfasına ekleyeceğini söyledi :))
aa perşembeye mi kaldık yani şimdi :) neyse olsun şimdiki şiş halini bile beğendiysen burnun oturdukca bayılcaksın demekki:) ama zaten bantlı olmasına rağmen belliydi çok güzel olacağı minik bir burun olcak:) Bakıyım bgn facebook sayfasına o zaman yükler:)
Evet şimdiden beğendiysen oturdukça daha çok beğeneceksin kesin:)
canım gördüm seni facebookta..harika olmuş burnun..bayıldım
Ayy bende gördüm. Kendime hayran kaldım :)))
Bendeeee gordummmmm cok guzel olmuuuusssss aaaaaa
Tşk ederim canımcım. Hemde 11 gün gibi kısa bir sürede bu şekilde olması muhteşem.
Ayy bende gördüm. Kendime hayran kaldım :)))
Son paylaştığı fotoğraf mı facebookta Yadigar Hanım diye?
Yaaa ne diyosun muhtesem ne demeeek benim 11 gunluk burnum patates gibiydi:))) bu demek oluyorki 1 senede kurtulursun sislerden masallah nazar degmesin guzel burnusa
Evet İlknur. Yadigar benim :))
Çok güzel olmuş gerçekten şişlikler inince mükemmel olacağı kesin :)
bende resim koymak istiyoruuummm... bugün burun bantlarım çıkarılalı 3gün oldu.... burnumun kavisi biraz fazla. ucu da baya şiş. yanişiştir umarım. öyle kalmaz hep... şiş olmasına razıyım hiç değilse iner :) ameliyattan önce,ilk çıkarıldığı an ve şimdiki halinin resmini paylaşmak istiyorum toplamda 3 resim olacak. mesaj sayımı doldurmak için copy paste yapıyorum kızlar kusura bakmayın
Geçmiş olsun. Başka bir doktora ameliyat olmuşsunuz. Gördüm resminizi gerçekten çok şiş. inşallah umduğunuz gibi düzelme olur. Doktor gerçekten çok önemli.
Dr. Emre ilhan beyin ameliyat fiyatları nedir acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?