- 4 Nisan 2010
- 200
- 30
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.661
Tılsım bir şey daha sorabilir miyim burnunun içinde de tampon var mıydı? Nefes alan tampon diyorlar nefes alabildin mi nasıldı?
evet canım tampon vardi burnumun içinde silikondan yapılmış bir şey ve nefes alabiliyorsun hatta ameliyattan çıkınca çok sasirmistim burnumdan nefes aldigimi hissedince :)
slıkon tampon heralde bahsettıgınız sey cok gecmıs olsun güle güle kullanın
Gecmis olsun Esray26. Kendini daha iyi hissettiginde ayrintilari bekliyoruz :)Merhaba arkadaşlar. Ben Çarşamba akşamı saat 6.30 emre beye ameliyat oldum dün yüzüm gözüm çok kötü şişti bu gün biraz daha iyiyim. Bugün emre beye kontrole gittim şimdi silikon tampon var sağ taraftaki burnumdan pek fazla nefes alamıyorum ama genel durumum iyi çok şükür. Burnumun şeklini soracak olursanız emre bey tam da istediğim gibi yaptı sağ olsun :) şimdilik bu kadar merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz arkadaşlar:)
Gecmis olsun Esray26. Kendini daha iyi hissettiginde ayrintilari bekliyoruz :)
Teşekkür ederim daikin arkadaşım. Gün geçtikçe dahada iyi oluyorum artık şimdi tek sıkıntım yarın emre beyde 5. Gün kontrolüm var silikon çıkarılacak sanırım acırmı ? Veya burnum çok kanarmı? Diye korkuyorum. Ayrıca dikişler alınıcakmı ? Yoksa kendiliğindenmi eriyecek onuda merak ediyorum...
MKANKXDoktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
3 sene oluyor burun estetiğimi emre ilhan'a yaptıralı... ben o zamanlar doğallık da doğallık diye tutturmuştum, sağolsun gerçekten de doğal burun yaptı. ameliyat sonrası kanama olmadı, morluk çok az düzeydeydi vs. işinin ehli biri. gelelim eksilere...
öncelikle burnumdaki tıkanıklık devam ediyor, sabahları hafif tıkalı burunla uyanıyorum hala.
burnumun ucu toparlak, nasıl söyleyeyim önden biraz kalın duruyor. ama bunda kendisini suçlayamam, "burnumun ucuna fazla dokunmayın" diye tutturan bendim.
Eki Görüntüle 1216736
düşük kalite fotoğraf için özür dilerim :- D
Bende 2bucuk sene once ameliyat oldum arada bende de tikaniklik oluyor ama onun sebebi yazin klimalar kisinda kalorifer yapiyor ama senin devamli oluyorsa kontrole gitmeni oneririm burun etlerin buyumus olabilir onun da cozumu basit ilacla bile tedavi ediliyor:) bu arada burnun cok dogal duruyor yuzunu goremedigim icin yorum yapamiyorum yuzune uyumu nasil diye ama burnun gayet guzel:)
Kizlar malesef bugun ameliyatimi bazi özel nedenlerden dolayi iptal etmek zorunda kaldim, öyle üzgünüm ki anlatamam, resmen dünya basima yikilmis gibiAmeliyat günüm 19 augustosdaydi burcu hanimla bugun telefonla konustuk. Belki yeni bir ameliyat tarihi vermeyebiliriz dedi, resmen sok gecirdim, böyle bise olabilir mi, Emre bey beni bi daha ameliyat etmek istemeyebilir mi? Suan deli gibi agliyorum...
lütfen üzülmeyin, kendisi anlayışlı biri bildiğim kadarıyla, benim narkoz korkumdan ve hatta çocuk gibi ağlamamdan dolayı : -D "psikolojik olarak henüz hazır hissetmiyorsan erteleyebiliriz" demişti, işe ticaret mantığında bakan bir insan olmadığını biliyorum yani. özel olmazsa sebebini sorabilir miyim?
Babaannemi kaybettim ve daha bisürü sey, hersey üst üste geldi, ameliyatimi ertelemek zorunda kaldim, dünya önümde dursa ertelemezdim ama mecbur kaldimBurcu hanimda öyle diyince cok üzüldüm. Arayacagini söyledi, bilmiyorum belkide aramaz
başınız sağolsun... ben de doktorla uyuşmazlık gibi bir durum olduğunu sanmıştım, keşke sormasaydım. inşallah sağ salim girer ve çıkarsınız ameliyattan. tarih değişiklikleri, ertelemeler, öne almalar, olağan şeyler. geç olsun güç olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?