emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

an itibari ile yeni burnuşumla 1. seneye girmiş bulunuyorum. az önce ay ay fotolarla bir albüm oluşturdum. revizyon sürecimi fotolardan da görebilirisiniz. ilgilisine :)))
yeni ameliyat olmuş burun kardeşlerime çok çok geçmiş olsun. burnuşunuzun güzelleşmesinin tadını çıkartın. darısı yeni ameliyat olacak kardeşlerime

Burnuşun ile nice nice mutlu senelere şekerim. Resimlerinin hepsine baktım. Gitgide daha bir alımlı bayan oldun sen ya. Aman dikkat et kendine :))
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ediyorum.

Dr. Emre ilhan beyin ameliyat fiyatları nedir acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm karazeytin yeniyim buralarda, öncelikle burnun hayirli ugurlu ve uzun ömürlü olsun insallah, bende 3. Ameliyatimi olmayi düsünüyorum aklimda emre ilhan ve muhammet dilber var, ikisiylede mayis ayinda görüsecegim, iki basarisiz ameliyatdan sonra kimseye güvenim kalmadi ama hayirlisi olur insallah bende artik mutlu olurum

Burnuşun ile nice nice mutlu senelere şekerim. Resimlerinin hepsine baktım. Gitgide daha bir alımlı bayan oldun sen ya. Aman dikkat et kendine :))
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ediyorum.
çok teşekkür ederim canım benimmmbaşarılı bir burun ameliyatı özellikle bakışlarımızı iyi yönde etkiliyor.ifade olarak da çok memnunum.
haftaya senelik kontrolüme gidecem kısmetse.yeni boncuğumu takar sanırım:) Emre beyin taktığı nazarlık hepimizin güzel burunlarını korur merak etme canım.
ebrucum çook teşekkür ederim.revizyonda evet iyi araştırmak gerekir. aklındaki isimlerle görüşüp karar vermen daha iyi olur.ben de ikinci için o yüzden çok ertelemiştim. şuan geç de olsa iyi ki de olmuşum diyorum. umarım senin içinde güzel bir sonuç olur. önemli olan güveneceğin doktoru bulup teslim olman. çok çok geçmiş olsun

Kızlar çok mesaj alıyorum cevap yazamadığım oluyor
Açık albüm oluşturdum öncesi sonrası diye. 3. ameliyatımı Emre Beye oldum diğer 2 ameliyatımı baska bir doktor yapmıştı.
Revizyon düşünenlere fikir olsun istedim kapalı albümüm de var arkadaslık isteği yollayanları kabul ediyorum zaten açık albüm de yaptım yeni :)

Pisiipisii
Cok sagol canim, senin burnunu cook güzel yapmis emre bey ellerine saglik, ah keske benimkide seninki kadar olabilse, cok sorunlu bir burnum var, ikinci ameliyatimda, kaburgadan ve kulak arkadamdan kikirdak eklendi birde titan implant, cok sorun yapiyor yazin günese cikamiyorum burnum ates gibi yaniyor, kisinda sogukdan donuyor kipkirmizi burunla dolaniyorum ortada, kalin derili ve etli olmasi burnumun da ayri bi mesele, minyon tipliyim yüzüm kücük, burnum büyük duruyor, cogu doktor ameliyat etmiyor beni, olmaz diyolar cok sorunlu diyolar, offf ya emre beyde beni red ederse diye korkmuyor degilim 

Emre beyin çok sorunlu burunları düzelttiğini biliyorum zaten revizyonların hepsi sorunlu oluyor. hiç canını sıkma emre beyle görüş derim çok yogun biran önce randevu al ki biran önce görüş
Titan implant neden koyuldu ilk defa duydum

24.5. Randevum var almanyada yasiyorum anca ayarlayabildim
Bir kaza sonucu kirilan burnumu düzeltmek icin kbb doktoru beni ameliyat etti, sonuc bir felaketdi michael jackson burnunun aynisini yapmis, burnum " ben estetikliyim diye bagiriyordu" bildiginiz domuz burnu yani birde ben dogalciyim estetikli görünmeyi hic sevmiyorum, öyle isteyenlere saygim var ama ben bu degilim dedim ve yeniden olmaya karar verdim ve sagolsun doktor hic kemik birakmadigi icin nefes alirken deri ve burnumun eti nefes yolumu tıkıyordu, ikinci ameliyatimi oldum, simdi estetikli durmuyorum ama nefes sorunum hala var titan bu sorunu aslinda ortadan kaldirmasi lazimmis ama nafile ve görüntü olarak hic hos degil, birde ameliyatlarimi alman doktorlar yapti, gecde olsa sunu anladimki almanlarin estetik anlayisi türklerden cok farkli, bu yüzden insallah son ameliyatimi türk doktoruna olmayi planliyorum

