• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim cok gecmis olsun insallah cabuk düzelirsin. Ben foruma zaten bi kac defa yazmistim hic kolay olmadigini, ben o 2 gùn icinde cok pisman olmustum, bende ilk iki gece hic uyumadim, midem hep bulaniyodu, topuklarim cok kötù aciyodu. Babam ilk gece bana cok yardimci olmustu. Sakinlestirici verdikten sonra yeni 2 saat uyumusum. Kizlar gercekten hafife almayin. Agizdan geceleri nefes almak cok kötü, agzin hep kuruyo, hic bi gec rahat uyuyamiyosun.
Seni cok iyi anliyorumn, bende cektim bunlari, ama górceksin, alcilar ve tamponlar ciksin hersey cok daha kolay olcak. 1. Hafta sonra iyiki yapmisim diyeceksin. Gecmis olsun tekrar

inş canm çok sağol. gercekten hafife alınck bir şey değlmiş bir an önce 5 gün geçsin tampnlar ve alçılr çksn istiorm.

kızlar merhaba bende Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ve tecrübenize ihtiyacım var. Bende 27 eylül'de burun estetiği olacağım fakat çevremdeki herkes beni olumsuz yönde etkiliyor ve neredeyse vazgeçmek üzereyim..kulaktan duyma bazı olumsuz bilgilerden dolayı çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun son 1 haftam kaldı...:43: doktorum Emre İlhan

Kesinlikle hic endiselenmene gerek yok canim sen doktor beye güvenebilirsin tecrübesi olanlar konusuyor burada
Allah kolaylik veersin ameliyatinda basarilar:)))

ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin

ouf cnm ya sende baya agir gecmis okudugum kadariyla ama bu kesinlikle bünye meselesi örnegin benim tek hatirladigim ameliyattan sonra vucudümün titremesi oldu oda narkozdan dolayi tabiki ilk iki üc gün sislikler oldu ondan sonra saadece bekleme ve sabretme sürecine giriyorsun..moralini yüksek tut bir iki haftadan sonra iyikide olmusum diyeceksin :)))

ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin

canim benim onceliklee cokk buyuk gecmis olsun...ameliyatin zor gecmis okudugum kadariyla...oncelikle sakin ve sabirli olmalisin ..ayrica bak ameliyat oldun ve bitti iste geriye sadece beklemek kalicak...benim ameliyatim cok rahat gecmisdi kesinlikle bünyeyle alakali birsey..ben narkozu her 5 saniyede bir kucuk tuvbalete cikarak attim..yani ALLAH a sukur olsunki, mide bulantisi felan olmadi sisliklerim morluklarim benimde oldu.,benden once yine bu forumdan bi bayan vardi mesela o benden once olmusdu ama sanki hic ameliyat olmamis gibiydi..herhangi bir morluk veya sislik yokdu..bol bol sivi tüket...agir kaldirma bol bol dinlen canimcim...ALLAH a emanetsin...

ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi.

neden oldu bunlar?

her ameliyata giren böyle mi oluyor?

çok korkmaya başladım :(

Son düzenleme:
Bana olmadı benım de uyandığımda hatırladığım çenem titriyordu biraz ama sonra kolay kendıme geldım ama çok şişti benımde yüzüm:( gözlerim kapandı şişlikten bende cok zor bır dönem atlattım

yorumları okurken sıkılmam yetmiyomuş gibi birde şu 25 msj şartı nı öğrendim ne saçma bişey anlamıyorum daha şimdiden sıkılmaya başladım araştırma yapmaktan

acı sancı titreme bunları göze aldım zaten.

şu yoğun bakım olayı panikletti beni :(

ölüm kalım meselesi çünkü..

Yogum bakimda uyaniyosun, titriyosun, ayaklarin aciyo, cok kótù óksùrüyosun, yari bucuk uyandiktan sonra zaten odana götùrùyolar seni. Yogum bakim bukadar yani. Tabi bi kac arkadas kusmus ama o herkeste olmuyo. Beni uyandiktan 5-10 dk sonra odama götùrdùler zaten. Yogum bakimda hep hemsireler doktorlar var hic korkma, bisey olursa hemen yardimci olurlar. Asil kötü zaman gece basliyo, nefes sorunlar, yùz sisme, mide bulanti vs

Arkadaşlar bunu öyle yoğun bakım olarak düşünmeyin bu post-op dediğimiz uyanma odası hasta amelıyattan cıktıktan sonra bır sureliğine kendıne gelmesi için tutulan oda. hasta bıraz daha kendıne geldiğinde odasına cıkartılıyor. yanı rutin hastalara yapılan bır uygulama.

arkadaşlar panik yapmayın lütfen bu süreç tamamen bünye ile alakalı ben de ne titreme, ne kusma, ne de mide bulantısı olmadı, ameliyattan sonra 4 saat yataktan kaldırmadılar tansiyon düşer diye 4.saatte kalkıp tuvalete gittim ve dolaşmaya başladım benim için en korkutucu yanı ağrıydı oda hiç olmadı, diğer şişme morluk vs.beklenen şeyler zaten.
Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun biraz sıkıntılı bir dönem ama sonuçuna değecek inşallah.

Evet bende merak ettim ya su yogun bakim olayini? Neden ameliyatdan sonra yogun bakima aliyorlarki?

Normalde ameliyatdan sonra uyanma odasina alirlar diye biliyorum ben.

tam olarak ne bilmiyorum uyanma odasımı yoğun bakım mı orda yoğun bakımdan çıkartıyoruz die bişi demişlerdi. vucud ısısınn ayarlandığı tam uyanmamn beklendiği bir yerdi.

Çok geçmiş olsun canım. Ortalamadan daha ağır geçirmişsin sen sanırım. Ama en zor kısmı geçti öyle bakmak lazım. Oldum olası ameliyattan korkarım zaten. Sağlık problemim olmasaydı, her ne kadar kemerli ve sarkık bir burna sahip olsamda estetik ameliyata cesaret edemezdim ben. Deviasyonum olmasına rağmen, böyle de idare edebilir miyim diye çok düşündüm. 1 yılın sonunda ancak cesaret edebiliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Karar vermek de, ameliyat olmak da, şişliklerim geçmesini beklemek de zor süreçler. Emre Bey'in söylediği gibi bu iş sabır işi galiba.

Back
X