Benim bugün 31. günüm.. Ben Emre Bey'i tanımadan önce birçok ünlü doktorla görüştüm açıkçası. Ve hiçbiri Emre Bey'in verdiği güveni veremedi bana inan.. Sana şu kadarını söyleyebilirim Emre Bey burun üzerine uzman bir cerrah zaten, burnun içi dışı herşeyi ile bir bütün onun için. Sadece estetik cerrah değil aynı zamanda geçmişine de bakarsan çok iyi araştırma hastanelerinden gelme bir KBBci. Benim de burnumda deviasyon, polip, sinüzitim vardı ve hiç nefes alamıyordum artık kronik bronşite çevirmişti o kadar düşün. Ameliyat olmadan 2 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı. Önce beni iyileştirdi sonra ameliyat edip bu dertlerimden kurtardı. Normal bir plastik cerraha gitsen bunların hangisini yapabilir ki zaten burnun dışını ancak güzelleştirebilir. Burun, nefes almak bu kadar önemli iken sana tavsiyem Emre Bey gibi bi doktorla görüşmüşsün 2. randevuya koşarak gitmen:) Şuan 1 aylık burnum henüz daha çok şiş olmasına rağmen bu hali bile çok doğal duruyor. Ödemler inince çok güzel olacağı kesin:) Facebook grubundan takip etmeni öneririm orada zaten yüzlerce hastası var.
https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?ref=ts&fref=ts
Burda hergün yorumlar yazıyoruz sonuçta.. İçimden gelerek insanları doğru yönlendirmek adına yapıyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. Çünkü Emre İlhan gibi bir cerrahın artık reklama bile ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Ayrıca şunu da söylim ameliyatının üzerinden uzun seneler geçmiş hastalarıyla da konuşma fırsatım oldu en çok da onları görünce Emre Bey'i tercih ettim zaten. Bu yüzden hiç aklının karışmasına gerek bile yok güven bizlere...:)