- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.101
ilk zamanlar kaç gün demek oluyor:)
1 - 2 gün sabrederim heralde diyorum bu arada ben aradım ama açık liste demedim randevu iptal olursa bana haber verebilir misiniz dedim tamam dediler bugün yine aradım ve bayan ameliyat tarihini rezerve edelim dedi benim sömestr tatili ile birleştirme yapmam gerek rapor alacağım 2. dönem toparlanıp girerim diyorum kadın daha belli değil dedi demek ki ozaman ameliyatlar yazılmamış 2015 başlamamış galiba:)
kasım mı? iki yıl önce Emre beye ameliyat oldum 3 ay beklemiştim meğer şanslıymışız:) Emre bey hep yoğundu ama kasım ayını duyunca ben bile şaşırdım. Süre uzun ama inanın beklemeye değiyor çok güzel bi burnu garantilemiş olacaksınız kendi adıma iyiki beklemişim bir yılda olsa beklerdim:)Ben randevu almak istiyorum dedim 24kasım verdiler hatta 22 kasım olsun dedim dolu olmaz dediler arkadaşlar yardımcı olur musunuz tekrar mı aramalıyım
sadece muayene randevusu kasima kadar full arkdslar yeni aradim((
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
3. Ameliyatim olacak ve insallah da son olacaksa beklemeye raziyim kizlar, eylülde olamazsam bende 2015 beklemem gerekecek galiba
Emre bey bazen pazar günleri bile çalışıyor yoğunluğa yetişemiyor ama o yüzden geç tarihe randevu veriyorlar bazen gece 2 de bitiyor ameliyatı ya da gece 1 2 ye kadar muaynehanede oluyor o da çok üzülüyor insanları beklettiği için ama başka türlü yetişemiyorum diyor ben yaklaşık 2 buçuk sene önce ameliyat olduğumda bile 3 4 ay beklemiştim şimdi bu kadar yoğunluk olması çok normal :) sabret acele etme burun işi aceleye gelmez sonucu güzel olcak öyle düşün:)
Emre bey bazen pazar günleri bile çalışıyor yoğunluğa yetişemiyor ama o yüzden geç tarihe randevu veriyorlar bazen gece 2 de bitiyor ameliyatı ya da gece 1 2 ye kadar muaynehanede oluyor o da çok üzülüyor insanları beklettiği için ama başka türlü yetişemiyorum diyor ben yaklaşık 2 buçuk sene önce ameliyat olduğumda bile 3 4 ay beklemiştim şimdi bu kadar yoğunluk olması çok normal :) sabret acele etme burun işi aceleye gelmez sonucu güzel olcak öyle düşün:)
Ameliyattan sonra neler yaşadınız çabuk toparlanabildiniz mi günlük rutininize ne zaman geçtiniz. Aklımda o kadar çok soru var ki. aslında ameliyat lafı en çok beni strese sokan şey. Kolay olmuş muydu? Ameliyatlar ne kadar sürüyor anesteziden çıkmak uyandığın sırada yaşadıkların lütfen anlatır mısın? Ben aslında içten içe burun ameliyatından çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim açıklamaların için peki burnundan nefes alabiliyor musun tamponlarla ben ağızdan nefes alamıyorum yani bilmiyorum çok zorlanıyorum ne kadar sürer ağızdan nefes almak bir de ben sezaryen ameliyatı olduğumda anesteziden hemen uyanmıştım sorum olmaz yine diye düşünüyorum ama doğumda çol uzun kalmıyoruz bu ise çok uzun bir ameliyat bence hele de 4saatse bir de yüzümüzden bantlar ne zaman çıkıyor son olarak benim 2yaşında oğlum var onunla zor olacak diyorum çok sordum çok yazdım kusura bakma canım
çok güzel açıklamışsın ağzına sağlık bi sorum olucak çalışıyomusunux bilmiyorum ama Emre bey kaç günlük rapor veriyo bi bilginiz var mı
çalışıyorum ama rapor almadım ben sanırım 1 hafta 10 günlük rapor veriyor tam emin değilim ama sorarsınız asistanlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?