• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canımsın ya benımde aklım sızdeydı.ınsallah sık sık gorusuruz saana anlattıgım tedavı surecıne gırıyoruz ınsallah bızde bu hafta ınsallah kolayca hallolur hersey .bol bol gorusecagız ınsallah cok ısterım hepınız bırbırınden tatlı ıctensınız
Ohh ne güzel herşeyin hayırlısı hem kafan daha rahat olur canım.daha çok görüşürüz kısmetse.ameliyatını da oldunmu değmeysin keyfine:)
karazeytin, önce ameliyatımı olayım sonra öyle garip kalmak istemem koca burunla.bu arada mesaj sayım yeterli değilmiş olunca göndereceğim

:))) sen ol hayırlısıyla ameliyatını bizde güzel burnunla görürüz seni. Heyecan dolu günler seni bekliyor...

aylincim fot.lar süper. keşke olabilseydim:)ben adayı nereye bırakırım diye düşünüyordum oysa ipek evdeymiş:(((neyse bidahaki organizasyon benden sizee.benim ameliyattan önce hem çekim yapcaz ya:))bide acaba bi ameliyat günü alanlar listesi yapsak mı?gün sayalım:)ellerinden öper bu mevzuu.

arkadaşlar merhaba ben ankarada yaşıyorum 1 eylül tarihinde hatta serdar öztürk ten ameliyat için gün aldım fakat emre ilhanın yaptığı ameliyatları ve hakkındaki yorumları okuduktan sonra gecenin 12 sinde kararımı değiştirdim ve emre ilhan a karar verdim albümlerden gördüğüm resimlerde 1 tane bile kötü burun yok ve bu sonuçta bir defa olacak pişman olmaktan çok korktum emre bey e burun deliği küçülttüren oldu mu hiç yani burun kanatlarından dikiş fln atıyor mu ücreti 7 binsanırım peki hangi hastanede yapıyor ve hastaneye ek bir ödeme yapacak mıyız bi de bi de muayne ücreti alıyor mu şimdiden çoook teşekkür ederim off tanrım umarım benim de sizin gibş güzel bi burnum olur :))

arkadaşlar merhaba ben ankarada yaşıyorum 1 eylül tarihinde hatta serdar öztürk ten ameliyat için gün aldım fakat emre ilhanın yaptığı ameliyatları ve hakkındaki yorumları okuduktan sonra gecenin 12 sinde kararımı değiştirdim ve emre ilhan a karar verdim albümlerden gördüğüm resimlerde 1 tane bile kötü burun yok ve bu sonuçta bir defa olacak pişman olmaktan çok korktum emre bey e burun deliği küçülttüren oldu mu hiç yani burun kanatlarından dikiş fln atıyor mu ücreti 7 binsanırım peki hangi hastanede yapıyor ve hastaneye ek bir ödeme yapacak mıyız bi de bi de muayne ücreti alıyor mu şimdiden çoook teşekkür ederim off tanrım umarım benim de sizin gibş güzel bi burnum olur :))

ilk ameliyatınız olacak ise hastane masrafları ve muayene ücretleri dahil toplamda 7 bin ücret ödüyorsunuz. emre bey kişiye özel burun yapıyor. o yüzden isteklerinizi tam olarak anlatırsanız ona göre burun planlaması yapacaktır. burun delikleri için de olması gereken küçültme yapılıyor ve gerektiğinde dikiş atılacak ama 1 haftada içerisinde normal hale gelecektir.iz falanda kalmıyor merak etmeyin. sevgiler:16:

Son düzenleme:
ya emre bey iyi hoş da çok pahalı:( :( :( tamam sonuçta yüzünün tam orta yerine işlem yapıyor değer verdiğin paraya ama yinede pahalı:(

kızlar cumartesi günü burun tasarımım olacak, çok heyecanlıyım.napmalıyımm sizce o an nasl karar vermeliyim, ne kadar sürüyo? deneyimi olanlar,hangi programda yapıyor photoshop mu? bırde yaptıgı tasarımı bze verıyormu emre bey?

kızlar cumartesi günü burun tasarımım olacak, çok heyecanlıyım.napmalıyımm sizce o an nasl karar vermeliyim, ne kadar sürüyo? deneyimi olanlar,hangi programda yapıyor photoshop mu? bırde yaptıgı tasarımı bze verıyormu emre bey?

kişiye göre değişir kiminin yarım saat sürüyor kiminin 1 saat benim 2 saate yakın sürmüştü heralde takıntılı olunca öyle oluyor :) ama ortalama 40 dk fln sürer :) siz burnunuzda istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri kesinlikle söyleyinnn en önemli olan o mesela ben burnum kesinlikle sivri olmasın ince olmasın burun ucum düşük olmasın burun deliklerinin arası kesinlikle sarkık olmasın dedim :) kalkık kavisli ve hokka gibi olsun dedim gerisini emre beye bıraktım çok da iyi yaptım:) beğendiğiniz burun resimleri varsa götürüp gösterin emre bey olur ya da olmaz diye söyler size emre beyin tavsiyelerini de dinleyin kesinlikle sonra pişman olursunuz yüzümüze gidecek en iyi şekili emre bey biliyor. ben istememiştim de ama yaptığı tasarımı vermiyor diye biliyorum:) yine de emin değilim :)

sementenmor, öncelikle hayırlı olsun..heyecanlı olman çok normal, biz de aynı yollardan geçtik, çok iyi anlıyorum seni..photoshop'ta yapılıyor tasarım bildiğim kadarıyla..ama bence tasarıma fazla takılma..açıkçası benim tasarımımla burnumun alakası yok..burnum çok daha güzel..tasarım sadece doktorun, hastasının ne istediğini anlamasına yarıyor bence..sen isteklerini açıkça anlat mutlaka ama emre beyin çok iyi bir estetik gözü var, bence onun söylediklerini ciddiye al..o sana en çok yakışacak şeyi yapıcaktır mutlaka, ona güven..yaptığı tasarımı veriyor mu bilmiyorum..ben istememiştim çünkü..

