• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Evet ilk ameliyatim olucak biraz fazla geldi ama sonuc guzel olucaksa deger.Ben ogrenciyim kredi kartina taksit yaparlarsa dusunebilirim ancak.Bide ilk gorusme muayene icin ek ucret almiyolar sanirim dimi.Gorusmeler ve ameliyat hepsi toplamda 7 bin saniyorum😊

Evet ilk ameliyatim olucak biraz fazla geldi ama sonuc guzel olucaksa deger.Ben ogrenciyim kredi kartina taksit yaparlarsa dusunebilirim ancak.Bide ilk gorusme muayene icin ek ucret almiyolar sanirim dimi.Gorusmeler ve ameliyat hepsi toplamda 7 bin saniyorum😊[/QU

ilk ameliyatınız olacak sanırım. ilk ameliyat ücreti 7 bin..:16:

Evet ilk ameliyatim olucak biraz fazla geldi ama sonuc guzel olucaksa deger.Ben ogrenciyim kredi kartina taksit yaparlarsa dusunebilirim ancak.Bide ilk gorusme muayene icin ek ucret almiyolar sanirim dimi.Gorusmeler ve ameliyat hepsi toplamda 7 bin saniyorum😊

muayene ücretleri ,kontroller için ek bir ücret ödemiyorsun canım. hastane masrafları dahil toplam 7 bin ödüyorsun.
taksit olmadığını biliyorum maalesef:( sonuç içinse doktorun Emre bey olacaksa kesinlikle değer diyorum. benimki değdi :21:darısı senin başına :16:

canım senin fotograflarını hatırlıorum ben ilk bandaj çıktığında çok güzeldi, ne sorun var seninkinde zamanla mı çıktı sorun :( emre ilhan çok iyi bi tercih olmuş ama o mutlaka istediğin gibi yapar ama senin hiç sorunlu gibi durmuyordu. son zamanlardan fotoğraf var mı? merak ettim çünkü ben ilk açıldığında çko beğenmiştim burnunu tasarımı da çok guzeldii

Canim cok kötü oldu. Cok inceltilmis. Güzel değil yüzüme hic yakismiyor. Emre bey olmasaydi umudum olmazdi. Ne yapardim bilmiyorum. Eski burnum sorunlu degildi kötü bir burun degildi. Ama şimdi cok kötü. Fotoğraf cekemiyorum canim :(

muayene ücretleri ,kontroller için ek bir ücret ödemiyorsun canım. hastane masrafları dahil toplam 7 bin ödüyorsun.
taksit olmadığını biliyorum maalesef:( sonuç içinse doktorun Emre bey olacaksa kesinlikle değer diyorum. benimki değdi :21:darısı senin başına :16:
Cook tesekkur ederim canim taksit yapmiyolarsa biraz beklemem gerekicek,ama sonuc iyi olucaksa beklemeye deger:))

Aaa arkadaslar bisey daha sormak istiyorum.Emre beyin yaptigi calismalari gormek icin instagramdan takip ediyodum da.Emre beyin Acıbadem yazili önlüğünü gordum bi resimde.Bağdattaki kendi ozel muayenesi disinda Acibadem hastanesindedemi görev alıyo acaba bileniniz varmi?

Aaa arkadaslar bisey daha sormak istiyorum.Emre beyin yaptigi calismalari gormek icin instagramdan takip ediyodum da.Emre beyin Acıbadem yazili önlüğünü gordum bi resimde.Bağdattaki kendi ozel muayenesi disinda Acibadem hastanesindedemi görev alıyo acaba bileniniz varmi?
ameliyatlarını ataşehir acıbadem cerrahi tıp merkezinde yapıyor. Ve kısa bir süre önce Avrupa yakasında liv hospitalda da yapmaya başladı. yani her hangi bir hastanenin doktoru değil.

Cook tesekkur ederim canim taksit yapmiyolarsa biraz beklemem gerekicek,ama sonuc iyi olucaksa beklemeye deger:))

normalde 7000 fazla gibi gözüküyor haklısın ama diğer Dr.ları araştırınca aslında bu fiyatın oldukça makul olduğunu görmüştüm ben 10binleri duyunca ilk ameliyat için. kesinlikle bekle derim.

Son düzenleme:

Peki hastadan hastaya farketmiyor mu? Yoksa 7 bin liradan mı baslıyor :)
Merhabalar ,fiyat ameliyat durumuna gore değişiyor. Eger ilk ameliyatinsa 7 bin ancak 2. Ya da 3 se fiyat degisiyor,bence mutlala gorusmeye gidin,aklinizda ki butun soru isaretleri bitecek ,Emre Ilhan baska bir guven
...herkese simdiden hayirli olsun,bana da:)bu arada benim burnumda on gunluk oldu bile;)

Bende gecen carsamba gunu oldum. Doktorumda malum Emre ILHAN.Burun etlerimi aldirdim, birde icerden kemik egriligini duzelttirdim.Acilmisken de dedim disardan da duzelttireyim ve ilk burun ameliyatimdi. 7bin tl verdim ama kurusu kurusuna doktoruma HELAL olsun. Ne bir agri ne bir sizi ne morarma ne kanama hic olumsuz birsey yasamadim.Uzerine de doktorumun guler yuzlulugu.Bugun 11. Gunum burnum biraz tikali olsada seklinden bir hayli memnunum.Fotograflarimi ve ayrintili sureci yakin zmnda paylasacagim.Sevgilerimle..Allah sizinde yardimciniz olsun.

Bende gecen carsamba gunu oldum. Doktorumda malum Emre ILHAN.Burun etlerimi aldirdim, birde icerden kemik egriligini duzelttirdim.Acilmisken de dedim disardan da duzelttireyim ve ilk burun ameliyatimdi. 7bin tl verdim ama kurusu kurusuna doktoruma HELAL olsun. Ne bir agri ne bir sizi ne morarma ne kanama hic olumsuz birsey yasamadim.Uzerine de doktorumun guler yuzlulugu.Bugun 11. Gunum burnum biraz tikali olsada seklinden bir hayli memnunum.Fotograflarimi ve ayrintili sureci yakin zmnda paylasacagim.Sevgilerimle..Allah sizinde yardimciniz olsun.

Ilk Önce cok cok Gecmis olsun, dilerim Daim mutlu olursun VE ömürlük Olur yeni burnun.
Biraz detayli anlatmak istermisin, konusmaniz nasil gecti? Isteklerini Resim olarak mi gösterdin? Nasil geciyor konusmalariniz, cok Merak ediyorum.istedigin gibi oluyor mu sonuc? Tabiki henüz yeni ameliyat oldun, ama simdiden memnunsun sanirim?
Evet fotograflarini simdiden cok cok Merak ediyorum. Ilerde paylasmani dört gözle bekliyorum :)
Sagol bizimle paylasimlarin icin. Tekrar Gecmis olsun.....! :nazar: degmesin!!!

Gecmis olsun. Uzulmeyin kikirdak ekleyip o kisimlari dolduruyorlar. Benimde derdim ayni. Emre bey yapar. Kendinizi iyi bir doktora emanet edin.bana göre en iyisi Emre bey. Ben gidip görüştüm ve cok guven verdi. Randevu alip gorusun en azından ameliyat zamanina kadar iciniz rahat olur. Ben uzuntuden 40 kiloya düştüm. Emre bey ile gorustum guvendim ameliyat gününü bekliyorum. Ve kilo almaya basladim. Öyle zor ki bu surec. Ama uzulmeyin caresi var.yeterki doktora kendinizi iyi ifade edin.

pınarımmmm :))))))

Back
X