• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre bey önden de tasarım yapıyor mu kızlar ? bırde önden cekılmıs fotograf koyarsanız cok ıyı olur herkes yandan koyuyor :Ç
hiç bi doktor önden tasarım yapmaz canım :) ben özelllikle önden fotoğraf koymaya özen gösteriyorum araştırma safhasında olan arkadaşlar yandan çekilmiş, artistik pozlar yerine önden foto görmek istiyo haklılarda bende ameliyat öncesi önden fotoğraf görmek için kendimi paralardım ama önden güzel olduğu halde bazı arkadaşlar paylaşmıyo:))) yandan değişim daha belli olduğu için yapıyolar bunu tabi eski burunlarıyla yan poz verememenin acısınıda çıkarıyoruz sanırım :D

hiç bi doktor önden tasarım yapmaz canım :) ben özelllikle önden fotoğraf koymaya özen gösteriyorum araştırma safhasında olan arkadaşlar yandan çekilmiş, artistik pozlar yerine önden foto görmek istiyo haklılarda bende ameliyat öncesi önden fotoğraf görmek için kendimi paralardım ama önden güzel olduğu halde bazı arkadaşlar paylaşmıyo:))) yandan değişim daha belli olduğu için yapıyolar bunu tabi eski burunlarıyla yan poz verememenin acısınıda çıkarıyoruz sanırım :D

bende önden fotoğraf görmek için az dil dökmüyodum pek koyan olmuyo evet ama mesela benim burnum fotoğraflarda iyi çıkmıyo önden siz de gördünüz normalde daha güzel arada bir önden fena çıkmıyo koyuyorum onu da gerçeği yansıtsa 1000 tane koyarım:)) en fotojenik olmayan burun benimki net :)

kızlar sayfa 594 e geçmiyor hiç bi şey göremiyorum:)

canım kazenle görüştüm. bende de aynı sorun vardı. birileri yazsın düzelecek dedi. sayende benim sorunum çözüldü :9:
dedim benimki düzeldi ama emelsahin aynı sorunu yaşıyor şuan dedim.ilgilenecek canım. yeni bir uygulamanın içerisine girmediysek düzelir hahaha:1:

zasam tatlım özledim seni gel bir sarılam:48:ben de bu hafta sonu konserdeydim. yoksa cumartesi ben de gelecektim. çok üzüldüm. begom,gülhan sen bayağı kişiyle görüşmüş olacaktım:43: hayırlı olsun tasarımında olmuş. tasarımdan sonra daha bir heyecan sarıyordur şimdi. 4 ekime de bir şey kalmamış.Emre bey gerçekten kişiye özel burun yapıyor bende korkusuz girmiştim ameliyata. seninde mükemmel olacaktır eminim. bu hafta sonu muayenehaneye gitmeden görüşelim canım. revizyon olacak pınar arkadaşımla da görüşecektim. tasarımı olacak cumartesi .helloda buluşuruz hep birlikte o zaman.:16:

bendee bendee:))tamam görüşüyoruz c.tesi kesin kesin:)rinoannemmmmmmmmmmmmm:)muahh:))

bende önden fotoğraf görmek için az dil dökmüyodum pek koyan olmuyo evet ama mesela benim burnum fotoğraflarda iyi çıkmıyo önden siz de gördünüz normalde daha güzel arada bir önden fena çıkmıyo koyuyorum onu da gerçeği yansıtsa 1000 tane koyarım:)) en fotojenik olmayan burun benimki net :)

bence de önden foto koymak gerek. ben de o yüzden önden foto da eklemeye çalışıyorum. dilekcim senin burnunu canlı gördüm ya en kötü çıkan fotoyuda koysan benim gözümde hep güzel burnun. ama önden de çok güzel fotoların var senin. ben beğeniyorum. fındık gibi maşallah.benimde burnum küçüktür ama fotolarda bazen büyük gibi görünüyor şaşırıyorum:19:

