emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hadi insallah buna bende inaniyorum, burdaki kizlara baksana masallah hepsi birbirinden güzel, burunlarida güzelliklerinin hediyesi olmus adeta, insallah bizde onlar gibi mutlu oluruz

İnşalllahhh canım benim.. Her şeyin hayırlısı olsun bakalım. İyi düşünelim iyi olsun..

Sizinkiler de çok çok güzel olur eminimmm Emre bey gerçekten işinin ehli herkesin yüzüne göre yapıyor tek tip burun yapmıyor ben eminim mutlu olacağınıza:)

ameliyat olalı 2,5 ay oldu, burnum aşırı kalın duruyo, dr ödem diyor ama bana yeterince inceltmemiş gibi geliyo, istanbulda yaşıyor olsaydım kesinlikle emre beye ameliyat olurdum, ama şartlar buna engel oldu, Emre beyin hastalarındaki o pozitif enerjiyi hissedebiliyorum, hepsi mutlu, umarım hep mutlu ve güzel kalırsınız, benim sizlerden ricam, bu aylarda böyle aşırı kalın bulupta, sonradan normale döndü diyeceğiniz durumlar oldumu, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim yoksa kafayı yemek üzereyim, sonucu güzel da olsun aylarca beklemeye razıyım.

İnşallah canım heyecanlan bayılıcam ya da oruçtan da olabilir bilemedim..

heyecandandııııır Ameliyata az süre kaldıkca uyutmuyor o heyecan saçma sapan rüyalar gördürüyor :))

Ama daha çok erken kendini üzmek için 2buçuk ay çok kısa bir zaman incelmesi için derin için ne dedi doktorun kalın mı ince mi normal mi? Ben kalın deriliyim o yüzden ilk 6 7 ay benim burnum incelmedi :) Hatta benim burnum yaklaşık 1 buçuk senede oturdu kalın deri olunca süreç uzuyor maalesef ben hiç endişelenmedim çünkü emre beye çok güveniyodum derim kalın onu da biliyodum sabrettim sen de sabret 2 buçuk aylık burun incelmez zaten en az 6 7 ay lazım kalın deriliysen daha da fazla :) hiç yıpratma kendini olumsuz düşünüp geçiyor :)

Sizinkiler de çok çok güzel olur eminimmm Emre bey gerçekten işinin ehli herkesin yüzüne göre yapıyor tek tip burun yapmıyor ben eminim mutlu olacağınıza:)

Insallah dg62 cok sagol canim
Insallah burnunla bir ömür mutlu kalirsin sen, karazeytin, angel, handemelek ve bütün revizyonlu kader arkadaslarim, sizlerin resimleri beni cesaretlendirdi, insallah bende cook mutlu olurum

Ben de 3 hafta önce emre beye ameliyat oldum, suan acikcasi burnum Oldukca büyük geliyor gözüme, hafif kavisli ve hafif kalkik istemistim ama zamana ihtiyacim var ve ben emre beye sonsuz güveniyorum. Sabirli olmam gerekiyor sanirim ama iste insan düsünüp duruyor 3 ay sonra ne kadar degisebilirki diye sonra aklima emre bey geliyor nefes aliyorum... Bazen umutsuz olsamda emre beye gercekten sonsuz güveniyorum cünkü biliyorumki hastalarina cok fazla deger veriyor ilgileniyor ve ben bu yüzden cok sansliyim. Emre bey ve ekibi gercekten harika insanlar buna yürekten inaniyorum.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Ben de 3 hafta önce emre beye ameliyat oldum, suan acikcasi burnum Oldukca büyük geliyor gözüme, hafif kavisli ve hafif kalkik istemistim ama zamana ihtiyacim var ve ben emre beye sonsuz güveniyorum. Sabirli olmam gerekiyor sanirim ama iste insan düsünüp duruyor 3 ay sonra ne kadar degisebilirki diye sonra aklima emre bey geliyor nefes aliyorum... Bazen umutsuz olsamda emre beye gercekten sonsuz güveniyorum cünkü biliyorumki hastalarina cok fazla deger veriyor ilgileniyor ve ben bu yüzden cok sansliyim. Emre bey ve ekibi gercekten harika insanlar buna yürekten inaniyorum.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaslar 2 yil once revizyon ameliyati oldum burun deliklerim ilk ameliyatimda esit olmamisti, ikincide yine esit degil. 2 yil gecti ve burnumun şekli değişti. Burun drliklerimi esitleye bilecek iyi bir doktor arıyorum. Onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

3 hafta burnun küçülmesi için çok çok erken bir zaman ben kalkık kavisli bi burun istemiştim yanlış hatırlamıyorsam 4. aya yaklaşırken kavisim belli olmaya başlamıştı:) yani sabretmeniz gerekiyor 1 seneden önce burun zaten oturmaz ben eski resimlerime bakıyorum 6 aylık burnum bile kocamanmıs şidmi 2 buçuk sene oldu 6aylık haliyle kıyaslayamam bile :) emre beye sonsuz güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun

Tesekkür ederim icimi ratlattiniz :) acikcasi ben doktoruma ilk görüstügüm andan itibaren sonsuz güveniyorum,en yakin cevreme bile hic düsünmeden onun ismini verebiliyorum ve kendimi bu konuda sansli hissediyorum sadece ben cok sabirsizim biliyorum ve cok fazla takiyorum.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Zamazon arkadasim kesinlikle Emre Ilhan derim. Benden birgün önce ameliyat olan bir bay vardi burnunun ilk halini gördügümde gercekten korkmustum bir burun nasil bukadar kötü yapilabilir diye. Kendisini ameliyattan sonra gördügümde sok olmustum yeni olmasina ragmen harika görünüyordu sanki yepyeni bir burun olmustu. Kesinlikle tavsiyem birkez olsun görüs zaten görüstükten sonra karari rahatlikla verebilirsin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Duyarlılığın için çok teşekkürler, içimi rahatlattın, umarım benim burnum da beklememe değer, buna inanıp beklicem artık,

Derimin kalın ve yağlı olduğunu söylemişti doktorum.

Benim de burnum yağlı ve gözeneklerim de burun bölgesinde çok açık. Bakımıma dikkat ederim ama bu gözenekleri bi kapatamadım. Este Lauder dan gözenek sıkılaştırıcı almıştım bitmek üzere ama durumum aynı. Önerisi olan var mı?. Emre beye gidince rezil olmayayım..

Ayni sorun bendede var, ayda bir cildiyeci deyim ama bende bi cözüm bulamadim daha malesef ne denediysem nafile

Kalın ve yağlıysa derin sabretmen lazım benim geçiyor merak etme ama tabi 3 5 ayda değil kalınlık hemen geçmiyor

Arkadaşım bir ürün kullanıyordu gözenekleri açıktı kullandıktan sonra çok memnun kalmıştı bugün ondan öğrenip yazarım :) Gözeneklere krem vs fayda etmiyor diye biliyorum çok ürün kullanmıştı hiç sonuç alamadı ama bu en son kullandığı ürünü çok beğendi memnun

Arkadaşımmm çok ihtiyacım var çoook da sevinirim lütfen çğrenirsen hemen yaz olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…