• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba kizlar. Ya ben karar veremiyorum - dr ilhan ve dr dillber beyde ikiside iyiler, ama hangisi burun ucu daha güzel yapiyor?
Siz burun ucusundan memnunmuzunuz? ve hangisi burnu daha kücük yapiyor? Bazi doktorlar biraz büyük birakiyorlar diye dogal görünsün, ama ben icim dogalik okadar önemli deyil, yeterki kücük olsun! Yada yanlismi düsünüyorum?

emre bey le görüştüm çok yoğun olduğu için mi yoksa benim beklentilerim mi çok fazlaydı bilemiyorum ama bana öyle ne çok güven verdi(tabi güvensizlikte değil),ne uzun uzun açıklama yaptı.....
çok yazılar okudum emre beyle ilgili emre bey le görüşen ,konuşanın ameliyat olası geliyor filan die ama ben tatmin olmadım kısacası...

kötu bır sonuc olmasından korkuyorum gercekten cok dogal ve guzel olması lazım randevu aldım bakalım allahın ıznıyle hakkımda hangı doktor hayırlıysa o olsun cok zor bır karar kötü sonuc alan arkadasaları görunce cok korktum

Çok haklısın burun üzerine gerçekten uzman o kadar az doktor var ki gerçekten.. Ancak sana şu kadar söyleyebilirim Emre İlhan gibi bir cerrah bulmak o kadar zor ki kendimi çok şanslı hissediyorum onunla tanıştığım için. Çok sorunlu bir burnum yoktu estetik açıdan ama sağlık açısından baya sorunluydu nefes alamıyordum. Sinüzit, deviasyon vardı. Ya daha kötü olursa diye araştırmadığım doktor kalmadı. Ancak öyle doğal öyle güzel oldu ki daha 2. ayım dolmadı ama bu halini bile görenler aşık oluyor:) Emre İLHAN gerçekten burun da uzman bir doktor onun gibisini şuana kadar ne gördüm ne duydum diyebilirim. Tanıyınca sen de bana hak vereceksin zaten. İçini rahat tut çok doğru bir karar vermişsin canım.

Son düzenleme:
Selam Kizlar umarim hepiniz iyisiniz :) ya merak etim bu ünlüler nasil burun esteriginden kisa süre sonra sissiz morluksuz sanki hicbirsey olmamis gibi dizilere devam ediyor onlara farkli bi islem mi uygulaniyor kisa sürede iylessinler diye? Mesela eyda ates fln gibi iki hafta sonra direk diziye döndü ....

açık teknik ve kapalı teknik var kapalı olanlar çok morarmaz çok şişmez ama onda da açık teknik kadar başarılı olunmaz burun içindeki sorunlar halledilmez vs:) ama açık teknikle olsanda 2 haftada normal hayata dönmüş olursun hatta 1 haftada bile iyileşirsin 1 ay mor ve şiş mi geziceksin sanıyosun:) 1 haftada gidiyor pek kalmıyor sadece burun şişi hemen inmiyor onun içinde 1 sene zaman lazım:)

merhaba kizlar. Ya ben karar veremiyorum - dr ilhan ve dr dillber beyde ikiside iyiler, ama hangisi burun ucu daha güzel yapiyor?
Siz burun ucusundan memnunmuzunuz? ve hangisi burnu daha kücük yapiyor? Bazi doktorlar biraz büyük birakiyorlar diye dogal görünsün, ama ben icim dogalik okadar önemli deyil, yeterki kücük olsun! Yada yanlismi düsünüyorum?

iki doktorlada görüş hangisi içine sinerse ona ol derim ben yüzyüze görüşmek çok başka :) hastalarının öncesi sonrası resimlerine bakın, daha çok uzun vadeli burunlara bakın 1 yılı geçmiş burunlara :) ama benim şahsi fikrim kesinlikle emre ilhan:) anneminde kardeşimin de burunları büyük kemerliydi şu an küçük oldu yüzlerine yakıştığı kadar tabi:) benim burnum kemerli değildi ama burun ucumda sıkıntı vardı genişti ve kalın deriliyim kalın deride küçük burun yapmak zordur doğal olsun da istemedim ben kalkık hokka gibi olsun istedim oldu da :)burnum küçük çok zarif şu an görmek istersen arkadaş olarak ekleyip özel albümümdeki resimlerimi görebilirsin:)

Selam Kizlar umarim hepiniz iyisiniz :) ya merak etim bu ünlüler nasil burun esteriginden kisa süre sonra sissiz morluksuz sanki hicbirsey olmamis gibi dizilere devam ediyor onlara farkli bi islem mi uygulaniyor kisa sürede iylessinler diye? Mesela eyda ates fln gibi iki hafta sonra direk diziye döndü ....
canım her ameliyatın belli bir iyileşme süreci var tabi. ama burun ameliyatında zaten 1 hafta sonra morluk ve şişlik kalmıyor.
benim 2 hafta sonra bantlarım çıktığında bile burnumu çok beğeniyordum. resmen aşıktım burnuşuma:1: yani ben de dizilere çok rahat dönebilirdim:21: tabi kişinin dokuları ile de bu süreç değişiklik gösteriyor sanırım. bence 2 haftalık süreç normal iyileşmesi için.
bence her iki doktorun yapmış olduğu burunları incelemeni öneririm. buradaki hastaların öncesi ve sonrası fotolarına incelerseniz size daha iyi fikir vermiş olur.burada önemli olan sizin tam olarak nasıl bir burun istediğinize ve burun yapınızın buna uygun olup olmamasına bağlı. emre beyin bir çok hastasını gördüm gerçekten fındık gibi burunlar yapmış.tabi kişinin yüz hatlarına uygun oranda küçültülmesi de çok önemli. aklındaki isimlerle yüz yüze görüşmen daha sağlıklı olur. içine hangisi sinerse ona olursun canım. bu arada 25 mesaj hakkını doldurup fotolara bakabilirsin.
emre bey le görüştüm çok yoğun olduğu için mi yoksa benim beklentilerim mi çok fazlaydı bilemiyorum ama bana öyle ne çok güven verdi(tabi güvensizlikte değil),ne uzun uzun açıklama yaptı.....
çok yazılar okudum emre beyle ilgili emre bey le görüşen ,konuşanın ameliyat olası geliyor filan die ama ben tatmin olmadım kısacası...

