• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dilek'in kardeşisin di mi dedim gülümsedi evet dedi fotoğraflarını koymuştu öyle gördüm o nerde dedim o gelmedi evet arada koyuyor dedi .Annen çok güzel bir bayan gerçekten çok beğendim burnuda yüzüne tam oturmuş:)

Cok tesekkur ederiz begom:) bende gelicektim yetisemedim anneme sordum cenesinde bant vardi o mu dedi odur dedim morlugu sisi yoktu masallah dedi:)

dilekkk ya ben ameliyattan sonra dudaklarımı incelmiş gibi hissediyorum =) yada üst dudaagım hep inceydide ben mi farketmiyodum sizdede oldu mu o sorun =)

dilekkk ya ben ameliyattan sonra dudaklarımı incelmiş gibi hissediyorum =) yada üst dudaagım hep inceydide ben mi farketmiyodum sizdede oldu mu o sorun =)

Hahahaaa bunu soracağın en son kişi Dİlek olmalı :)) ALlah vergisi maşallah bir dudak var kızda burundan sonra daha da ön plana çıkmış. Kupcüm o dediğin bende oldu canım ya da her şeye dikkat eder olduk. Ben de bir bütünlük sağlasın diye kısmetse 1 haftaya hallediyorum:)))

Hahahaaa bunu soracağın en son kişi Dİlek olmalı :)) ALlah vergisi maşallah bir dudak var kızda burundan sonra daha da ön plana çıkmış. Kupcüm o dediğin bende oldu canım ya da her şeye dikkat eder olduk. Ben de bir bütünlük sağlasın diye kısmetse 1 haftaya hallediyorum:)))

hahaha haklısın he sorduğum kişiye bak benimde =)) dilekten alıorum bu soruyu nasıl hallediyosun cnmm banada söyle =)
yada dediğin gibi herşeye takıoruz artık =))

hahaha haklısın he sorduğum kişiye bak benimde =)) dilekten alıorum bu soruyu nasıl hallediyosun cnmm banada söyle =)

Ben bu aralar acayip takmıştım.Emre beyle konuştum halledecek:)) dudak dolgusu şart oldu. Çok rahatsızsan sen de düşün derim canım..:21:

Bugün Demet 'i gördüm burnu çok güzel olmuş canım bayıldım resmen :) Annenizde vardı annem hatta annesinin burnu kızdan bil güzel olmuş dedi:)

Begom cnm sen nasıl oldun.bantların çıkmış olmalı. O şiş hali bile masılda mutlu edecektir seni eminim.ben de o zamanlar emre bey daha dur şiş desede aşıktım burnuma:)

aa süper emre bey yapıyorsa bende warım ben bir görüşiyim =) sence nasıl ihtiyaç warmı peki

aramızda kalsın bence gerek var:)) görüş cnm emre beyin elinin ayarı iyidir.zaten abartılı bişey isteme sen de benim gibi minyon yüzün var.her zaman doğallıktan fazla uzaklaşmayalım.ayarında bişey ikimiz içinde iyi olur:)

Begom cnm sen nasıl oldun.bantların çıkmış olmalı. O şiş hali bile masılda mutlu edecektir seni eminim.ben de o zamanlar emre bey daha dur şiş desede aşıktım burnuma:)

Yok nerdee çarşamba çıkıcak canım kulaklarınızı çok çınlatıyorum Aylin,Dilek ,Handan diye konuşuyoruz valla arada :)

Yok nerdee çarşamba çıkıcak canım kulaklarınızı çok çınlatıyorum Aylin,Dilek ,Handan diye konuşuyoruz valla arada :)

Olsun geç olsun güzel olsun canım.ama belliki baya toparlamışsın .maşallah.evet bugün bayağı kulaklarım çınladı :) demek sizdiniz.aile gibi olduk tabi burada. Umarım hep böle devam eder. Burun kardeşliği gerçekten çok keyif verici.

Evet evet çenemde bant vardı morluk şişlik yok :) Sağ olsunlar ya

Kubracimm dudagin incelmemistir tabiki:) ameliyat oncesi burnun dusukse kemerliyse falan dudagina o kadar dikkat etmemissindir simdi burun duzeldi biraz kalkti dudak one cikti o yuzden :) ama ince geliyosa sana emre bey arkadasima dolgu yapmisti dolgu yaptirabilirsin dudaklara :)) hahahaha aylin alemsin sen yaa valla allah bana bi dudak vermis masalllaah ameliyattan sonra daha da dikkat cekmeye basladi bence dudakla burun uyumu cok onemli ben destekliyorum sizi kizlar kesinlikle biraz dolgu yaptirin :)

Begom resim cek ben cok merak ettim seni:)

Kubracimm dudagin incelmemistir tabiki:) ameliyat oncesi burnun dusukse kemerliyse falan dudagina o kadar dikkat etmemissindir simdi burun duzeldi biraz kalkti dudak one cikti o yuzden :) ama ince geliyosa sana emre bey arkadasima dolgu yapmisti dolgu yaptirabilirsin dudaklara :)) hahahaha aylin alemsin sen yaa valla allah bana bi dudak vermis masalllaah ameliyattan sonra daha da dikkat cekmeye basladi bence dudakla burun uyumu cok onemli ben destekliyorum sizi kizlar kesinlikle biraz dolgu yaptirin :)

Begom resim cek ben cok merak ettim seni:)

ayy hadi bakalım size güwenip yaptırıyorum bende bakalım güzel olucak mı abartılı olmasında =))

Back
X