- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.721
Canim bizde iyiki tanidik seni :)
Kızlar benide fotoshopla aranıza ekleyin olurmu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizde iyiki tanidik seni :)
Kızlar benide fotoshopla aranıza ekleyin olurmu :)
Yok sığdıramayız seni.bi yerlerden kırpmak gerekecek . Burun dicem kulak dicemmm cıkkk olmuyoo emre bey bizden önce kırptı tabi.belki boydan alsak olar mı bilemedim. Tatildesin kızım aklın falan kalmaz merak etme.
Valla beni boydan kırpmakta zor kırp kırp bitmezTatilde olmayaydım burnumu sokacaktım tüm dedikodulara
![]()
Valla şekerim olmayanın dedikodusu yapılır:)) ama senin de aramızda olmanı çok istiyordum biliyorsun.çok önceden haberim vardı tatile gideceğinden o yüzden sesimi çıkartmadım canım.ama birdahaki sefere affetmem. Gözün arkada kalmadın ama dedikodu yapmıycan, gülmüyecez, fotoğraf çekilmeyecez, kahve bile yapamam ben merak etme:)
niye gelmiyosun küstüm ben sendenValla beni boydan kırpmakta zor kırp kırp bitmezTatilde olmayaydım burnumu sokacaktım tüm dedikodulara
![]()
niye gelmiyosun küstüm ben senden[/QUOT
gelmiyor değil gelemiyorum malesef tatile gidicem ama aklım sizde beni çok çekiştirmeyin kulakların çınlamasın emre bey zararlı dedi![]()
![]()
niye gelmiyosun küstüm ben senden[/QUOT
gelmiyor değil gelemiyorum malesef tatile gidicem ama aklım sizde beni çok çekiştirmeyin kulakların çınlamasın emre bey zararlı dedi![]()
![]()
çınlamayı bırak delicem kulak zarını :)) iyi tatiller canım napalım başka zaman görüşürüz artık:)
Nereye gidiyorsunuzzz bensizz? Kambersiz dugun olur mu?
bu işin sonuda "burun günü" gibi bitmez inşallah :)) somurt ne olcak:) söz verdin artık geri dönüş yok zaten gelmemek için güçlü bi sebebinde yok:)karazeytinim ben gelmezsem kızarmısın? inan hiç ama hiç keyfim yok, canım sıkkın...oraya gelip somurtmam inan hiç iyi olmaz![]()
bu işin sonuda "burun günü" gibi bitmez inşallah :)) somurt ne olcak:) söz verdin artık geri dönüş yok zaten gelmemek için güçlü bi sebebinde yok:)
karazeytin cevap bile vermedi gerisini sen düşün artık:)inan var sebeblerim, canım fazlasıyla sıkkın ,bilmiyorum yaaaaaaa![]()
karazeytin cevap bile vermedi gerisini sen düşün artık:)
görmedi görse kesin cevap verir,,
Cok kotusunuzzzzzzzzz, ben TR deyken neden ayarlamadiniz bulusmayi? Ayyy bende orda olmak isterdim yaa. Bak seneye geldigimde kacis yok, hemen toplaniyoruz geldigimde hemeeeeeeeeeen. Butun Kizlar toplandikkkk deriz.
ben 3 aydır bu sayfadayım şekerim. birkaç sene önce olaydım parti verirdim hahahaha ama sözün var şekerim geldiğinde mutlaka görüşecez. sen hele gel senin için özel toplanırız. TR de olanlara her daim görüşürüz. sen merak etme bir alo kadar yakınız öptüm
bugün çok keyif aldım.herkes çok tatlıydı.burunları canlı görmek gibisi yok. maşallah tek kelime ile süperlerdi.herkese nazar boncuklarını da taktım
keşke herkes gelebilseydi. açılışı yaptım bundan sonra sık sık bir araya gelecez inşallah ama kıskanmak yokk