Canım sen şehir dışından geldigin için arayıp söyle otobüs biletimi ona göre alıcam ben de asistanına. Ona göre al saatini sonra. Ayrıca öyle durumlarda asistanına durumunu anlatıp rica etsen zaten seni 15.30 da alır merak etme. Sonucta otobusu kacırcak degilsin:) Ama istanbul cok trafik oldugu için cok erken bir saattede alma derim akşama dogru al anca gidersin zaten.. İlk görüşmede kendini tanıtıyor dogal olarak 2. görüşmede eğer sağlık sorunun varsa burnunun içini kontrol eder, sıkıntılarını anlatırsın. Ancak tasarım için görüşme ameliyata yakın bir tarihe veriliyor 1 saat kadar sürüyor çünkü.. Emre Bey nice doktorların ben senin burnunu düzeltemem, kalın derilisin sana bu burun gitmez dedigi hastaları hayallerine kavusturmus bir cerrah ondan bir şüphen olmasın zaten

Ayrıca muayene ücreti almamasının sebebi ihtiyacı olmaması emin ol. Her zaman hastalarıyla maddiyatı 2. planda tutar. Ben acıkcası bircok ünlü doktorla görüştügüm için bunu daha iyi anladım canım gercekten.. Ayrı bir güven veriyor insana hep, sen zaten onu bir tanı ondan sonra ne demek istedigimi anlarsın:) Ben çok sevindim senin adına çok doğru bir karar vermişsin..