emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tatlim cok saol, hepsini yazdim listeme, bende iddiali bi burun istiyorum acikcasi senin burnunu cok begeniyorum, Emre beye danisarak yapariz artik tasarimlarimizi, off bu mesaji yazarken bile heycanla yaziyorum inanamazsiniz:) zaman ne kadar cabuk geciyor inanamiyorum

Bir bakmışsın ameliyat günün gelmiş ameliyata hazırlanıyorsun :) asıl heyecan o zaman basıyor işte :) Senin burnun benimkinden de güzel olur inşallah için rahat olsun emre bey en iyisini yapar :)

çok teşekkür ederim evet bende burnumu çok beğeniyorum emre beye en son 2 ay kontorlümde gittim birdaha fırsatım olmadı yoğunluktan evet burnda şişlikler ve sertlikler var aslında böyle kalır demesinde de korkuyorum

Bende 2 haftaya gideceğim kontrole cnm. Bendede şişlik ve sertlik var ama bu normal birşey bence. Çünkü daha burun iyilesmedi. Bunun için zamana ihtiyaç var.

Dilek isyan etmezsen gozenek urunun adina ben de talibim:))) bu arada geri sayim yapan arkadaslar icin soyluyorum zaman su gibi geciyor.ben taaaaaaaaaa aralikta gun almistim 15agustos icin ve simdi ne cabuk gecti diye paniklemeye bile basladim

Evt canım kontrollerini baya aksatmışsın.ama herşey normal görünüyor bence.tecrübeli arkadaşlar senesin de bile değişiyor derdi.gerçekten senemi doldurdum inan minnacık kaldı burnum.Biz farkedememiyoruz ne kadarı şiş olduğunu ama Emre bey gördüğünde hemen söylüyor merak etme.şuan ki haliyle de kalmayacak burnun...tecrübeyle sabit:)) bence ilk fırsatta kontrolüne gitmelisin.biraz daha zamana ihtiyacın var o kdr

teşekkür ederim canım en kısa zamanda randavü alıp gideceğim emre beyin yanına doktorumuzda öZledik :)) senin burnun çok güzel oldu hiç belli olmuyor düzeltildiği zaten fıstık gibiydin şimdi tuzlu fıstık oldun :)) yesinler seniii:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir bakmışsın ameliyat günün gelmiş ameliyata hazırlanıyorsun :) asıl heyecan o zaman basıyor işte :) Senin burnun benimkinden de güzel olur inşallah için rahat olsun emre bey en iyisini yapar :)

icim kipir kipir sorma :) seninle konustukcada ameliyat icin dahada cesaretleniyorum cok cok saol:) Emre beye güvenim sonsuz...

ay kızlar eminimki memnun kalanlarınız çoktur ama yok yani ben emre ilhani okudum baya bir de muhammed diye bir doktoru.

iki gündür burun estetiği forumunda doktorları okuyorum, fotoğraflara bakıyorum bende yaptırmalıyım diyorum.

emre ilhan ile görüşmeliyim dedim.

kendisinin facebook hesabında hasta resimlerine baktim hemen.

ve gördüğüm manzara korkunç. okulda bölümden bir kız ve emre ilhan.

kızla her derse girdiğimde Allah yardımcısı olsun nasıl böyle bir burun yapmışlar diye düşünüyordum. vıyy yani. bana denk gelir zaten. ne güzel burunlar yapmış, ama hayatımın şoku olan kızın burnunuda o yapmış. kısmet.

Son düzenleme:

En iyi bahsedilen dr un da başarısız olabileceği bir ameliyat olabilir kul yapımı sonuçta. Ben Emre bey için sıra bekleyen biri olarak söylediklerini değerlendirsem de için yine de Emre İlhan diyor aklım. Başarı oranı diğerlerine göre daha yüksek çünkü. Allah pişman ettirmesin ve kimseyi şoka sokturmasın inşallah. Ayrıca şoka girme nedenin neydi ondan bahsedebilir ve o bayanın sadece burnunu bizimle payşabalirsen çok sevinirim. Teşekkürler.

canım ben hayatım boyunca düşünmedim estetiği hiç. sonra buraları keşfedince, fotoğrafları görünce neden olmasın dedim, sağ profilimden nefret ediyorum çünkü. şu öncesi sonrası fotoğraflara bakarken emre bey ile muhammed bey isimleri çok geçiyordu. bir de ismail kuran. ismail kuran'dan vazgeçtim çünkü sülalem o adama yaptırdı burnunu ve annem dışında herkesin burnu birer faciaydı. 3 kere ameliyat oldu bir kaçı. sonra emre beyle ilgili yorumlar çok hoşuma gidincr facebook adresine baktım, hasta fotoğraflarını görmek için. burunlar çok doğal değillerdi ama güzellerdi, bende doğal burun istiyorum diye belirtirim dedim kendi kendime. sonra fotoğraflarda benim okulumda, aynı bölümde benden sınıfça küçük ortak derslerim olan o kızı gördüm.

ben pek anlamıyorum burun işinden, kızın estetiksiz halinide hiç görmedim, ama hani kızı çok uzaktan görünce bile burnunun yapıldığı öyle belliki. Allah affetsin böyle domuz burnu gibi görünüyodu delikleri falan. çok çok belliydi.

şimdi telefondan facebook fotoğraflarını göremedim canım. hastam dilara falan yazmış, sarışın kısa boylu bir kız. fotoğrafta normal görünüyor biraz uzak olduğu için ama asla değil.

bir kişi yüzünden gemiler yakılmaz tabiki ama ya benimkide öyle olursa diye yüreğim ağzımda. o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum emre beye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…