- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.821
Garanti orası canımkalabalık olacağı için beklersiniz emin olun karşılaşırsınız:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garanti orası canımkalabalık olacağı için beklersiniz emin olun karşılaşırsınız:)))
zeynepbusrabeyza@hotmail.com.tr
Burun ameliyatı olan arkadaşlar öncesi ve sonrası için fotoğraf gönderebilirse çok makbule geçecek.
Teşekkürler.
emre ilhana burun estetiği yaptıran arkadaşlar memnun musunuz ve resimlerinizi görmem mümkün mü acaba
Fotoğraflarınızı inceledim. Bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.zeynepcim burada bir çok arkadaşın özel albümü var. mesaj sayınız yeterli. arkadaş listenize eklediğiniz herkesin fotoğraflarını görebilirsiniz. ben sizi ekledim.öncesi ve sonrası fotoğraflarım mevcut . belki fikir olur size de . kolay gelsin.![]()
Fotoğraflarınızı inceledim. Bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sonuç tek kelimeyle harika.. :) sadece fotoğraflara bakınca bile bir çok soru cevabını buluyor aslında,
canım benim de kemik eğriliğim vardı nefes problemi yaşıyordum o yüzden. geniz akıntısı da bundan oluyordu tabi. çok şükür kurtuldum. ben estetikle birlikte oldum. dilerseniz emre beyin muayenehanesini arayıp Burcu hanımdan bilgi alabilirsiniz. geçmiş olsun. inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.sevgilerArkadaslar merhaba :)
Benim sol burnumda kemik egriligi sebebiyle tamamen kapanma varmis vede geniz akintisi emre bdy hakkinda bilgi alnak istiyorum.ucret ne kadar hangi hastanede ve sgk katsiliyor mu kamuda çalışıyorum ben..simdiden tesekkurler
arkadaşlar Emre ilhanda burun estetiğinin ücreti nedir ?
canım benim de kemik eğriliğim vardı nefes problemi yaşıyordum o yüzden. geniz akıntısı da bundan oluyordu tabi. çok şükür kurtuldum. ben estetikle birlikte oldum. dilerseniz emre beyin muayenehanesini arayıp Burcu hanımdan bilgi alabilirsiniz. geçmiş olsun. inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.sevgiler
ilk ameliyatınız olacak ise 7 bin.![]()
anna ismini verirsem beni banlarlar. şu kadar söyleyebilirim.. adam ünlü ve özel bi teknikle ameliyat yapıyor.o tekniğe kanıp gittim zaten . bi numarasıda yokmuş . aynen diğer ameliyatlarda ne çekiyosa bundada çektim. olursanız anlarsınız ne dediğimi . inş emre bey banada yardım eder . gideceğim görüşmeye
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun bende şimdi şimdi araştırıyorum doktorları emre beyden herkez memnun gibi gözüküyor benim cumartesi günü Dr.Emre ,Dr. coşkun Levent Taşçı ve Dr.Ayaz Aslanov görüşme randevum var içlerinden sadece biri lazer tekniği kullanarak ameliyat ediyor acaba bahsettiğin Dr.lazer tekniği ile ameliyat yapan doktorlardan birimi bana cevap yazarsan çok sevinirim inşallah seninde herşey gönlünce olsun.....
Merhaba ben sali gunu Emre Bey'e ameliyat olacagim ve ameliyat beni cok korkutuyor :) Verebileceginiz bir tavsiye var mi?
hoşgeldin canım. hayırlısı olsun ne güzel kısa bir süre sonra yeni burnuna kavuşacaksın.ilk kez bir ameliyat geçireceksin sanırım. korkun ondandır. ama rahat ol. bak bu sayfada binlerce kişi ameliyat olmuş.herkes çok güzel haberlerle geri döndüler. senin için uyudu uyandı olacak o kadar. hiç bir şey hissetmiyeceksin. böle bir korkun varsa zaten Emre Bey ve ekibi her daim yanında olacak. seni hazır hissettiğin vakit ameliyata alacaktır.orada çok destek olacaklardır sana emin ol.zaten sakinleştirici ile daha bir rahat giriyorsun ameliyata canım korkma.![]()
Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler :) Ben agri sizidan cok, ameliyat sonrasinda kan kusmaktan korkuyorum, burada bir kac yazida okudum ve biraz korkuttu.
Merhaba ben sali gunu Emre Bey'e ameliyat olacagim ve ameliyat beni cok korkutuyor :) Verebileceginiz bir tavsiye var mi?