- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.681
llla cok sevındım he butun emre ılhancıalr burada tesek
revizyon fiyatları nedir emre beyin merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
llla cok sevındım he butun emre ılhancıalr burada tesek
merhaba kızlar bu bir yarışma duyurusu dur![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/662501-deneme.html
hoş geldin canım.Evet fotoğrafları görmen için öncelikle 25 mesaj hakkını doldurman gerekiyor. Ve görmek istediğin kişileri arkadaşlık listesine eklemen yeterli. özel albümlere o şekilde ulaşabilirisin. Yukarıdaki vermiş olduğum linki tıklayıp 24 mesaj yazarsan hakkını doldurmuş olursun:))ben sizi ekledim. Kolay gelsin
![]()
yarışma 2006da yazılmış bu yazı tabi bitmiştir artık..![]()
yaa 8 günüm kaldı yeni güzel burnuma kavuşmaya....:18:![]()
5 gün mü kaldııı şimdi :) heyecan doruktadır :) bi bakmışsın olmuşsun şişlerinin inmesini bekliyosun:)
Merhaba Arkadaşlar,
Bu siteyi bilmeme rağmen üye olmak bugüne kısmet oldu
11 Ekim de ben de burun ameliyatımı Emre İlhan tarafından gerçekleştirdim. Dün 1.ayım dolmasına rağmen şekil itibariyle sonuçtan baya bir memnunum. Kemik eğriliğinden kaynaklı nefes problemi yaşıyordum ve ameliyat sonrası bu şikayetim geçti. 14 Kasım akşamı 1. ay kontrolüm var benim de.
Ameliyat olacak arkadaşlara benim tavsiyem ameliyat sonrası 2. haftaya çok dikkat edilmeli. İyileştim diye biraz rahatlama oluyor ki ben de öyle ve çok ağır bir grip geçirdim. Daha yeni toparlıyorum. Bir de 2. hafta sonunda burundan bantlar çıktığında deri de oluşan fazla yağlanma ne kadar sabunlu bez ile silseniz bile sabah kalktığınızda burun derisi yağ içinde kalıyor ve bu da burunda beyaz beyaz sivilcelere yol açıyor. Ben akşamları yıkadıktan sonra bebek pudrası sürdüm bol miktarda bu yağlanmayı ve oluşan sivilceyi kuruttu.
Başka sormak istedikleriniz var ise ben de yanıtlayabilirim. Endişesi bol olan bir süreç ama sonrasının güzel olacağını düşünmek keyif veriyor.
Siteyi kullanmayı da yeni öğreniyorum bana da destek olabilirseniz çok memnun olurum![]()
Aramıza hoş geldin diyelim o zaman :) çok geçmiş olsun atlatmışsınız en zor kısmını şimdi sabırla burnun şekli otursun diye beklemek kalıyor:) siteyle ilgili hepimiz yardımcı oluruz tabiki ama resim de bekliyoruz merakla:)
5 gün mü kaldııı şimdi :) heyecan doruktadır :) bi bakmışsın olmuşsun şişlerinin inmesini bekliyosun:)
Çok teşekkür ederim :) Tabi fotoğrafta eklerim siteyi çözmeye çalışıyorum :) Evet şimdi sabırla bekleme zamanı bakalım 1. ay kontrolüm de Emre Bey ne diyecek :18:
Merhaba,
Bende 8 ay önce estetik ameliyat oldum ve revizyon düşnüyorum,burnum gereğinden fazla ince burun deliklerim açık ve burun ucu çıkıntısı var,yani diğer doktorum sagolsun inceltmek dısındanapmış bilmiyorum, dahatombul bi burun veburun ucunun düzelmesini istiyorum bu mümkün oluyo mu aynı durumla karşılaşan oldu mu? Emre beyin revizyon ücreti ne kadar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
evet 5 günüm kaldı çok çok heycanlıyım artık her sabah kalktığımda bugün 18imi diye uyanır oldum ama az kaldı :)
canim bi aylik halini koycanmi albümüne?? nasil sislikler felan gitimi memnunmusun görünüsten felan??
evet 5 günüm kaldı çok çok heycanlıyım artık her sabah kalktığımda bugün 18imi diye uyanır oldum ama az kaldı :)
bende aynı heyecanı paylaşıyorum kalbim küt küt çarpıyor heyecandan nasıl gececek bu gunler inşallah hersey istediğimiz gibi olur sağ salim atlatırız ameliyatı benimde 8 günün kaldı:26:
evet çok az 3 gün kaldı inşallah sağ salim atlatırız senin tarih ne zaman :)
amin canım, benim tarih 22 kasım cok heyecanlıyım...cumartesi günü bu cumartesi tekrar istanbula gidecegım muayene var nasıl bi burun istiyorum onu konusacagız,bakalım ogun gidecek olan varsa belki muayenede görüsürüz....
kırk yılda bir fırsat buldum yarın istanbula gidiyorum 2 gün de izin almıştım, aradım ofisi şubata görüşme randevusu verebiliyoruz dedi bayan
ameliyat için de mart doluymuş şu anhadi o neyse görüşünce bakılırdı duruma da, ben ilk görüşmeyi yaparız diye düşünüyordum, şimdi kimbilir ne zaman fırsat bulucam bir daha
![]()