- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.781
Hosbulduk.Bencede haklisiniyikide kaldirtmisim.Benim burnumun ucu zaten biraz dusuktu.Ama insan korkuyor dogal durmayacak burnum diye ama bosuna korkmusum.Resimlerim birkac gun sonra burada
![]()
tabiki hak veriyorum size kardeşim de öyle düşündü çok korktu yakışmaz diye burnu kemerli ve ucu düşüktü göze alamadı emre bey biraz kaldıralım dedi ısrarla istemedi de sonradan pişman oldu kaldırttı tekrardan :) memnun olmanıza sevindim merakla fotoğraf bekliyorum :)
Arkadaslar Merhaba ben oncesınde 2 kez rinoplastı oldum ama hıc memnun degılımrevizyona ıhtıyacım var gıbı düşünüyorum.. Daha önce 2 kez de KBB ye amelıyat oldum bu kez plastık cerrah ıstıyordum ama Emre İlhan bana cok sıcak gelıyor henüz gorusmedım gun aldım ama sizce emre bey mı yoksa plastık cerrah mı tercıh etmelıyım bu kez ? 😩😩😩
burnunuzun sadece görüntüsünden mi memnun değilsiniz? sağlık açısından memnunmusunuz ? sağlık sorununuz varsa kesinlikle kbb öneririm. Her kbb doktoru iyi estetik yapamıyor ama emre bey plastik cerrahlardan çok daha iyi yapıyor,revizyonda en iyisi bö görüşme randevusu alın derim ben hiç düşünmeden emre bey diyorum tabi:)
Emre hocamiza ameliyat olan arkadaslarim ,Emre Beyin dogum tarihjni bilen var mi supriz olarak o gun toplansak mi ?ne dersiniz:)
emre beyin doğum günü yanılmıyosam temmuzun sonuydu ya 27 si ya 28 i daha çok var :)