- 23 Mayıs 2014
- 89
- 5
- 13
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.701
malese
maalesef doktorum emre bey değil, bu durumu doktoruma her kontrolde soruyorum, şişlikler tamamen inince geçecek diyor, ama ben çok korkuyorum ya geçmezse diye, bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar,
Selam esen arkadaşım. Eğer ilk defa ameliyat olacaksanız fiyat 8 bin tl bütün herşey dahil bu fiyatta. Yinede siz isterseniz muayenehaneyi arayın bir görüşün..
maleseOlmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
çok isterdim emreOlmamalı diye düşünüyorum ama tabi olma ihtimali de vardır mutlaka. Emre beyle iletişime geçtiniz mi ben size yardımcı olacağına inanıyorum.
yapma ne olur bidaha aynı sıkıntıları çekmek istemem keşke şartlar uygun olsaydı da ... artık keşkelerin faydası yokAh ezgij34 madem dr un Emre bey değil neden korkutuorsun bizi.. :) Geçmiş olsun Emre beye gidicen o zaman herhalde sen?
kusura bakma canım ya korkuttuğun için ilk başta onu söylemem lazımdıAh ezgij34 madem dr un Emre bey değil neden korkutuorsun bizi.. :) Geçmiş olsun Emre beye gidicen o zaman herhalde sen?
emre beye ameliyat olmayı çok istedim ama şartlar elvermedi hiç olumsuz bi yorum okumadım hakkında hastası olanlar çok şanslılarkusura bakma canım ya korkuttuğun için ilk başta onu söylemem lazımdı
emre beye ameliyat olmayı çok istedim ama şartlar elvermedi hiç olumsuz bi yorum okumadım hakkında hastası olanlar çok şanslılar
Ben bugun muayene için aradim ve şubat'a gun verdiler
Ameliyatlarınızın hepsini Emre Bey mi yaptı 3. Revizyon ameliyatınızı mı o yaptı bu mesaj biraz karışık olmuş Emre Beyin yaptığı burun mu çöktü çıktı geçmiş olsun bu aradaBen emre beye 3.revizyon ameliyatimi oldum 9ay once burnum giddikce kotulesiyor moralim cok bozukkkk burnumda cokmeler olustu kemik cikti cok kotu oldu burnum hala nanamiyorum 2 yil daha takip etmek gerek dedi emre bey gun gectikce cokuyo burnum ne olacak bilemiyorum
Emre bey gibi bir doktor nasil yapmis oyle bir burun gercekten bence emre beyle konusmalisiniz bir an once. Kendisinin revizyon oncesiyle sonrasi arasinda fark gorup gormedigini sormalisiniz.Kizlar selamlar, gecen eylül ayinda Emre beye revizyon ameliyati oldum. Simdi 11. ayimdayim. Iki adet foto ekledim, yorumlariniza cok ama cok ihtiyacim var kizlar. Olumlu ya da olumsuz yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Canım ameliyattan sonra Emre beye bir görünemedin. Normalde Emre bey revizyon olan hastalarını daha sık görmek istiyor.ameliyat başarılı olsa bile burnun oturması çok önemli.seninle konuştuktan sonra kontrolümde Emre beye seni sormuştum.ilk aşamada kısalma istediğimiz gibi olmazsa ikinci bir mudahale ile daha da kısaltabileceği .bunun için derinin esnekliği çok önemli. İlkinde yapılacak zorlama deriye zarar verebiliyor o yüzden bazı derileri birden kısa tutmuyorum demişti.sanırım senin deri ve dokuların buna müsait değildi.bir de gördüğüm kadarı ile burun ucu şişlerin henüz geçmemiş.şişler ucta toplanmış o yüzden burun sırtın daha da ince görünüyor.bildiğim kadarı ile ilk ameliyatını yapan doktor kavisi aşırı vermiş ve burun sırtını ucuna göre fazla inceltmişti.revizyonda burun sırtına dokunulmayacak demiştin.o yüzden bir işlem yapılmadığını biliyorum.zaten Emre bey kesinlikle böle keskin bir kavis vermez.hiç bir hastasında rastlamadım.Emre bey ile görüşmelisin en kısa zamanda.hem durumunu bilmesi gerekiyor.çünkü hiçbir hastasını mutsuz görmek istemez.gerekeni yapar canım merak etme.Kizlar selamlar, gecen eylül ayinda Emre beye revizyon ameliyati oldum. Simdi 11. ayimdayim. Iki adet foto ekledim, yorumlariniza cok ama cok ihtiyacim var kizlar. Olumlu ya da olumsuz yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Siz doktorum Emre İlhan yazmanıza çok şaşırdım hiç böyle tam oturmamış bir burun görmemiştim aylardır takip ediyorum ben de ona ameliyat olacağım büyük bir burun olmuş bence mutlaka ulaşıp müdahale etmesini sağlayınKizlar selamlar, gecen eylül ayinda Emre beye revizyon ameliyati oldum. Simdi 11. ayimdayim. Iki adet foto ekledim, yorumlariniza cok ama cok ihtiyacim var kizlar. Olumlu ya da olumsuz yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?