canım ben kendim için söleyim. ilk görüşme de Emre beyin sorduğum her soruya net ve aklıma yatan cevaplar vermesi hoşuma gitmişti. öle kendini uzun uzun anlatmadı övmedi de. aksi olsaydı belki kendisine bu kadar güvenemezdim.
yaptığı burunları gördüm ve buradaki hasta yorumlarını da okuyunca tatmin olmuştum zaten. ama şunu söyleyim Emre bey istediğiniz kadar zaman ayırır ve istediğinizi sorabilirsiniz. bence asıl görüşme ikinci randevuda oluyor. içinize sinene kadar sizinle ilgileniyor. normalde 3 görüşme yapmasına rağmen tekrar görüşme bile talep edebiliyorsunuz.ama ikinci randevu da tatmin olacağını düşünüyorum.sevgiler:16:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yorumları okumaya devam ettikçe de kendimi burda buluverdim.Geçen gün Emre Beyle olan görüşmemiz gayet güzel geçti,yapılan yorumlar kesinlikle doğruymuş çok sevindim.Gecenin saat 12 sinde girdik görüşmeye evet ama değerdi gerçekten ve o kaybolmayan enerjisi kesinlikle müthiş.Vakit olsa daha sohbete devam edecektik hatta. Buarada tabi diğer muayene/görüşme ve ameliyat da kararlaştırılmış oldu.Umarım herkes için herşey çok güzel olur. :3:

Arkadaslar görusmede ne gibi sorular soruyorsunuz benim aklim durmus vaziyette haftaya randevum var ....

Arkadaşlar çene büyütme için okumaya başladığım yorumlardan sonra Emre İlhan beyle görüşmeye karar verdim ve ilk görüşmeyi yaptım. Bana asıl sorunun burunda olduğunu söyledi. Çeneyle birlikte burun yapılmalı dedi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle uykuda zaman zaman sorunlar yaşıyorum zaten. Açıkcası bu durum benim işime geldi bu sayede insanlara söyleyecek bahaneniz oluyor. İçerden düzeltme yapılırken dışarıdan da düzeltme yapılacak. :1: Eşim daha önce çene için tamam demişti ama şimdi olmaz diyor. Burnum içinde dışarıdanda müdahele gerek yok diyor. Onu ikna etmek için biraz uğraşmam gerekecek. Benim yüzüm minyon olduğu için yaşımı hiç göstermediğim söyleniyor. (Buna Emre bey dahil :1: ) Eşim eğer çeneyle oynatırsan büyük kart bir suratın olur diyip beni korkutuyor. Yağ enjeksiyonu yaptırsan acaba nasıl olur. Ayrıca armine85 arkadaşımın yaşadığı deneyimlerde beni oldukça düşündürüyor.
26 Mart da tasarım için Emre bey'le görüşmeye gidiyorum ve 12 Nisanda ameliyatım var. Her şey çok hızlı gelişti. Çok heycanlı bir sürece girdim. Herkese sevgiler :71:

.........................llll

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yorumları okumaya devam ettikçe de kendimi burda buluverdim.Geçen gün Emre Beyle olan görüşmemiz gayet güzel geçti,yapılan yorumlar kesinlikle doğruymuş çok sevindim.Gecenin saat 12 sinde girdik görüşmeye evet ama değerdi gerçekten ve o kaybolmayan enerjisi kesinlikle müthiş.Vakit olsa daha sohbete devam edecektik hatta. Buarada tabi diğer muayene/görüşme ve ameliyat da kararlaştırılmış oldu.Umarım herkes için herşey çok güzel olur. :3:

ayın kaçında 12de muayene oldunuz bende gecen gün 12de muayene oldumda?

Kızlar burnum 1 aylık:)parti yapsam mı acebağğ:)yarın tam 1 aylık olucam.geyet iyi sadece ben koku alıyordum azda olsa 2 gündür hiç alamıyorum.ve burnum sivilcelendi regl göneminin etkiside olabilir allah daha büyük dert vermesin.amin:)

Kızlar burnum 1 aylık:)parti yapsam mı acebağğ:)yarın tam 1 aylık olucam.geyet iyi sadece ben koku alıyordum azda olsa 2 gündür hiç alamıyorum.ve burnum sivilcelendi regl göneminin etkiside olabilir allah daha büyük dert vermesin.amin:)

Kutlamalısın 1.ayını :52:

canim bi aylik halini koycanmi albümüne?? nasil sislikler felan gitimi memnunmusun görünüsten felan :D??

hahah bencede kutlamalısın nice mutlu aylarınız olsun =)

Ben de sizin gibi yillarca arastirdim, hatta gitmedigim doktor kalmadi hic biri emre beydeki guveni vermedi bana bende emre beye oldum coook memnununumm darisi basiniza olcak :) Simdiden coook gecmis olsun :)

kesinlikle bende dilege katılyorum dilekcim slm bu arada bayadır giremiyordum =)))

bende yıllarca kaçtım kaçtım düşündüm emre beyde 10 dakikada gün aldım gerçekten =)

Back
X