- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.181
Merhaba arkadaslar;
Gelecek sene agustosa evlenecegim ve malum gelinlik fotolarim cekilmeden once burnumu yaptirmak istiyorum sizce o zamana kadar randevu alip ameliyat olabilirmiym suan randevu durumunu bilmiorm ne kdr atiolar ne kdr beklioruz ameliyat olan randevu almis arkadaslar bi fikir verebilirmisinz acaba bana ?
Bencede beklemeden randevu alın ve açık listeye yazdırın isminizi. Yeni randevuyu Kasım ayına veriyorlar diye biliyorum.[/QUOTE
ekim 17 kadar full mus suan
Bencede beklemeden randevu alın ve açık listeye yazdırın isminizi. Yeni randevuyu Kasım ayına veriyorlar diye biliyorum.[/QUOTE
ekim 17 kadar full mus suan
Benim ön görüsmem 24 mayisda, aradigimda ameliyat tarihini belirlemek istedim, cünkü patronum ekimin ilk üc haftasi izin veriyor, telefondaki bayan geldiginizde emre beyle size yardimci olacaktir dedi, ama doluysa nasil olcak bu is, birde ben aradigimda ekim ayi bosdu, neden vermedi tarihi bilemedi
Benim ön görüsmem 24 mayisda, aradigimda ameliyat tarihini belirlemek istedim, cünkü patronum ekimin ilk üc haftasi izin veriyor, telefondaki bayan geldiginizde emre beyle size yardimci olacaktir dedi, ama doluysa nasil olcak bu is, birde ben aradigimda ekim ayi bosdu, neden vermedi tarihi bilemedi
o zaman yardımcı olurr ya da ek sıkıstırır acil durumlarda sıze uyum saglar dır dusunuyom
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Coook tesekur ederim :) birde sizi bunaltmak gbi olmazsa acikcasi burnun seklinide cok netlestiremedim dogal,guzel ve yuzume uygun olsun istiorum bu sekilde tarif etmem yeterli olur mu Emre beye
Merhaba arkadaslar bende doktor secimindeyim ve emre ilhan ile fatih dagdelen arasinda kaldim bu benim ikinci ameliatim olacak emre beydende ameliat tarihi aldim ama baya uzun sürüyor..sizce hangisi daha güzel burunlar yapiyor ve daha basarili?
Hmm..cok kararsizim. fatih dagdelenin yaptigi burunlari tv den gördügüm kadariyla güzel emre beyin yaptigi burunlari hic görmedim daha tabi forum disinda...bilmiyorum ne yapacagimi..iyi dersin kötü yapar kötü dersin iyi yapar ..cok zor..
arkadaşlar merhaba bende revizyon ameliyatı için emre beyde olmaya karar verdim. emre beyin yaptığı burunları görmek için ona ameliyat olanları arkadaş olarak eklicem kabul edebilir misiniz? 25 yorum sınırını geçemediğim için açık albümlerede bakamıyorum :S
selam revizyon ücreti ne kadar.bende düşünüyorumda..
selam revizyon ücreti ne kadar.bende düşünüyorumda..
Emre Bey'e ameliyat olan eski hastalar beni ekleyebilirlerse çok sevinirim. Herkese açık olan albümlere baktım ama daha çok örnek görmek istiyorum özel albüm oluşturan arkadaşlara rica ediyorum.
Kizlar benim 3. Ameliyatim olacak, görüsmeye daha gitmedim ama telefonda 3. Ameliyat icin 15.000tl dedi asistani, galiba her ameliyatda artiyor
vah bize vahhhh
eh adam isim yaptıkça fiyatıda o oranda artıyor...
ama bence cidden çok fahiş bir fiyat... o yüzden ben emreyi beyi listemden siliyorum....
zaten hastan çok.... fiyatında gayet pahalıydı...
bu kadar da paraya tamah etmesi beni bu doktordan soğuttu
her hastadan bir araba parası pes yani...
canım yaptıgı burunlara gördukce ben degdıgını dusunuyorum. burun bu cok önemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?