- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.221
Çok geçmiş olsun canım. Ortalamadan daha ağır geçirmişsin sen sanırım. Ama en zor kısmı geçti öyle bakmak lazım. Oldum olası ameliyattan korkarım zaten. Sağlık problemim olmasaydı, her ne kadar kemerli ve sarkık bir burna sahip olsamda estetik ameliyata cesaret edemezdim ben. Deviasyonum olmasına rağmen, böyle de idare edebilir miyim diye çok düşündüm. 1 yılın sonunda ancak cesaret edebiliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Karar vermek de, ameliyat olmak da, şişliklerim geçmesini beklemek de zor süreçler. Emre Bey'in söylediği gibi bu iş sabır işi galiba.
ewt canm ben ortalamdan daha ağır geçiriyorum bu süreci tabi bunun en büyük etkeni bünyenin zayıf olması. zaten bende bir ara kansızlık vardı çok kan kaybettiğim için ve aşırı zayıf olduğum için çok halsizim. ve 3 gündür bir gıdım uyku uyuyamdım. Benm en büyük sorunm geniz akıntısı ve gecleri burun tıkanıklığımda bu yüzden ameliyat olmayı çok istedim o zmnlarda zordu ama bu kadar değil. ama inş. geçicek şişlerim inmeye basladı fln tek sorun burnumdan nefes alamayıp uyuyamam o da persembe gnü geçicek tampnlar ve alçılar alınınca. En zor süreç bekleme süreci zaten ameliyattayken ztn hiç bişey hissetmiyorsun en kolayı ameliyat olma anı. Mesala Emre bey bana en fazla 3 saat sürer demişti ameliyatın ama 4 buçuk saat sürdü. Ama herseye rağmen ameliyatım çok başarılı geçmiş Emre bey öyle söyledi. Allah hepimize sabır ve sağlık versin.