• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

2 gün önce check up yaptırmak için hastaneye gittim babamla neyse orda bizimle ilgilenen doktorun asistanıyla konuşurken dediki babanızın burnu da düzgün ama annenize benziyosunuz sanırım burnunuz falan estetik gibi maşallah bayılıyorum doğuştan düzgün burunlu olanlara çok kıskanıyorum herkes de böyle burun olmuyor benimkine bakın hiç beğenmiyorum estetik olmak istiyorum araştırıyorum dedi öyle diyince ben güldüm tabi o da şaşırdı neye gülüyorum diye benim burnum estetik ama dedim şok oldu :) ne kadar yüzünle uyumlu senin burnun gibi sandım hiç ihtimal vermedim doktorun kim adını verirmisin lütfen dedi ben de şaşırdım benim burnum o kadar doğal değil dedim:) forumdan gören arkadaşlar biliyor kalkık hokka gibi ama önemli olan yüzle uyumlu olması demekki :) benim burnum doğal değil kalkık istedim ben kardeşimin burnunu annemin burnunu falan görsen hemen doktorun kapısına gidiceksin demekki dedim hemen gidicem zaten dedi :1::1: yani demem o ki korkmayın burnunuzu kaldırtmaktan yüzünüze uyumluysa doktorunuz onay veriyosa yakışır diye bide burnunuzu düzgün kaldırabiliyorsa domuz burnu görüntüsü olmadan :) kesinlikle aklınız karışmasın:) ben çok mutluyum memnunum hem burnum iddialı hem de doğal sanan da oluyor :)

zeynepbusrabeyza@hotmail.com.tr
Burun ameliyatı olan arkadaşlar öncesi ve sonrası için fotoğraf gönderebilirse çok makbule geçecek.
Teşekkürler.

zeynepcim burada bir çok arkadaşın özel albümü var. mesaj sayınız yeterli. arkadaş listenize eklediğiniz herkesin fotoğraflarını görebilirsiniz. ben sizi ekledim.öncesi ve sonrası fotoğraflarım mevcut . belki fikir olur size de . kolay gelsin.:16:

emre ilhana burun estetiği yaptıran arkadaşlar memnun musunuz ve resimlerinizi görmem mümkün mü acaba

http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619273-denemeeeeeeeeee.html
Yukarıdaki linki tıklayıp mesaj sayınızı 25 olarak tamamladıktan sonra.fotoğrafları görebilirsiniz.bunun için arkadaşlık isteği göndermeniz yeterli. Ben 4 ay önce ameliyat oldum.sonuçtan çok memnunum.fotoğraflarım mevcut . Dilerseniz bakabilirsiniz.sevgiler:16:

zeynepcim burada bir çok arkadaşın özel albümü var. mesaj sayınız yeterli. arkadaş listenize eklediğiniz herkesin fotoğraflarını görebilirsiniz. ben sizi ekledim.öncesi ve sonrası fotoğraflarım mevcut . belki fikir olur size de . kolay gelsin.:16:
Fotoğraflarınızı inceledim. Bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sonuç tek kelimeyle harika.. :) sadece fotoğraflara bakınca bile bir çok soru cevabını buluyor aslında,

Fotoğraflarınızı inceledim. Bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sonuç tek kelimeyle harika.. :) sadece fotoğraflara bakınca bile bir çok soru cevabını buluyor aslında,

Rica ederim ne demek.beğenmenize sevîndim.daha da güzeli sizin olur inşallah. Aklınıza takılan bişey olursa sorabilîrsiniz.güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.darısı sizin başınıza:16:

Arkadaslar merhaba :)
Benim sol burnumda kemik egriligi sebebiyle tamamen kapanma varmis vede geniz akintisi emre bdy hakkinda bilgi alnak istiyorum.ucret ne kadar hangi hastanede ve sgk katsiliyor mu kamuda çalışıyorum ben..simdiden tesekkurler

Arkadaslar merhaba :)
Benim sol burnumda kemik egriligi sebebiyle tamamen kapanma varmis vede geniz akintisi emre bdy hakkinda bilgi alnak istiyorum.ucret ne kadar hangi hastanede ve sgk katsiliyor mu kamuda çalışıyorum ben..simdiden tesekkurler
canım benim de kemik eğriliğim vardı nefes problemi yaşıyordum o yüzden. geniz akıntısı da bundan oluyordu tabi. çok şükür kurtuldum. ben estetikle birlikte oldum. dilerseniz emre beyin muayenehanesini arayıp Burcu hanımdan bilgi alabilirsiniz. geçmiş olsun. inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.sevgiler:16:
arkadaşlar Emre ilhanda burun estetiğinin ücreti nedir ?

