- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.841
Evet bi tane benden var burda :) benim kadar bu forumda korkan yoktur herhalde canım, sakın korkma. son görüşmelerimi bile korkudan ağlayarak yaptım ve emre bey istersen daha sonraki zamanlara alalım dedi o derece korkuyordum özgül hemşireyle ağlayarak görüşmüştüm o da şaşırmıştı hiç amelıyat olmamışsın görmedıgın bilmedıgın bir ortam seni nasıl korkutuyor demiştim :) neyse geldi çattı amelıyat gunu ve hiç ama hiç uyumamıştım ve kımseye hbr vermedım, arayıp sorarlar daha cok stres olurum diye. sabah erkenden gittik hastaneye hasta kaydım yapılcak ama nasıl tedırgınım sana anlatamam :) neyse yapıldı kayıt ve odama göturduler benı hemen hemşireler geldı damar yolu açmaya ve ben basladım aglamaya iğneden korktugumdan değil ameliyattan korktugum için :) neyse benı tesellı ettıler, daha sonra baska doktorlar gelıp emre beyın 12ye dogru gelcegını söyledıler ve o an geldı emre bey geldı "hayırdır korkuyormuşsun dedi gülerek" bende "evet" dedım ve gene gözlerım doldu "sımdı senı alıp amelıyathaneye götürcekler dedi:) yazarken bile heyecan yaptım yaailgili kişiler geldı ve asansore bındım ve aıleme son kez el salladım :) neyse gıdıyoruz baktım ortam yavas tavas sogudu dedım yaklaştık dımı diye onlarda evet dedı :) bi kapıda benı bırı karsıladı adımı soyadımı doktorumu sordu :) bende cvp verdım oda bana " bu sorulardan sana daha içerde cok sorulcak" dedı gülerek. saati sordum 12:10 idi. sonra bana sakınleştrırcı igne vurdular ve yavas yavas sersemleştım :) bi yere gıttık ve ondan sonrası hafızamda yok iyikide yok :) sonra bir ses hadi uyan dedı aman Allahım :) bitmiş bile:) hemen saatı sordum saat 17:10 idi. midem bulanıyor dedım ve birileri geldı gözlerım hala kapalı acamıyordum kustum temızledıler ve birden fazla kustum(korkutmak için demıyorum sakın yanlış anlama başına gelırse korkma sakın normal bir sureç oldugu için yazıyorum ve sana açık olmak istedım ) neyse uyumuşum tabı narkozun sersemlıgı var uzerımde :) bir ses bana "hadi uyan ailen bak senı cok merak edıyor" dedı. annemler asagıda cok telaş yapmışlar nerde kaldı diye. emre bey benden önce odama gıdıp amelıyat ii gectı özlem sımdı gelır demiş ve ben gelmeyınce panık olmuşlar ve tam ayılmadan odama aldılar ben odada kustum. bide ben adetımın 2.gununde idim. adet zamanımda zaten mıdem cok hassas olur, bulantım olur sanırım onunda etkısı vardı ama sana yemın ederımzerre agrım olmadı. zaman gectıkce kendıme geldim ve inanamıyordum :)
Ammada çok yazdım yaa :) kafa şişirdim ...bu forumda herkes benım ne kadar cok korktugumu bilir ama emın ol korkulcak hiçbirşey yok ,bence başagrısı bile bu amelıyattan daha zor,TEKRARDAN SÖYLÜYORUM BENDE SENIN GİBİ ÇOK KORKUYORDUM KAN KUSMAK COK KÖTÜ GİBİ Bİ DURUM GİBİ ÜRKÜTÜCÜ GELİYORDU AMA EMİN OL HİÇ KORKULCAK BİRŞEY YOK, ZATEN KUSTUĞUNDA RAHATLIYORSUN! SAKIN AMA SAKIN STRES YAPMA , BOŞUNA STRES YAPTIM KORKTUM DERSİN ŞAHSEN BEN ŞUAN ÖYLE DİYORUM, EMİN OL AMELIYAT HİÇBİRŞEY !
Herşey gönlünce olsun, şimdiden geçmiş olsun
saygılar...
20 sınde amelıyatım var cok korkuyorum bende