- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.081
Aslında doktorumdan çok memnunum, burnuda beğendim ama benim yüzüme gitmedi...umarım şişliktendir. burnumun ucu böyle kalmaz
an itibari ile yeni burnuşumla 1. seneye girmiş bulunuyorum.az önce ay ay fotolarla bir albüm oluşturdum. revizyon sürecimi fotolardan da görebilirisiniz. ilgilisine :)))
yeni ameliyat olmuş burun kardeşlerime çok çok geçmiş olsun.burnuşunuzun güzelleşmesinin tadını çıkartın. darısı yeni ameliyat olacak kardeşlerime
Dr. Emre ilhan beyin ameliyat fiyatları nedir acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
an itibari ile yeni burnuşumla 1. seneye girmiş bulunuyorum.az önce ay ay fotolarla bir albüm oluşturdum. revizyon sürecimi fotolardan da görebilirisiniz. ilgilisine :)))
yeni ameliyat olmuş burun kardeşlerime çok çok geçmiş olsun.burnuşunuzun güzelleşmesinin tadını çıkartın. darısı yeni ameliyat olacak kardeşlerime
çok teşekkür ederim canım benimmmBurnuşun ile nice nice mutlu senelere şekerim. Resimlerinin hepsine baktım. Gitgide daha bir alımlı bayan oldun sen ya. Aman dikkat et kendine :))
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ediyorum.
ebrucum çook teşekkür ederim.Slm karazeytin yeniyim buralarda, öncelikle burnun hayirli ugurlu ve uzun ömürlü olsun insallah, bende 3. Ameliyatimi olmayi düsünüyorum aklimda emre ilhan ve muhammet dilber var, ikisiylede mayis ayinda görüsecegim, iki basarisiz ameliyatdan sonra kimseye güvenim kalmadi ama hayirlisi olur insallah bende artik mutlu olurum
Emre bey hakkinda neredeyse hic olumsuz yorum yok, aranizda onda revizyon olup memnun kalmayan varmi??
Pisiipisii
Cok sagol canim, senin burnunu cook güzel yapmis emre bey ellerine saglik, ah keske benimkide seninki kadar olabilse, cok sorunlu bir burnum var, ikinci ameliyatimda, kaburgadan ve kulak arkadamdan kikirdak eklendi birde titan implant, cok sorun yapiyor yazin günese cikamiyorum burnum ates gibi yaniyor, kisinda sogukdan donuyor kipkirmizi burunla dolaniyorum ortada, kalin derili ve etli olmasi burnumun da ayri bi mesele, minyon tipliyim yüzüm kücük, burnum büyük duruyor, cogu doktor ameliyat etmiyor beni, olmaz diyolar cok sorunlu diyolar, offf ya emre beyde beni red ederse diye korkmuyor degilim 
ebruFidan sen ne zaman aramıştın randevu için bir de burnun ne zaman kırıldı benimki de kırık da ama tama 14 yıl geçti üstünden daha yeni estetik olmaya karar verdim.okul iş evlilik çocuk derken...
Ben randevu almak istiyorum dedim 24kasım verdiler hatta 22 kasım olsun dedim dolu olmaz dediler arkadaşlar yardımcı olur musunuz tekrar mı aramalıyım
Sevgili ilknur ben aradım bugün ameliyat tarihini rezerve edelim dedi öyle yapacağız galiba randevuyu daha önceye vermiyorlar 7ay sonraya alan da hiç duymamıştım sen ne zaman ameliyat oldun tek korkum ben ağızdan nefes alamıyorum ve bembeyaz bir tenim var morarmaktan da korkuyorum
Sevgili ilknur ben aradım bugün ameliyat tarihini rezerve edelim dedi öyle yapacağız galiba randevuyu daha önceye vermiyorlar 7ay sonraya alan da hiç duymamıştım sen ne zaman ameliyat oldun tek korkum ben ağızdan nefes alamıyorum ve bembeyaz bir tenim var morarmaktan da korkuyorum
Merhaba. Ben Ekimde arayıp açık listeye yazdırarak Ocak ayına alabilmiştim. Nisan'da ise yine açık liste ile ameliyat tarihi aldım ve oldum :))
Morarma kişiye göre değişiyor aslında. Benimle beraber ameliyat olan biri çok morarma oldu bende ise tam tersi az morarma oldu. Ağızdan nefes alman gerekecek ilk zamanlar. Nedeni burun içine müdahale oluyor ve bundan dolayı pıhtılaşma ilk 1 hafta çok oluyor. Sürekli okyanus suyu ile yıkaman gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?