kişiye göre değişir kiminin yarım saat sürüyor kiminin 1 saat benim 2 saate yakın sürmüştü heralde takıntılı olunca öyle oluyor :) ama ortalama 40 dk fln sürer :) siz burnunuzda istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri kesinlikle söyleyinnn en önemli olan o mesela ben burnum kesinlikle sivri olmasın ince olmasın burun ucum düşük olmasın burun deliklerinin arası kesinlikle sarkık olmasın dedim :) kalkık kavisli ve hokka gibi olsun dedim gerisini emre beye bıraktım çok da iyi yaptım:) beğendiğiniz burun resimleri varsa götürüp gösterin emre bey olur ya da olmaz diye söyler size emre beyin tavsiyelerini de dinleyin kesinlikle sonra pişman olursunuz yüzümüze gidecek en iyi şekili emre bey biliyor. ben istememiştim de ama yaptığı tasarımı vermiyor diye biliyorum:) yine de emin değilim :)

Ilk burun ameliyat fiyati ne kadardir??

Ilk burun ameliyat fiyati ne kadardir??

burda 5500 tl yazanlar var..

hangi tarihde yazılmış ona da bakıyormusunuz? :) emre bey her sene fiyatlarına zam yapıyor mesela seneye nisan ayında fiyat 7000 olmaz emre bey ne kadar zam belirlerse o kadar artış olur bu seneki fiyat ilk ameliyatlar için 7000 tl revizyonlarda fiyat artiyor tabi.

hangi tarihde yazılmış ona da bakıyormusunuz? :) emre bey her sene fiyatlarına zam yapıyor mesela seneye nisan ayında fiyat 7000 olmaz emre bey ne kadar zam belirlerse o kadar artış olur bu seneki fiyat ilk ameliyatlar için 7000 tl revizyonlarda fiyat artiyor tabi.

tamam tskler :)

Benımde ctesı tasarımım var saa6 30 da:18:amelıyat tarıhın bellımı

Deli olucam bugun dun gece bır seyler okudum kafam karıstı kımısı kavıssız burun daha karızmatık kavıslı cocuksun ıfade verıyor demıs kımısı haff olmalı demıs kımısı alnın cıkıksa kavıs duzde duz demıs sımdı aklım karıstı hokka gıbı ıstıyordum ama ya pısman olursam cok oyuk bana gıtmezse ıkı gozun arası cok oyulunca ıfade bönlesıyor dıyenler var tasarımdada sadece profılde gorebılıyorsun benım ıcın on kısım daha onemlı profılde onemlı ama en cok on. Bıde bende barız egrılık var ya o egrılık gıtmezse ben en cok o egrılık ıcın oluyorum amelıyat dumduz sımetrık eşit olmalı yoksa kafayı yerım:( zaten ıgne fobım var kım bılır kac saat surcek narkoz sıgarada ıcıyorum ya o esnada uyanırsam:(
Bır yandanda beklemekten sıkıldım bı bosluk dogsada yarın gel yapalım deseler olsada bıtse bayramdan once iyilessem
Kafam allak bullak yemın ederım ıyıce sinir yaptım:14:

Deli olucam bugun dun gece bır seyler okudum kafam karıstı kımısı kavıssız burun daha karızmatık kavıslı cocuksun ıfade verıyor demıs kımısı haff olmalı demıs kımısı alnın cıkıksa kavıs duzde duz demıs sımdı aklım karıstı hokka gıbı ıstıyordum ama ya pısman olursam cok oyuk bana gıtmezse ıkı gozun arası cok oyulunca ıfade bönlesıyor dıyenler var tasarımdada sadece profılde gorebılıyorsun benım ıcın on kısım daha onemlı profılde onemlı ama en cok on. Bıde bende barız egrılık var ya o egrılık gıtmezse ben en cok o egrılık ıcın oluyorum amelıyat dumduz sımetrık eşit olmalı yoksa kafayı yerım:( zaten ıgne fobım var kım bılır kac saat surcek narkoz sıgarada ıcıyorum ya o esnada uyanırsam:(
Bır yandanda beklemekten sıkıldım bı bosluk dogsada yarın gel yapalım deseler olsada bıtse bayramdan once iyilessem
Kafam allak bullak yemın ederım ıyıce sinir yaptım:14:

canım sakin ol, hergün, bazen günde 2-3 ameliyat yapıyo emre bey..hiç ööle uyursam da uyanamazsam, yok uyuyamazsam, yok ortasında uyanırsam filan gibi saçma şeyler düşünme...filmlerde olur onlar :))) tasarıma gelince herkesin yüzüne uygun bi burun vardır..kimine az kavisli yakışır, kimine çok..bunu emre beye bırak bence..bırak o fikrini söylesin sana..aşırı kavisli bebek burnunun yakıştığı kişiler de var (bknz. dg62), hafif kavisli hatta düze yakın burunların yakıştığı kişiler de (bknz. gunes)...bence tasarımı fazla düşünme..düşündükçe işin içinden çıkamazsın tatlım..ayrıca kendi zevkini ön planda tut, kimsenin dediğine bakma..sen ne istediğini emre beye belirt, o da sana nasıl olacağını söylesin..bu kadar basit :)))

Ne ıstedıgımı bılsemm neyse ctesıye kadar sakın sakın olmaya calısayım o gun ıcıme sınerse ıyı hıssederım tasarım sınmezse bılmıyorum o zaman dusunurum telkın de buluncam kendıme:)

Back
X