emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Gece 1 de bile oyle enerjisi hic bitmez cunku isini seviyooor:) catlarim baaaak hemen istiyorumm resimlerii

Gece 12:30 da muayeneden çıktım. Benden sonra en az 5-6 kişi daha görüşecekti. Bantlarım değişti ama çıkmadı. Perşembe günü yeniden gideceğim. O zaman çıkacak büyük bir ihtimal. Ama burnuşumu gördüm, İnanılmaz bir şeydi. Söyleyecek kelime bulamadım tarif için.
Ha bu arada Emre Beyle resim çekildik. Facebook sayfasına ekleyeceğini söyledi :))

aa perşembeye mi kaldık yani şimdi :) neyse olsun şimdiki şiş halini bile beğendiysen burnun oturdukca bayılcaksın demekki:) ama zaten bantlı olmasına rağmen belliydi çok güzel olacağı minik bir burun olcak:) Bakıyım bgn facebook sayfasına o zaman yükler:)

Evet şimdiden beğendiysen oturdukça daha çok beğeneceksin kesin:)

Tşk ederim şekerim. Evet Perşembe günü çıkacak bu sefer. Heyecanla bekliyorum :))

canım gördüm seni facebookta..harika olmuş burnun..bayıldım

bende resim koymak istiyoruuummm... bugün burun bantlarım çıkarılalı 3gün oldu.... burnumun kavisi biraz fazla. ucu da baya şiş. yanişiştir umarım. öyle kalmaz hep... şiş olmasına razıyım hiç değilse iner :) ameliyattan önce,ilk çıkarıldığı an ve şimdiki halinin resmini paylaşmak istiyorum toplamda 3 resim olacak. mesaj sayımı doldurmak için copy paste yapıyorum kızlar kusura bakmayın

Geçmiş olsun. Başka bir doktora ameliyat olmuşsunuz. Gördüm resminizi gerçekten çok şiş. inşallah umduğunuz gibi düzelme olur. Doktor gerçekten çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…