ilk ameliyatınız olacak ise 7 bin.:16:

canım benim de kemik eğriliğim vardı nefes problemi yaşıyordum o yüzden. geniz akıntısı da bundan oluyordu tabi. çok şükür kurtuldum. ben estetikle birlikte oldum. dilerseniz emre beyin muayenehanesini arayıp Burcu hanımdan bilgi alabilirsiniz. geçmiş olsun. inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.sevgiler:16:

ilk ameliyatınız olacak ise 7 bin.:16:

Cok tesekkurler canim

anna ismini verirsem beni banlarlar. şu kadar söyleyebilirim.. adam ünlü ve özel bi teknikle ameliyat yapıyor.o tekniğe kanıp gittim zaten . bi numarasıda yokmuş . aynen diğer ameliyatlarda ne çekiyosa bundada çektim. olursanız anlarsınız ne dediğimi . inş emre bey banada yardım eder . gideceğim görüşmeye

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun bende şimdi şimdi araştırıyorum doktorları emre beyden herkez memnun gibi gözüküyor benim cumartesi günü Dr.Emre ,Dr. coşkun Levent Taşçı ve Dr.Ayaz Aslanov görüşme randevum var içlerinden sadece biri lazer tekniği kullanarak ameliyat ediyor acaba bahsettiğin Dr.lazer tekniği ile ameliyat yapan doktorlardan birimi bana cevap yazarsan çok sevinirim inşallah seninde herşey gönlünce olsun.....

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun bende şimdi şimdi araştırıyorum doktorları emre beyden herkez memnun gibi gözüküyor benim cumartesi günü Dr.Emre ,Dr. coşkun Levent Taşçı ve Dr.Ayaz Aslanov görüşme randevum var içlerinden sadece biri lazer tekniği kullanarak ameliyat ediyor acaba bahsettiğin Dr.lazer tekniği ile ameliyat yapan doktorlardan birimi bana cevap yazarsan çok sevinirim inşallah seninde herşey gönlünce olsun.....

bu cumartesi mi ? emre bey dün ya da bugün norvece konuşmacı olarak gitti diye biliyorum ben pazar döncek sanırım yanlışlık olmasın ben de gidicektim gidemiyorum o yüzden:)

Merhaba ben sali gunu Emre Bey'e ameliyat olacagim ve ameliyat beni cok korkutuyor :) Verebileceginiz bir tavsiye var mi?

hoşgeldin canım. hayırlısı olsun ne güzel kısa bir süre sonra yeni burnuna kavuşacaksın.ilk kez bir ameliyat geçireceksin sanırım. korkun ondandır. ama rahat ol. bak bu sayfada binlerce kişi ameliyat olmuş.herkes çok güzel haberlerle geri döndüler. senin için uyudu uyandı olacak o kadar. hiç bir şey hissetmiyeceksin. böle bir korkun varsa zaten Emre Bey ve ekibi her daim yanında olacak. seni hazır hissettiğin vakit ameliyata alacaktır.orada çok destek olacaklardır sana emin ol.zaten sakinleştirici ile daha bir rahat giriyorsun ameliyata canım korkma.:16:

hoşgeldin canım. hayırlısı olsun ne güzel kısa bir süre sonra yeni burnuna kavuşacaksın.ilk kez bir ameliyat geçireceksin sanırım. korkun ondandır. ama rahat ol. bak bu sayfada binlerce kişi ameliyat olmuş.herkes çok güzel haberlerle geri döndüler. senin için uyudu uyandı olacak o kadar. hiç bir şey hissetmiyeceksin. böle bir korkun varsa zaten Emre Bey ve ekibi her daim yanında olacak. seni hazır hissettiğin vakit ameliyata alacaktır.orada çok destek olacaklardır sana emin ol.zaten sakinleştirici ile daha bir rahat giriyorsun ameliyata canım korkma.:16:

Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler :) Ben agri sizidan cok, ameliyat sonrasinda kan kusmaktan korkuyorum, burada bir kac yazida okudum ve biraz korkuttu.

Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler :) Ben agri sizidan cok, ameliyat sonrasinda kan kusmaktan korkuyorum, burada bir kac yazida okudum ve biraz korkuttu.

Canım ben kendi adıma konuşayım öncelikle hiç bende kan kusma falan olmadı.4 ay önce ameliyat oldum bende. Ama bende bir kaç kişide duydum wvet bazılarında olmuş.sanırım ameliyattan sonsa bir yıkama işlemi gerekiyormuş şuanki hastane ve çalışanların artısındanmıdır bu sorunu pek duymuyorum.ya birde nünye ile alakalı canım narkozdan kusan kadar hiç kusmayan tıpki benim hibi arkadaşlar var.zaten böle nîrşey de olsa kusarak kanı birikimi daha çabuk vücudundan atmış olursun. Bunları. Gepsi kısa süreli sıkıntılar canım.metak etme hepsi geçecek ee bir de bol bol su içmek gerekir.