Arkadaşlar merhaba foruma yeni katılıyorum. buradaki yorumlar ve araştırmalarım sayesinde ameliyat olmaya karar verdim ve dün aradım Emre Bey'in muayenehanesini ancak bana kasım ayına randevu verdiler. sizlerin de böyle miydi randevu aralıklarınız. çok geç değil mi? geç olsun güç olmasın hesabı bekleyeceğiz galiba:)

ebruFidan sen ne zaman aramıştın randevu için bir de burnun ne zaman kırıldı benimki de kırık da ama tama 14 yıl geçti üstünden daha yeni estetik olmaya karar verdim.okul iş evlilik çocuk derken...

ebruFidan sen ne zaman aramıştın randevu için bir de burnun ne zaman kırıldı benimki de kırık da ama tama 14 yıl geçti üstünden daha yeni estetik olmaya karar verdim.okul iş evlilik çocuk derken...

Slm kantalamba
Benim burnum cocuk yasta kırıldı, ameliyat olursa kiziniz cok aci ceker dedikleri icin doktorlar, babam olmami istememis büyüyünce kendi karar versin demis, bende o yüzden yillarca bekledim...
Randevuya gelince hayir okadar beklemek zorunda kalmadim, benim bildigim ameliyat sirasi eylüle kadar dolu, yani asistani burcu hanim iki gün önce aradigimda öyle dedi, ilginc neden bukadar beklemelisin anlayamadim, ama burdaki tecrübeli kizlar daha bilgililerdir bu konuda

Ben randevu almak istiyorum dedim 24kasım verdiler hatta 22 kasım olsun dedim dolu olmaz dediler arkadaşlar yardımcı olur musunuz tekrar mı aramalıyım

Ben randevu almak istiyorum dedim 24kasım verdiler hatta 22 kasım olsun dedim dolu olmaz dediler arkadaşlar yardımcı olur musunuz tekrar mı aramalıyım

Yani açık listeye yazdırabılırsınz isminizi ama onu da bekleyen cok kişi vardr. Emre Bey'e o kdr talep var ki cok normal hepsine yetişmeye calışıyor sonucta. Bızlerde cok bekledık ama şmdi bekledıgıme değdigiini görunce şükrediyorum gercektn. Acele etmeyın bnce gec olsun güç olmasın

Sevgili ilknur ben aradım bugün ameliyat tarihini rezerve edelim dedi öyle yapacağız galiba randevuyu daha önceye vermiyorlar 7ay sonraya alan da hiç duymamıştım sen ne zaman ameliyat oldun tek korkum ben ağızdan nefes alamıyorum ve bembeyaz bir tenim var morarmaktan da korkuyorum

Merhaba. Ben Ekimde arayıp açık listeye yazdırarak Ocak ayına alabilmiştim. Nisan'da ise yine açık liste ile ameliyat tarihi aldım ve oldum :))
Morarma kişiye göre değişiyor aslında. Benimle beraber ameliyat olan biri çok morarma oldu bende ise tam tersi az morarma oldu. Ağızdan nefes alman gerekecek ilk zamanlar. Nedeni burun içine müdahale oluyor ve bundan dolayı pıhtılaşma ilk 1 hafta çok oluyor. Sürekli okyanus suyu ile yıkaman gerekecek.

Maalesef yoğunluktan oluyor Benim 7. ayım doldu Eylülde olmuştum. Ben de hiç nefes alamıyordum ve allerjik durumlarım baya ileri seviyedeydi. Korkmanı gerektirecek bir durum yok illaki morarıyorsun ama bütün sorunlar 1 haftada geçiyor. İyileşme sürecine giriyorsun zaten sonra. Emre Bey çok ilgili bir doktor gerçekten ona güven :)

ilk zamanlar kaç gün demek oluyor:)
1 - 2 gün sabrederim heralde diyorum bu arada ben aradım ama açık liste demedim randevu iptal olursa bana haber verebilir misiniz dedim tamam dediler bugün yine aradım ve bayan ameliyat tarihini rezerve edelim dedi benim sömestr tatili ile birleştirme yapmam gerek rapor alacağım 2. dönem toparlanıp girerim diyorum kadın daha belli değil dedi demek ki ozaman ameliyatlar yazılmamış 2015 başlamamış galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…