- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.681
sorun degil canim cok saolEmre beye cok güveniyorum, ablamin ameliyatinda kendisiyle tanisma sansim olmustu, ama ne bilim öyle denilince bi tuhaf oldum, iptal eden hastalari kabul etmiyor mu ki aceba. Ama iptal edip tekrar ameliyat olan hastalariylada cok konustum. Insallah bi an önce arar Burcu hanim ve iyi bi haber alirim, yoksa cok fena üzülürüm benim icin hayalkirikligi olur.
bildiğim kadarıyla kendisi günde iki ameliyata giriyor, çok çok yoğun. sıra bekleyeni de çoktur. en kötü ihtimal yüz yüze durumu izah edersiniz, sıkmayın canınızı lütfen...
Merhaba arkadaşlar. Size bişey sorucam ben ameliyatımın 10. Gününde emre beye kontrole gittim bantlarımı çıkardı ve beni muayene etti burnumu muayene ederken çok kötü acıdı sol tarafıma çok bastırdı ve ögünden beridir sol tarafım hem acıyor hemde çok karıncalanıyor sizede böyle oldumu merak ediyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinirim.
Canım beni de ekler misin fotoğraflarına bakmak isterim:) ben seni ekleyemedim sitede nasıl eklenecegini bulamadım:)Fotoğraf ekledim kizlar özel ama arkadaslik gonderenler bakabilir
Canım beni de ekler misin fotoğraflarına bakmak isterim:) ben seni ekleyemedim sitede nasıl eklenecegini bulamadım:)
burnun çok doğal ve çok çok güzel duruyo, hem doğallık hem güzellik yakalamak zor sanırım3 sene oluyor burun estetiğimi emre ilhan'a yaptıralı... ben o zamanlar doğallık da doğallık diye tutturmuştum, sağolsun gerçekten de doğal burun yaptı. ameliyat sonrası kanama olmadı, morluk çok az düzeydeydi vs. işinin ehli biri. gelelim eksilere...
öncelikle burnumdaki tıkanıklık devam ediyor, sabahları hafif tıkalı burunla uyanıyorum hala.
burnumun ucu toparlak, nasıl söyleyeyim önden biraz kalın duruyor. ama bunda kendisini suçlayamam, "burnumun ucuna fazla dokunmayın" diye tutturan bendim.
Eki Görüntüle 1216736
düşük kalite fotoğraf için özür dilerim :- D
Tamam canım tesekkur ederim:)Canım profilin uzerinde izle diye bir seçenek var onu tiklarsan arkadaş oluyoruz. Ama şu an fotoğraf yok eski fotoğrafları sildim. Simdi biraz sisliklerim var onlar insin oncesi sonrasi fotograflarimi koyacağım inşallah.
arkadaşlar ameliyat olalı 3 ayı geçti, nefes alıp verirken tıslama gibi bir ses çıkıyor, sizlerde böyle bi durum oldumu, olduysa zamanla geçti mi,çok takmış durumdayım yardım lütfen,
tıkanıklık ve nefesle ilgili hiçbir problemim yoktu, normalde olmaması gereken bi durum mu bu bendeki acaba?Daha önceden nefes problemi, tıkanıklık gibi bir probleminiz var mıydı acaba?
tıkanıklık ve nefesle ilgili hiçbir problemim yoktu, normalde olmaması gereken bi durum mu bu bendeki acaba?
Merhaba ezgij34 arkadaşım. Benimde bugün 13 gün oldu ameliyat olalı burnumda tıslama ve ıslık sesi ve sürekli tıkanma oluyor daha önce hiç böyle sorunlarım yoktu bende çok korkuyorum ya hep böyle kalırsam diye. Inşallah en kısa zamanda seninde geçer hiç bişeyin kalmaz. Ama emre beyle yinede bir görüş istersen . Ben Cumartesi kontrole gidicem sorucam emre beye nezaman düzelir? Diye..
Merhaba ezgij34 arkadaşım. Benimde bugün 13 gün oldu ameliyat olalı burnumda tıslama ve ıslık sesi ve sürekli tıkanma oluyor daha önce hiç böyle sorunlarım yoktu bende çok korkuyorum ya hep böyle kalırsam diye. Inşallah en kısa zamanda seninde geçer hiç bişeyin kalmaz. Ama emre beyle yinede bir görüş istersen . Ben Cumartesi kontrole gidicem sorucam emre beye nezaman düzelir? Diye..
maleseOlmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
maalesef doktorum emre bey değil, bu durumu doktoruma her kontrolde soruyorum, şişlikler tamamen inince geçecek diyor, ama ben çok korkuyorum ya geçmezse diye, bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar,Olmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?