merhaba arkadaşlar ,
gectiğimiz carsamba günü uzunca arastırıp biran da karar verdiğim doktorum emre ilhan tarafından burun ameliyatım gerçekleşti.Senelerdir istediğim bir operasyon da doktor kararımın bu denli kolay olacagını sanmıyordum.tavsıyeler uzerıne görüşmeye gittim,görüştüm,ıkıncı görme sırasında şansıma birisi ameliyatını iptal etti ve ben o tarihi aldım. görüşmeye gittiğim ilk gün evet işte bu dedim,2.görüşmede fikirlerimi aldı ama ben hiçbir örnek göstermeden kendisinin söylemiş oldugu tasarıma evet bu dedim.çok ilginç bir süreç yaşandı.ameliyatımın ilk günü şişliğim çok olmadı ertesi gün japon balığına döndüm,3.gün gözlerden yanaklara indi şuan da hala var ancak u halimle de söleyebilirim ki iyi ki bu ameliyatı emre ilhan ile olmuşum!

çok takan biri değilim açıkcası evet suan burnum şiş evet şekli belli olmuyor evet burnum tıkalı evet gözlerim kırmızı mor yeşil tonlarında evet uyuyamıyorum evet sigara içemiyorum evet dışarı çıkamadım ama olsun :=) sonucun ıyı olacagına dair güven huzur içerisinde bu süreci atlatmamı sağlıyor.
ameliyat ile ilgili değil de Doktorum Emre ilhan Hakkında olumlu olumsuz taraflara yer vermek istiyorum ki senelerce arastırma içerisinde olan arkadaslara yardımım olsun.

iyi taraflar:
*özel oldugunuzu hissettiren bir ortam
*sizi anladıgını hssettiren bir hekim
*kendisine özenli bakımlı bir insan tarafından zevkine güvenebileceğinz bir tarz
*alınan eğitimler
*gerçekleştirilen ameliyat sayısı
*hasta sayısıyla başarı başarısızlık oranı(ben olumsuz bir sonuc arastırmalarımda bulamadım)
*modern tıp dünyasının nimetlerinden faydalanıyor olması
*kendine olan özgüveni
*başkalarının eline yüzüne bulatırdıgı ameliyatları üstlenip düzeltmesi
*bir telefon uzaklıgında olması
kötü taraflar
*zaman problemi
*görüşmelerde bazan 4 saati aşan beklemelere maruz kalmak
*abartıp ameliyat günü 5 saati geçen beklemelerin olması
aslında başka da bir olumsuzluk gelmiyor hımm bir de belki ameliyat günü çok iletişim halinde olunamaması ancak bu diğer hastalarla da bu sekilde mi yoksa bende gec kaldıgı ıcın mı boyle oldu bılemıyorum ameliyata girerken falan göremedim hiç bir cıktıktan sonra ertesı gun ugradı:=) ama onemı yok yaptıgı temız ıs yeter
bu sekilde benım yorumladıklarım.ben kurtuldum ınsallah bıran once ıyılesecegım,darısı tüm isteyen arkadasların basına.