- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.661
Arkadaslar amelıyattan cıktıktan ne kadar sonra burundan nefes alabılıyorsunuz ve aldıgınız nefes yetrlı gelıyormu
ameliyattan çıkar çıkmaz nefes alabiliyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar amelıyattan cıktıktan ne kadar sonra burundan nefes alabılıyorsunuz ve aldıgınız nefes yetrlı gelıyormu
ameliyattan çıkar çıkmaz nefes alabiliyorsunuzslikonlar delikli nefes almak için yol vermişler merak etme
sadece yapmanız gereken(i ilk gün hemşireler hallediyor)tonimer spreyi belli aralıklarla burna sıkman. kurumasını engelliyor ve içini temizliyor. ara ara tıkanmalar olsa da genelde nefes alabiliyorsunuz.o sıkıntı da bir kaç gün de geçiyor zaten.
Ben normaldede dogru duzgun alamıyorum zaten nefes burundan:) agzım acık uyuyorum
Pekı gozler kapanıyor ıkıncı gun sıslıkten morluk oluyor onlar ne zaman gecıyor
nefes sorununu yıllardan yaşadım bilirim. eee ağızdan nefes alınca da boğazlar kuruyor horlama dahi yapıyor. ayy bak aklıma geldi ne kötü günlermiş meğer.inşallah estetikle birlikte nefes probleminde gidecek. Emre bey aynı anda bu sorunu da gideriyor çünkü.
canım şişlerin morlukların genelde 1 hafta içerisinde geçiyor. merak etme .
bende ameliyattan önce ağzı açık uyuyomuşum (öyleymiş yani ben farkında değildim pek, hafifte horlama varmış kabul etmesemdeHorlamıyorum ama agzım acık uyumak guzel bı goruntu degıl esım acısından:) ne cok soru soruyorum yahu![]()
bende ameliyattan önce ağzı açık uyuyomuşum (öyleymiş yani ben farkında değildim pek, hafifte horlama varmış kabul etmesemde) şuan hem horlamam kesilmiş hemde ağzı kapalı uyuyomuşum söylediklerine göre :))
bende ameliyattan önce ağzı açık uyuyomuşum (öyleymiş yani ben farkında değildim pek, hafifte horlama varmış kabul etmesemde) şuan hem horlamam kesilmiş hemde ağzı kapalı uyuyomuşum söylediklerine göre :))
horlamayı kim kabul etmiş ki bu zaman kdrbende geniz eti vardı. o alınmadan önce horlama yapıyormuş. ben rahatsız olmadığım için sorun yoktu
ama burundan nefes almak gibisi yok ya
![]()
Bu arada bu baslıkta benden baska amelıyat gununu almıs bırılerı varmı:26:
inanmadığım için kardeşim gece videoya çekmeyi denemiş ne zaman kamerayı yaklaştırsam horlamayı kesiyodun diyobuarada kızlar ameliyat öncesi çok yorgun uyanırdım şuan çok dinç bi şekilde uyanıyorum bunun nedeni gece nefes almakta zorlanıldığı için organlar yoruluyomuş tam dinlenemeden uyanıyomuşuz :S
emre ilhanla görüşmemizi yaptık ve ameliyat için gün aldım heycanlı , sevinçlive korku içerisindeyim :18::))
ayy karazeytin :)öyle tatlı birsin ki.inşallah konuştuğumuz gibi gitmezsem mutttttlaka gelicm.burnum ezik falan kalıcak ama olsun bende bakar bakar fikir edinirim:))madem annenizim duyduk duymadık demeyin !!!! pazar günü kahvaltıya isteyen herkesi bekliyorum. şuan gelecek kişiler listesi;
dg62
demet
emel şahin
zey-na
zence
ev cadısı
çiğdem ve şelalem (haber bekliyorum)
zasa (haber bekliyorum)
gelecek kişilerin alıntılayıp isimlerini yazmaları önemle rica olunur
bu arada aksilik istemiyorumyoksa küserim
![]()
2 -3 kişi daha var gün alan adlarını bilmiyorum bu konularda karazeytin daha iyidir o bilir her şeyi canımmm :)
ayy karazeytin :)öyle tatlı birsin ki.inşallah konuştuğumuz gibi gitmezsem mutttttlaka gelicm.burnum ezik falan kalıcak ama olsun bende bakar bakar fikir edinirim:))
rinoooannemmmm :) bende senin başını çok ama çok şişiriyorummmmm:)))))))))))))valla neden sende böyle bi enerji var sanırım .hahahah.52:
:2::18:
![]()
temmuz-23 var
zasanın da eylül de tasarımı var.
şu an aktif olanlar bu arkadaşlar. face de çok var görüştüğüm.hatta dün arkadaş ameliyattaydı.gece boyunca onla konuştum. aylardır başımın etini yemişti.olduda Allhtan kurutldu.Çok iyi geçmişti ameliyatı. öle başımın tatlı belalı çok tabi ne yapayım. onlar benim yavyularım
canım zeynebi mi diyosun sarışın bayan bende konuşuyodum onunlaama ara ara yazıyodum demekki ağır yükü sen almışsın :)) benimde bi belam var ama ameliyat olmadı emre bey erteledi ameliyatını hazır olduğunda ameliyat edecek inş. etmeyedebilir ama rahatlatmak için elimden geleni yaptım şuan çok daha hazır ameliyata :) Emre beyin yaptığı burunları çok beğeniyo ama başarısız bi ameliyattan sonra çok korkmuş yazık inş emre beye ameliyatını olur çok isterim ameliyat olmasını çok iyi bi insan çünkü:)