emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar bugün tamponlarim alindi Emre bey yoktu onun yerine Betül hanım vardi. Betül hanim da en az Emre bey kadar samimi ve nazik bir doktor. Burnumun kalkikligi ve deliklerdeki farklılık geçti. Ameliyat olali 1 hafta olmasina ve sislikler olmasina rağmen burnumun şeklini çok sevdim. Ve gercekten cok mutluyum inşallah şişlikler de bir an önce iner. Yakinda eski yeni fotograflarimi paylasacagim.

Tılsım86 iyi olmana sevindim tampon alındı ama kahverengi olan bandaj mı var şu an ?
Tampon alınırken canım acıdı mı?
Ağrı eşiğim çok düşük ondan soruyorum.birde sen eski burnunla şu anını bir koydan merakdan çatlayacağım.benim de ameliyat zamanıma az kaldı.heyecanlıyım da..

Canım tampon alınırken hiç korkma ufacık minnacik bir acı oluyor şu an kahverengi bandaj var. Tamam fotoğraf ekleyecegim. Emre beye güven hiç korkma.

Tılsım resimleri gördüm teşekkür ederim ilk foto şiş bariz belli endişelenmem yersizmiş sanki ama son fotoğraf da epey geçmiş daha da güzel olacak inşallah ve gündem güne güzelleşen tek şey burnumuz olacak.
Bazen zamanın geçmesini hep isteriz ya sanırım en çok da bu aşamada gerekli

Kantalamba; Kullanıcı isminin üzerine gel sağ tıkla contacr iletişm kur gibi bir seçenek var onu seç arkadaşlık gönder

Tılsım bir şey daha sorabilir miyim burnunun içinde de tampon var mıydı? Nefes alan tampon diyorlar nefes alabildin mi nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…