kızlar bide ben bişey sormayı unuttum emre beye.tekrar gidince sorarım ama sizlerede sormak istiyor.şimdi benim yüzümde burnumun yanında küçük bi et beni var ben onu aldırmak çok istedim millet iz filan kalıyor diyince vazgeçtim.emre bey ameliyatta onuda halledermi acebağğğ:)hem görrmeden:)yaptıran varmı ?(biliyorum saçma olduu ama :))

evet canlı fotoğraflardan çook daha güzel dediğin gibi fotojenik olmaylada ilgisi var senin var ama yinede paylaşmışsın ve çok güzel maşallah

karazeytinimm sen bi liste yapsana yaww:)amelita olacakalr biz gün sayalım olmaz mıığğğğğ cağnım:)el atıver rinoannem:):54:muahh!

kızlar bide ben bişey sormayı unuttum emre beye.tekrar gidince sorarım ama sizlerede sormak istiyor.şimdi benim yüzümde burnumun yanında küçük bi et beni var ben onu aldırmak çok istedim millet iz filan kalıyor diyince vazgeçtim.emre bey ameliyatta onuda halledermi acebağğğ:)hem görrmeden:)yaptıran varmı ?(biliyorum saçma olduu ama :))
hahaha işte rinoannen yine yardımda .hemde tam adamına sormuş oldun :1: benimde burnumda nazar boncuğu gibi benim var hahahah
ama Emre bey ameliyat esnasında almam dedi. 1-2 ay sonra alırım dedi. zaman dolduktan sonra beni vazgeçirdi. iz kalacak dedi. benli hali daha iyi durur iz daha göze çarpar o yüzden ben almak istemiyorum. ben burnu güzelleştirmek için varım benden dolayı iz kalmasın istiyorum dedi:1: bana bıraktı bırazda yani . bende karar verir aldırırsam emre beye değil başkasına aldıracam canım. sonra düşündüm iz kalır falan sonra emre bey ben demiştim der ben de deli olurum sinirimden. bir kere dinlemedim aynı hatayı yapmak istemiyorum:25:
bendee bendee:))tamam görüşüyoruz c.tesi kesin kesin:)rinoannemmmmmmmmmmmmm:)muahh:))

cumartesi günü uzun uzun konuşuruz o zaman. hem benlerimizi görelim bakalım onu da bakarsın birlikte aldırırız hahahaha

hahaha işte rinoannen yine yardımda .hemde tam adamına sormuş oldun :1: benimde burnumda nazar boncuğu gibi benim var hahahah
ama Emre bey ameliyat esnasında almam dedi. 1-2 ay sonra alırım dedi. zaman dolduktan sonra beni vazgeçirdi. iz kalacak dedi. benli hali daha iyi durur iz daha göze çarpar o yüzden ben almak istemiyorum. ben burnu güzelleştirmek için varım benden dolayı iz kalmasın istiyorum dedi:1: bana bıraktı bırazda yani . bende karar verir aldırırsam emre beye değil başkasına aldıracam canım. sonra düşündüm iz kalır falan sonra emre bey ben demiştim der ben de deli olurum sinirimden. bir kere dinlemedim aynı hatayı yapmak istemiyorum:25:

cumartesi günü uzun uzun konuşuruz o zaman. hem benlerimizi görelim bakalım onu da bakarsın birlikte aldırırız hahahaha

bunuda bilme bunuda bilmee yaa:))herşeyi biliyosun aaaaa:))muah cağğnım detaylarını haftasonu konuşalım:)hade öptm:)

karazeytinimm sen bi liste yapsana yaww:)amelita olacakalr biz gün sayalım olmaz mıığğğğğ cağnım:)el atıver rinoannem:):54:muahh!

:1: kız hangi birine yetişecez.kk dışında Emre beye ameliyat olan bir çok hasta var. buradan aktif olanlar zaten ameliyatın son gününe kadar yazıyorlar.ben hamiş topiğinde böle bir şey yapmıştım. tahmini doğum tarihleri diye. ben dahil herkes erkenden doğurdu:9::9:bence ameliyatı yaklaşan özellikle son haftasında buraya yazsın.zasam seninkini hiç unuturmuyum 4 ekim ama bir aksilik olmazsa 5 ekimde yanındayım şekerim:16:

Back
X