emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

malese

maalesef doktorum emre bey değil, bu durumu doktoruma her kontrolde soruyorum, şişlikler tamamen inince geçecek diyor, ama ben çok korkuyorum ya geçmezse diye, bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar,

Ah ezgij34 madem dr un Emre bey değil neden korkutuorsun bizi.. :) Geçmiş olsun Emre beye gidicen o zaman herhalde sen?

Olmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
malese
Olmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
çok isterdim emre
Ah ezgij34 madem dr un Emre bey değil neden korkutuorsun bizi.. :) Geçmiş olsun Emre beye gidicen o zaman herhalde sen?
yapma ne olur bidaha aynı sıkıntıları çekmek istemem keşke şartlar uygun olsaydı da ... artık keşkelerin faydası yok

Arkadaşlarrr bu aralar Muhammet Dilber'e ameliyat olmuş arkadaşlar fotoğraf paylaşıyor Emre Bey'e yaptıranlar ne alemde acaba?? Foto istiyoruzzz hadi ama.. :)

Emre beyin Instagram da paylaştığı fotoğrafın birinde Deniz Akkaya da var arkadaşlar. Onun burnuna işlem yaptı mı ki acaba bilen var mı???

Ben emre beye 3.revizyon ameliyatimi oldum 9ay once burnum giddikce kotulesiyor moralim cok bozukkkk burnumda cokmeler olustu kemik cikti cok kotu oldu burnum hala nanamiyorum 2 yil daha takip etmek gerek dedi emre bey gun gectikce cokuyo burnum ne olacak bilemiyorum

Ameliyatlarınızın hepsini Emre Bey mi yaptı 3. Revizyon ameliyatınızı mı o yaptı bu mesaj biraz karışık olmuş Emre Beyin yaptığı burun mu çöktü çıktı geçmiş olsun bu arada

Arkadaslar tekrar yazmak istedim mesajimin farkli yerlere cekilmesini istemem cunku emre ilhan isinde cok basarili bi doktor ve hep hastalarinin arkasinda olan bi kisi.kendisiylede gorustuk 2 yil gibi bi sure iZlenmesi gerekiyor revizyon oldugum icin burnumun. Son Kontrollere gidemedim henuz.ama revizyon hastalarinin ufak rotuslarla problemlerinin duzelecegini soyledi. Emre ilhan a guveniyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
Siteye az önce üye oldum, nereye nasıl yazmam gerekiyor bilemedim ama umarım ihtiyacı olanlara faydalı olabilirim.
Ben tam 12 gün önce 6. burun ameliyatımı oldum ve inşallah sanırım bu son ameliyatım :) Benim hem büyük hem de eğri bir burnum vardı ve çok genç yaşta çok da fazla araştırmadan ismi duyulmuş tanıştığım ilk doktora ameliyat oldum ve sonra ameliyatlarımın ardı arkası kesilmedi. Aynı doktora 5 kere ameliyat oldum. İlk sorun ameliyattan sonra burun hala büyüktü sonra 2. ameliyatta burnun alın ile birleşen kısmı fazla törpülendi ve sonra maceram başladı :/ Düzeltmek için 3 ameliyat daha. En sonuncusunu da burnun çöken tepesini doldurmak için kulağımdan kıkırdak koydu o da tutmadı ve ben artık bunu kabullenip o şekilde yaşamaya karar vermişken Emre İlhan'nın revizyon burun ameliyatlarındaki başarısını duydum. Tam bir sene boyunca araştırdım. 4 ayrı doktor ile görüştüm fakat doktorlar bu burnun düzeltilmesi imkansız biz bu riski alamayız dediler. İlk 2013 Aralık ayın da Emre Bey ile ilk randevumu aldım ve o gün tekrar cesaretlendim ve amliyat olmaya karar verdim. Programı çok yoğun olduğu için ancak Ağustos ayında ameliyat olabildim. Ameliyatım tam 6 saat sürdü. Bugün tam 12. günüm ve sanırım bu son :) Ameliyattan sonra suratım hiç şişmedi ve morarmadı arkadaşlar, daha önceki ameliyatlarımla kıyasladığımda ben bunu bir mucize olarak yorumluyorum :)) Emre Bey burnunu baştan yaptı, görenler inanamıyor. Şimdilik herşey yolunda ve umarım bundan sonra da böyle olacak. Ben yaşadıklarımı kısaca özetlemeye çalıştım ama bu konu ile yaklaşık 10 senedir uğraşıyorum, eğer varsa sormak istediğiniz bir şey seve seve yanıtlamaya çalışırım. Ben araştırmalarım sırasında kadınlar kulübünden çok faydalandım, umarım ben de faydalı olabilirim.
sevgiler...

Kizlar selamlar, gecen eylül ayinda Emre beye revizyon ameliyati oldum. Simdi 11. ayimdayim. Iki adet foto ekledim, yorumlariniza cok ama cok ihtiyacim var kizlar. Olumlu ya da olumsuz yorumlarinizi bekliyorum kizlar.

Kizlar selamlar, gecen eylül ayinda Emre beye revizyon ameliyati oldum. Simdi 11. ayimdayim. Iki adet foto ekledim, yorumlariniza cok ama cok ihtiyacim var kizlar. Olumlu ya da olumsuz yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Emre bey gibi bir doktor nasil yapmis oyle bir burun gercekten bence emre beyle konusmalisiniz bir an once. Kendisinin revizyon oncesiyle sonrasi arasinda fark gorup gormedigini sormalisiniz.

Canım ameliyattan sonra Emre beye bir görünemedin. Normalde Emre bey revizyon olan hastalarını daha sık görmek istiyor.ameliyat başarılı olsa bile burnun oturması çok önemli.seninle konuştuktan sonra kontrolümde Emre beye seni sormuştum.ilk aşamada kısalma istediğimiz gibi olmazsa ikinci bir mudahale ile daha da kısaltabileceği .bunun için derinin esnekliği çok önemli. İlkinde yapılacak zorlama deriye zarar verebiliyor o yüzden bazı derileri birden kısa tutmuyorum demişti.sanırım senin deri ve dokuların buna müsait değildi.bir de gördüğüm kadarı ile burun ucu şişlerin henüz geçmemiş.şişler ucta toplanmış o yüzden burun sırtın daha da ince görünüyor.bildiğim kadarı ile ilk ameliyatını yapan doktor kavisi aşırı vermiş ve burun sırtını ucuna göre fazla inceltmişti.revizyonda burun sırtına dokunulmayacak demiştin.o yüzden bir işlem yapılmadığını biliyorum.zaten Emre bey kesinlikle böle keskin bir kavis vermez.hiç bir hastasında rastlamadım.Emre bey ile görüşmelisin en kısa zamanda.hem durumunu bilmesi gerekiyor.çünkü hiçbir hastasını mutsuz görmek istemez.gerekeni yapar canım merak etme.

Siz doktorum Emre İlhan yazmanıza çok şaşırdım hiç böyle tam oturmamış bir burun görmemiştim aylardır takip ediyorum ben de ona ameliyat olacağım büyük bir burun olmuş bence mutlaka ulaşıp müdahale etmesini sağlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…