- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.501
canım ben hayatım boyunca düşünmedim estetiği hiç. sonra buraları keşfedince, fotoğrafları görünce neden olmasın dedim, sağ profilimden nefret ediyorum çünkü. şu öncesi sonrası fotoğraflara bakarken emre bey ile muhammed bey isimleri çok geçiyordu. bir de ismail kuran. ismail kuran'dan vazgeçtim çünkü sülalem o adama yaptırdı burnunu ve annem dışında herkesin burnu birer faciaydı. 3 kere ameliyat oldu bir kaçı. sonra emre beyle ilgili yorumlar çok hoşuma gidincr facebook adresine baktım, hasta fotoğraflarını görmek için. burunlar çok doğal değillerdi ama güzellerdi, bende doğal burun istiyorum diye belirtirim dedim kendi kendime. sonra fotoğraflarda benim okulumda, aynı bölümde benden sınıfça küçük ortak derslerim olan o kızı gördüm.
ben pek anlamıyorum burun işinden, kızın estetiksiz halinide hiç görmedim, ama hani kızı çok uzaktan görünce bile burnunun yapıldığı öyle belliki. Allah affetsin böyle domuz burnu gibi görünüyodu delikleri falan. çok çok belliydi.
şimdi telefondan facebook fotoğraflarını göremedim canım. hastam dilara falan yazmış, sarışın kısa boylu bir kız. fotoğrafta normal görünüyor biraz uzak olduğu için ama asla değil.
bir kişi yüzünden gemiler yakılmaz tabiki ama ya benimkide öyle olursa diye yüreğim ağzımda. o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum emre beye.
canım ben hayatım boyunca düşünmedim estetiği hiç. sonra buraları keşfedince, fotoğrafları görünce neden olmasın dedim, sağ profilimden nefret ediyorum çünkü. şu öncesi sonrası fotoğraflara bakarken emre bey ile muhammed bey isimleri çok geçiyordu. bir de ismail kuran. ismail kuran'dan vazgeçtim çünkü sülalem o adama yaptırdı burnunu ve annem dışında herkesin burnu birer faciaydı. 3 kere ameliyat oldu bir kaçı. sonra emre beyle ilgili yorumlar çok hoşuma gidincr facebook adresine baktım, hasta fotoğraflarını görmek için. burunlar çok doğal değillerdi ama güzellerdi, bende doğal burun istiyorum diye belirtirim dedim kendi kendime. sonra fotoğraflarda benim okulumda, aynı bölümde benden sınıfça küçük ortak derslerim olan o kızı gördüm.
ben pek anlamıyorum burun işinden, kızın estetiksiz halinide hiç görmedim, ama hani kızı çok uzaktan görünce bile burnunun yapıldığı öyle belliki. Allah affetsin böyle domuz burnu gibi görünüyodu delikleri falan. çok çok belliydi.
şimdi telefondan facebook fotoğraflarını göremedim canım. hastam dilara falan yazmış, sarışın kısa boylu bir kız. fotoğrafta normal görünüyor biraz uzak olduğu için ama asla değil.
bir kişi yüzünden gemiler yakılmaz tabiki ama ya benimkide öyle olursa diye yüreğim ağzımda. o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum emre beye.
teşekkür ederim canım en kısa zamanda randavü alıp gideceğim emre beyin yanına doktorumuzda öZledik :)) senin burnun çok güzel oldu hiç belli olmuyor düzeltildiği zaten fıstık gibiydin şimdi tuzlu fıstık oldun :)) yesinler seniii:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçen yıl adı duyulmamış bir doktora burun estetiği oldum doktor kendine çok inandırdı asla estetik olduğu belli olmuyor yaptığım burunların dedi.Ameliyat sonrası hala bunalımdayım neye uğradığımı şaşırdım.Yüz ifadem tamamen değişti.Burnumun yarısı gitmiş resmen.Çok mutsuzum.Sizce revizyonla doğal yüzümle uyumlu bir burna kavuşmam mümkün mü? Ben Emre beye randevu aldım revizyon olmuş hastaları bana yardımcı olun lütfen
Çok teşekkür ederim. Memnun olmanıza çok sevindim. Benim sorunum çözülmezmiş gibi geliyor.Kasım ayına randevu aldım.Sizin probleminiz neydi.Keşke hiç olmasaydım.Bütün psikolojim bozuldu.
ne harhangi bir fotoğrafta, ne de canlı olarak emre beyin domuz burnu yaptığını hiç görmedim..imkansız gibi bir şey..dg62'nin de dediği gibi belki de emre beyin yaptığı en kalkık burun onunkidir..ve o kadar güzel, o kadar doğal ki bu işlere ilgisi olmayan biri asla anlayamaz..
Arkadaşlar yine ben arayıp sormaktansa size danışmayı yeğleyip soru sorucam ameliyat hakkında. Kalın derili, kemerli, içte eğriliği olan ve burun kanatlarında da kesi olması gereken burnuma dr bey kaç gün rapor verir ve ben bu ameliyattan sonra kaç günde toparlanır işe gidebilecek duruma gelirim tahmininiz? Tabiki burun yapıma göre değişir ben en fazla ne kadar süre yer bu durum onu ölçmeye çalışıyorum.Teşekkürler.
Ne kadar çabuk toparlayabilmen ile alakalı bir durum bu canım. Bazıları daha az morarıyor. Ben de kalın deriliyim 3 hafta rapor aldım iyicene toparladıktan sonra gittim işe. Bazısı 1 hafta sonrada başlayabiliyor tabi şişlikleri dert etmiyor :)Arkadaşlar yine ben arayıp sormaktansa size danışmayı yeğleyip soru sorucam ameliyat hakkında. Kalın derili, kemerli, içte eğriliği olan ve burun kanatlarında da kesi olması gereken burnuma dr bey kaç gün rapor verir ve ben bu ameliyattan sonra kaç günde toparlanır işe gidebilecek duruma gelirim tahmininiz? Tabiki burun yapıma göre değişir ben en fazla ne kadar süre yer bu durum onu ölçmeye çalışıyorum.Teşekkürler.
Ne kadar çabuk toparlayabilmen ile alakalı bir durum bu canım. Bazıları daha az morarıyor. Ben de kalın deriliyim 3 hafta rapor aldım iyicene toparladıktan sonra gittim işe. Bazısı 1 hafta sonrada başlayabiliyor tabi şişlikleri dert etmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?