emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bildiğim kadarıyla kendisi günde iki ameliyata giriyor, çok çok yoğun. sıra bekleyeni de çoktur. en kötü ihtimal yüz yüze durumu izah edersiniz, sıkmayın canınızı lütfen...

Merhaba arkadaşlar. Size bişey sorucam ben ameliyatımın 10. Gününde emre beye kontrole gittim bantlarımı çıkardı ve beni muayene etti burnumu muayene ederken çok kötü acıdı sol tarafıma çok bastırdı ve ögünden beridir sol tarafım hem acıyor hemde çok karıncalanıyor sizede böyle oldumu merak ediyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinirim.

Daha ameliyat olmadım ama şuan burnum feci sızlıyor.. Nasıl içli anlatmışsan sen düşün.. :) Geçmiş olsun arkadaşım dzüelecektir mutlaka..

Canım beni de ekler misin fotoğraflarına bakmak isterim:) ben seni ekleyemedim sitede nasıl eklenecegini bulamadım:)

Canım profilin uzerinde izle diye bir seçenek var onu tiklarsan arkadaş oluyoruz. Ama şu an fotoğraf yok eski fotoğrafları sildim. Simdi biraz sisliklerim var onlar insin oncesi sonrasi fotograflarimi koyacağım inşallah.

burnun çok doğal ve çok çok güzel duruyo, hem doğallık hem güzellik yakalamak zor sanırım

arkadaşlar ameliyat olalı 3 ayı geçti, nefes alıp verirken tıslama gibi bir ses çıkıyor, sizlerde böyle bi durum oldumu, olduysa zamanla geçti mi,çok takmış durumdayım yardım lütfen,

Merhaba ezgij34 arkadaşım. Benimde bugün 13 gün oldu ameliyat olalı burnumda tıslama ve ıslık sesi ve sürekli tıkanma oluyor daha önce hiç böyle sorunlarım yoktu bende çok korkuyorum ya hep böyle kalırsam diye. Inşallah en kısa zamanda seninde geçer hiç bişeyin kalmaz. Ama emre beyle yinede bir görüş istersen . Ben Cumartesi kontrole gidicem sorucam emre beye nezaman düzelir? Diye..

Şuan çok tırstım bu olayı yaşayan insanlarla karşılaştım fakat dr iyi değil diye düşünüp şahıs için üzüldüm. Şimdi o risk sizi bulduğuna göre ben de riskteyim demektir. Lütfen bu durumu dr a danışıp normal mi bu durum öğrenin arkadaşlar düzelir mi veya operasyonla mı geçer?

Şuan çok tırstım bu olayı yaşayan insanlarla karşılaştım fakat dr iyi değil diye düşünüp şahıs için üzüldüm. Şimdi o risk sizi bulduğuna göre ben de riskteyim demektir. Lütfen bu durumu dr a danışıp normal mi bu durum öğrenin arkadaşlar düzelir mi veya operasyonla mı geçer?

Olmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
malese
Olmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
maalesef doktorum emre bey değil, bu durumu doktoruma her kontrolde soruyorum, şişlikler tamamen inince geçecek diyor, ama ben çok korkuyorum ya geçmezse diye, bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar,

Selam esen arkadaşım. Eğer ilk defa ameliyat olacaksanız fiyat 8 bin tl bütün herşey dahil bu fiyatta. Yinede siz isterseniz muayenehaneyi arayın bir görüşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…