emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Roaccutan olabilirmi, vitamin a kapsülleri, ben kullandim cünkü cild doktoru kontrolu altinda kullaniyorsun, cünkü fazlasiyla yan etkisi var, ayda bir kan tahlili, sorun yoksa alabiliyosun devam.. Süper bisey bebe poposu gibi cildim vardi ama biraktiktan 6 ay sonra eski haline döndü, kiminde uzun vadeli faydasini gösteriyormus, ise yarayan tek metod

yok hayır roaccutane bende kullandım 2 kere hemde :) bırakalı 3 4 ay oldu şimdilik bir şey yok ama ilk kullandığımda benimde geri geldi bu sefer başka doktora gittim geri gelmeyecek dedi bakalım bekliyoruz :) ama o gözenekleri sıkılaştırmaz sivilce gibi sorunları yok eder arkadaşımda gözenek sorunu vardı kullandığı üründen çok memnun kaldı öğrendim adını öyle bir sorunun varsa mesajla yollayabilirim adını

Evet canim yollarsan cok sevinirim

Emre beyle ilgili çok olumlu duyumlar aldım bende de ufak bir düzeltme lazım ama doğum sonrası düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende dg arkadaşıma katılıyorum. Kalın derili burunların iyileşmesi daha uzun zaman alıyor. Ben ince deriliyim ondan dolayı şeklini çok kısa zamanda aldı. Bugün boğaz enfeksiyonu yüzünden özel bir hastanede KBB doktoruna gittim. Bu aralar çok yoğun boğaz enfeksiyonu geçirdiğimi acaba bu 3 ay önce geçirdiğim burun ameliyatından mı kaynaklı oluyor diye sordum. Doktor bir kamera yardımı ile burnumun içine baktı. Burun içi de ve dışıda gayet başarılı dedi çok güzel yapmış doktorunuz kim dedi. Bende gururla Emre Ilhan olduğunu söyledim. Boğaz enfeksiyonu nun bundan kaynaklı olmadığını söyledi.

Kardelenyad bende ince deriliyim, sormak istedigim ilk 1 Ay ile suan ki Halinde cok fark varmi burnunuzda kücüklük ve sekil olarak... Ben cok sabirsizim galiba :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kardelenyad bende ince deriliyim, sormak istedigim ilk 1 Ay ile suan ki Halinde cok fark varmi burnunuzda kücüklük ve sekil olarak... Ben cok sabirsizim galiba :)

Tabi fark var ilk ay hiç kavis yoktu burnumda hafif kavis oluştu. Burun sırtındaki şişler indi. Şu anda yalnızca burun ucunda şiş kaldı. Sabret canım 3. Ayda burun şeklini alıyor. En son burun ucundaki şişin inmesini bekliyorsun. Resmin varmı görebilirmiyim.

ameliyat günüm yaklasiyor cok heycanliyim, 19 augustos:18:

Zaman çok hızlı geçiyor cnm. Bende burda forumları okurken ne zaman gelecek ameliyat günüm bende olup üzerinden ay geçsin diyordum. Ve 3 ayım doldu bile :)) o güzel heyecanı doya doya yaşa. şimdiden hayırlı olsun.

Kardelenyad cok tesekkür ederim, kadinlar kulübünde yeniyim o yuzden resim nasil yollanir bilmiyorum ama ögreniyim yollarim Elbet. Eskiden cok takip ediyordum Emre beyide bu sayede tanidim ve Madem ben bu sayede karar verdim, benim de bakalarina faydam olsun dedim ve üye oldum. Kendime cok stres yapiyorum ya büyük kalirsa v.s diye ama doktoruma sonsuz bir güven icerisindeyim bu hali bile güzele cok daha güzel olur diyorum cok karisik bir hasta psikolojisi :)

Ben de roaccutane kullandım ama sivilcelerim geri geldi 2yılı bulmadan şimdi burun ameliyatımdan sonra tekrar kullancm hem emzirmem bitsin diye beklyrm sen ikinci kürü ne kadar kullandın ve etkili oldu mu bir de sivilce izlerimi geçirmişti diye hatırlyrm varmıydı sende vaesa da geçti mi cnm bi sorum daha vrrr 😀özelden fotoğrf nasıl atılır acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…