- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.481
Kafandan rahat geçirebileceğin şekilde olsun pijama üstün düğmeli olsa daha iyi olur :) pijama,terlik,dişini ilk gün fırçalayabileceğini pek sanmıyorum ama istersen diş fırçası götür yada onun yerine (ben öyle yapmıştım) listerin tarzı bir gargara:) başka da birşeye gerek yok hastanede herşey mevcut zaten emre bey sana morlukların için krem ve burnun için sprey söyleyecek ameliyattan önce onları alırsın çıktığın gün de antibiyotik kullanmaya başlayacaksın o kadar :) bu arada iddialı burun iste bencede :) ben öyle istedim çok da memnunum :) ama emre beye danışıp fikrini alarak yap bunu senin yüzüne nasıl bir burun gideceğini kendisi daha iyi bilir :) isteklerini söyle o doğrultuda yönlendirir seni:)
Günaydınn siz böyle sayınca benim de gün sayasım geldi 75 gün kadar bi süre.. Benim durum daha zor sanırım..
Tamam kizlar atiyorum hemen arkadasim cok urun denedi bundan cok memnun kaldi makyozumde siddetle tavsiye ediyorum dedi bide siz deneyin bakalim:)
Ben de öğrenebilir miyim bu ürünü? Benim de gözeneklerim açık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlim cok saol, hepsini yazdim listeme, bende iddiali bi burun istiyorum acikcasi senin burnunu cok begeniyorum, Emre beye danisarak yapariz artik tasarimlarimizi, off bu mesaji yazarken bile heycanla yaziyorum inanamazsiniz:) zaman ne kadar cabuk geciyor inanamiyorum
Ben de öğrenebilir miyim bu ürünü? Benim de gözeneklerim açık
Tabi mesaj atarım size de
Tabi mesaj atarım size de
ben de istiyorum ürünün adını, çooook ihtiyacım var
ben de istiyorum ürünün adını, çooook ihtiyacım var
tamam yollarım size de ismini mesaj da 5 dk engeline takılıyorum o yüzden bazen geç atabiliyorum mesajı
Tatlımm zamsn çok çabuk geçmiş daha dün gibiydi:)) instagramda takip ediyorum seni ve burnun o kadar tatlı olmuş ki çok hoşuma gidiyor.yüzüne bu kdr uyumlu olabilirdi maşallah.bu arada sen düzenli kontrollerine gidiyor musun? Çünkü kanatların da eğer bir uyumsuzluk varsa bunu sen söylemeden Emre bey dile getirirdi.ancak yine de çok erken canım.şuan hala burnunda şişlikler vardır.bu da orantısızlıklara neden olur.şişler tamamen inince burnun o zmn oturmuş olcak.bence ilk fırsatta randevu al bir görün canım.en azından şişlik durumuna bakar.kontrollerini aksatma.öptüm
çok teşekkür ederim evet bende burnumu çok beğeniyorum emre beye en son 2 ay kontorlümde gittim birdaha fırsatım olmadı yoğunluktan evet burnda şişlikler ve sertlikler var aslında böyle kalır demesinde de korkuyorum
inşallah düzelir senin kaç ay oldu :)Bende 2 haftaya gideceğim kontrole cnm. Bendede şişlik ve sertlik var ama bu normal birşey bence. Çünkü daha burun iyilesmedi. Bunun için zamana ihtiyaç var.
inşallah düzelir senin kaç ay oldu :)
whatsappdan yazıyorum hemen
Dilekciğim bende bekliyorum :) mesajı o zaman :)
çok teşekkür ederim evet bende burnumu çok beğeniyorum emre beye en son 2 ay kontorlümde gittim birdaha fırsatım olmadı yoğunluktan evet burnda şişlikler ve sertlikler var aslında böyle kalır demesinde de korkuyorum
Bir bakmışsın ameliyat günün gelmiş ameliyata hazırlanıyorsun :) asıl heyecan o zaman basıyor işte :) Senin burnun benimkinden de güzel olur inşallah için rahat olsun emre bey en iyisini yapar :)
ay kızlar eminimki memnun kalanlarınız çoktur ama yok yani ben emre ilhani okudum baya bir de muhammed diye bir doktoru.
iki gündür burun estetiği forumunda doktorları okuyorum, fotoğraflara bakıyorum bende yaptırmalıyım diyorum.
emre ilhan ile görüşmeliyim dedim.
kendisinin facebook hesabında hasta resimlerine baktim hemen.
ve gördüğüm manzara korkunç. okulda bölümden bir kız ve emre ilhan.
kızla her derse girdiğimde Allah yardımcısı olsun nasıl böyle bir burun yapmışlar diye düşünüyordum. vıyy yani. bana denk gelir zaten. ne güzel burunlar yapmış, ama hayatımın şoku olan kızın burnunuda o yapmış. kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?