- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.441
Benim de burnum yağlı ve gözeneklerim de burun bölgesinde çok açık. Bakımıma dikkat ederim ama bu gözenekleri bi kapatamadım. Este Lauder dan gözenek sıkılaştırıcı almıştım bitmek üzere ama durumum aynı. Önerisi olan var mı?. Emre beye gidince rezil olmayayım..
Kalın ve yağlıysa derin sabretmen lazım benim geçiyor merak etme ama tabi 3 5 ayda değil kalınlık hemen geçmiyor
Arkadaşım bir ürün kullanıyordu gözenekleri açıktı kullandıktan sonra çok memnun kalmıştı bugün ondan öğrenip yazarım :) Gözeneklere krem vs fayda etmiyor diye biliyorum çok ürün kullanmıştı hiç sonuç alamadı ama bu en son kullandığı ürünü çok beğendi memnun
Roaccutan olabilirmi, vitamin a kapsülleri, ben kullandim cünkü cild doktoru kontrolu altinda kullaniyorsun, cünkü fazlasiyla yan etkisi var, ayda bir kan tahlili, sorun yoksa alabiliyosun devam.. Süper bisey bebe poposu gibi cildim vardi ama biraktiktan 6 ay sonra eski haline döndü, kiminde uzun vadeli faydasini gösteriyormus, ise yarayan tek metod
yok hayır roaccutane bende kullandım 2 kere hemde :) bırakalı 3 4 ay oldu şimdilik bir şey yok ama ilk kullandığımda benimde geri geldi bu sefer başka doktora gittim geri gelmeyecek dedi bakalım bekliyoruz :) ama o gözenekleri sıkılaştırmaz sivilce gibi sorunları yok eder arkadaşımda gözenek sorunu vardı kullandığı üründen çok memnun kaldı öğrendim adını öyle bir sorunun varsa mesajla yollayabilirim adını
Evet canim yollarsan cok sevinirim
Tamam öğrendim ismini özel mesaj olarak atıyorum sana :)
Kalın ve yağlıysa derin sabretmen lazım benim geçiyor merak etme ama tabi 3 5 ayda değil kalınlık hemen geçmiyor
burnumdaki bu kalınlık kaç ayda normale döner ki, çok korkuyorum böyle kalcak diye, aynaya bakamıyorum gerekmedikçe, bu durumdan dolayı çok mutsuzum, yeter ki normal diyebileceğim duruma gelsin beklemeye razıyım.
burnumdaki bu kalınlık kaç ayda normale döner ki, çok korkuyorum böyle kalcak diye, aynaya bakamıyorum gerekmedikçe, bu durumdan dolayı çok mutsuzum, yeter ki normal diyebileceğim duruma gelsin beklemeye razıyım.
Kalin deriliysen en az 7 8 ay o da tamamen gecmez sadece duzelmeye baslar artik. Korkacak bisey yok biraz sabretmen lazim
Kalin deriliysen en az 7 8 ay o da tamamen gecmez sadece duzelmeye baslar artik. Korkacak bisey yok biraz sabretmen lazim
DİLEk banada söle şu ilacı, çok merak ettim bende 1 yıldır ilaç kullanıyorum güya ama gözle görulur bi gelişme yok
Dg banada atarmısın şu mucizevi ilacı. Bu aralar yüzümde gözenekler çoğaldı da :))
DİLEk banada söle şu ilacı, çok merak ettim bende 1 yıldır ilaç kullanıyorum güya ama gözle görulur bi gelişme yok
Tamam kizlar atiyorum hemen arkadasim cok urun denedi bundan cok memnun kaldi makyozumde siddetle tavsiye ediyorum dedi bide siz deneyin bakalim:)
Tamam kizlar atiyorum hemen arkadasim cok urun denedi bundan cok memnun kaldi makyozumde siddetle tavsiye ediyorum dedi bide siz deneyin bakalim:)
bana gelmemiş mesaj :26::26::26::26::26::26:
Kardelenyad bende ince deriliyim, sormak istedigim ilk 1 Ay ile suan ki Halinde cok fark varmi burnunuzda kücüklük ve sekil olarak... Ben cok sabirsizim galiba :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ameliyat günüm yaklasiyor cok heycanliyim, 19 augustos:18:
bana gelmemiş mesaj :26::26::26::26::26::26:[/QUOTE
bi daha atiyorum o zaman
yok hayır roaccutane bende kullandım 2 kere hemde :) bırakalı 3 4 ay oldu şimdilik bir şey yok ama ilk kullandığımda benimde geri geldi bu sefer başka doktora gittim geri gelmeyecek dedi bakalım bekliyoruz :) ama o gözenekleri sıkılaştırmaz sivilce gibi sorunları yok eder arkadaşımda gözenek sorunu vardı kullandığı üründen çok memnun kaldı öğrendim adını öyle bir sorunun varsa mesajla yollayabilirim adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?