- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.641
2- Ücretler ne kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım. korkulacak bir durum değil.bozma moralini.ben ilk ayımda nefes alamamıştım sağdan . sağım sorunluydu benim zaten. geçen ay da biraz almaya başladım. içi tam iyileşmemişti çünkü. şimdi düzeldi. 3 ayı geçti. emre bey ne dedi ki:26:bana düzelecek içi sorunlu demişti. düzelmeye başladı.
siz estetik olarak mı düşünüyor sunuz:26:yoksa sağlık probleminiz de var mı:26:önemli olan doktor seçimi. bunun için ben kendi adıma konuşayım. formu altına üstüne getirdim ve kararımı verdim. siz de 25 mesaj hakkını doldurusanız hastalara ait fotoğraflara ulaşıp fikir edinebilirsiniz.1- Burun estetiğine nasıl karar verdiniz? süreç nasıl oldu?
2- Ücretler ne kadar?
aslında emre bey benim kadar büyütmedi :) ben biraz paniğim bu durumlarda. takip edelim, 1,5 ay sonra gel dedi. ameliyatlık bi durum mu dedim yok hayır dedi. ama ne bilim yine içim rahat etmedi sizlere de sormak istedim :)
o kadar ameliyattı vs. zorluk çektim nefes alamamaktan korktum sanırım..![]()
4- ameliyat öncesi fotoğraf ile ameliyat sonrası gerçek burnunuz arasında fark oldu mu?
kızlar bir kaç gün sonra 2. ayım dolacak. sağ tarafımdan tam olarak nefes alamıyorum. doktor et büyümüş dedi moralim bozuldu. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? şiş falan olmuş olabilir mi? ne zaman tam olarak güzel nefes almaya başladınız?
sizlerden motivasyon içeren mesajlar bekliyorum
Emre bey sorun olarak görmediğinden önemsememiştir . iyileşme sürecinde böle sıkıntılar olabilir merak etme. bana da hiç düzelcekmiş gibi gelmemişti. ben de panik yapmıştım ama her geçen gün nefesim açıldı.bana ara ara yıkama işlemi yap demişti.faydasını gördüm.takma kafana düzelecektir.ameliyatlık bir durum olsaydı zaten söylerdi canım.
anneme olmuştu merak etme önemli bişey değil geçiyor :) burun spreyi yada krem fln vermişti sana verdi mi?
1,5 ay sonra duruma göre sprey falan veririm dedi.kızlar çok sağolun acayip mutlu oldum şimdi.''iyi ki varsınız'' :)
Arkadaslar liv hospıtal a nasıl gidilir bostancıdan
Kolay yerdeyse sorun yok canım buluruz:) burnuna saygılar bu arada:)canım ulusa kadar gidersen ordan çok rahat bulursun heryerde tabela var hastane ulusda zaten
Kolay yerdeyse sorun yok canım buluruz:) burnuna saygılar bu arada:)
1,5 ay sonra duruma göre sprey falan veririm dedi.kızlar çok sağolun acayip mutlu oldum şimdi.''iyi ki varsınız'' :)