Merhaba ben sali gunu Emre Bey'e ameliyat olacagim ve ameliyat beni cok korkutuyor :) Verebileceginiz bir tavsiye var mi?

Evet bi tane benden var burda :) benim kadar bu forumda korkan yoktur herhalde canım, sakın korkma. son görüşmelerimi bile korkudan ağlayarak yaptım ve emre bey istersen daha sonraki zamanlara alalım dedi o derece korkuyordum özgül hemşireyle ağlayarak görüşmüştüm o da şaşırmıştı hiç amelıyat olmamışsın görmedıgın bilmedıgın bir ortam seni nasıl korkutuyor demiştim :) neyse geldi çattı amelıyat gunu ve hiç ama hiç uyumamıştım ve kımseye hbr vermedım, arayıp sorarlar daha cok stres olurum diye. sabah erkenden gittik hastaneye hasta kaydım yapılcak ama nasıl tedırgınım sana anlatamam :) neyse yapıldı kayıt ve odama göturduler benı hemen hemşireler geldı damar yolu açmaya ve ben basladım aglamaya iğneden korktugumdan değil ameliyattan korktugum için :) neyse benı tesellı ettıler, daha sonra baska doktorlar gelıp emre beyın 12ye dogru gelcegını söyledıler ve o an geldı emre bey geldı "hayırdır korkuyormuşsun dedi gülerek" bende "evet" dedım ve gene gözlerım doldu "sımdı senı alıp amelıyathaneye götürcekler dedi:) yazarken bile heyecan yaptım yaa :1::1::1::1::1: ilgili kişiler geldı ve asansore bındım ve aıleme son kez el salladım :) neyse gıdıyoruz baktım ortam yavas tavas sogudu dedım yaklaştık dımı diye onlarda evet dedı :) bi kapıda benı bırı karsıladı adımı soyadımı doktorumu sordu :) bende cvp verdım oda bana " bu sorulardan sana daha içerde cok sorulcak" dedı gülerek. saati sordum 12:10 idi. sonra bana sakınleştrırcı igne vurdular ve yavas yavas sersemleştım :) bi yere gıttık ve ondan sonrası hafızamda yok iyikide yok :) sonra bir ses hadi uyan dedı aman Allahım :) bitmiş bile:) hemen saatı sordum saat 17:10 idi. midem bulanıyor dedım ve birileri geldı gözlerım hala kapalı acamıyordum kustum temızledıler ve birden fazla kustum(korkutmak için demıyorum sakın yanlış anlama başına gelırse korkma sakın normal bir sureç oldugu için yazıyorum ve sana açık olmak istedım ) neyse uyumuşum tabı narkozun sersemlıgı var uzerımde :) bir ses bana "hadi uyan ailen bak senı cok merak edıyor" dedı. annemler asagıda cok telaş yapmışlar nerde kaldı diye. emre bey benden önce odama gıdıp amelıyat ii gectı özlem sımdı gelır demiş ve ben gelmeyınce panık olmuşlar ve tam ayılmadan odama aldılar ben odada kustum. bide ben adetımın 2.gununde idim. adet zamanımda zaten mıdem cok hassas olur, bulantım olur sanırım onunda etkısı vardı ama sana yemın ederımzerre agrım olmadı. zaman gectıkce kendıme geldim ve inanamıyordum :) :1::1::1::1::1:
Ammada çok yazdım yaa :) kafa şişirdim ...bu forumda herkes benım ne kadar cok korktugumu bilir ama emın ol korkulcak hiçbirşey yok ,bence başagrısı bile bu amelıyattan daha zor,TEKRARDAN SÖYLÜYORUM BENDE SENIN GİBİ ÇOK KORKUYORDUM KAN KUSMAK COK KÖTÜ GİBİ Bİ DURUM GİBİ ÜRKÜTÜCÜ GELİYORDU AMA EMİN OL HİÇ KORKULCAK BİRŞEY YOK, ZATEN KUSTUĞUNDA RAHATLIYORSUN! SAKIN AMA SAKIN STRES YAPMA , BOŞUNA STRES YAPTIM KORKTUM DERSİN ŞAHSEN BEN ŞUAN ÖYLE DİYORUM, EMİN OL AMELIYAT HİÇBİRŞEY !
Herşey gönlünce olsun, şimdiden geçmiş olsun
saygılar...

Son düzenleme:
Back
X