• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam kizlar daha burada cok yeniyim emre ilhan la sadece Mail üzeri görüsdük bana ameliyat fiati 8 bin dedi ama son ameliyat olanlara bakiyorum hepsi 7 bin olmus bana biraz tuaf geldi:44:

Merhaba canım Emre beyin mail adresi sende varsa bana vere bilirmisin?

Resim yüklersem, bana simülasyon yapmak isteyen varmi? Fikrinizi görmek isterim, bana nasil bir burun gider , bilmiorum tam olarak...üstlü dudak ve burun mesafesi var biraz, o yüzden bilmiorum! Yardimci olmak isteyen varsa, cok sevinirim!

Resim yüklersem, bana simülasyon yapmak isteyen varmi? Fikrinizi görmek isterim, bana nasil bir burun gider , bilmiorum tam olarak...üstlü dudak ve burun mesafesi var biraz, o yüzden bilmiorum! Yardimci olmak isteyen varsa, cok sevinirim!

Canım sen yükle.biz fikirlerimizi söleriz. Burada öncesi sonrasını gördükçe bizlerde uzmanlaştık kendi halimizle :) tabi yine en yakışanını Emre bey bilir.yüzü bir bütün olarak değerlendiriyor. Gerçi geçen bir arkadaş fotoğraf attı yorum yap diye.kız o kadar şaşırdı ki emre beyle birebir aynı şeyleri söledin inanamıyorum falan diye. Meğer emre beye de aynı fotoyu mail atmış:) burada hepimiz fikir veririz tabi. Ama bir de önemli olan senin ne istediğin canım.

ben ameliyat tarihi aldım birkaç ay önce 7 bin mi 8 bin mi olacak şimdi ? öğrenciyim enflasyonla yarışamıyorum.

ne kusuru olur mu öyle şey :) arkadaş listeme eklediğim için şimdi görebilirsin resimlerimi kardeşimin ve yengemin de resimleri var albümümde onlar da emre beye oldu hepimizin burnu farklı, fikir olabilir senin için:)[/QUOTE

Benimde aklima takilan sorulardan bir tanesi bu aslinda. Emre Bey'in facebook sayfasinda gordugum burunlarda hem cok begendigim hem de ay yok bu hic olmamis dediklerim var. Ben ocak ayi icin ameliyat gunumu almis olmama ragmen hala kafamda boyle soru isaretleri olmasi da sinirimi bozuyor. Ama sonra diyorum ki herkesin surati ve en onemlisi istekleri farkli ki Emre Bey bunu belirtmisti gorusmemizde. Benim hissettigim isi biraz Emre Bey'e birakmak lazim, dogru mu kizlar?

burun estetiği kişinin yüz hatlarına ve isteğine bağlı olan bir ameliyat,sen ben hiç beğenmeyiz belki ama o kişi burnunu çok beğeniyodur önemli olanda o :) kendimden örnek veriyim mesela benim burnum iddialı bir burun çünkü ben böyle istedim beğenmeyen de olabilir çünkü insanlar şöyle bakıyor; bu burun bana yakışmaz,ben olsam yaptırmazdım .... vs :) ama o burun bana çok yakışıyor :) yolda çeviren de çok doktorun kim lütfen söyle diye işte onlar da burun yüze yakışmış mı bi kusur var mı diye bakan insanlar yani objektif bakanlar :) ben de düz burun hiç sevmem mesela ama kişiye yakışmışsa tamamdır :) sen isteklerini emre beye anlattıysan hiç korkma ne istiyosan onu yapar :) ama ben herkese söylüyorum kesinlikle emre beye bırakın çok müdehale etmeyin onun da fikrini alın sonra üzülürsünüz :)

Canım sen yükle.biz fikirlerimizi söleriz. Burada öncesi sonrasını gördükçe bizlerde uzmanlaştık kendi halimizle :) tabi yine en yakışanını Emre bey bilir.yüzü bir bütün olarak değerlendiriyor. Gerçi geçen bir arkadaş fotoğraf attı yorum yap diye.kız o kadar şaşırdı ki emre beyle birebir aynı şeyleri söledin inanamıyorum falan diye. Meğer emre beye de aynı fotoyu mail atmış:) burada hepimiz fikir veririz tabi. Ama bir de önemli olan senin ne istediğin canım.

Yapan varsa aranizda cok sevinirim...(simülasyon)
Burun Dan pst dudak mesafeyi unutmadan , nasil bir burun yakisir sizce?
$image.webp

Simdiden düsünceleriniz ve yardiminiz icin tskler...;)

Yapan varsa aranizda cok sevinirim...(simülasyon)
Burun Dan pst dudak mesafeyi unutmadan , nasil bir burun yakisir sizce?
Eki Görüntüle 875999

Simdiden düsünceleriniz ve yardiminiz icin tskler...;)

canım istersen bunu burada değil de. albüm oluştur. albüm altında herkes düşüncelerini belirtirse daha iyi olur. :26:

Evet, dediklerine tamamen katiliyorum benim aklima takilan aslinda acaba ben ne istedigimi Emre Bey'e dogru anlatabildim mi sorunsali. Bu arada senin ve yanlis hatirlamiyorsam kiz kardesinin burunlari cok guzel olmus, son gorusmede dicem ki Emre Bey ben bu burunlara bayildim :) tesekkurler yardim icin

canım çok teşekkürler o korku bende de olmuştu ameliyata girerken bile " Emre bey burun ucum sivri olmasın demiştim" hatta facebookta fotoğrafının altına "Emre bey bu yorgun halinizse biz intihar edelim:) Bu arada ameliyatım 8 şubat:S korku, heyecan her şey var ama size de güveniyorum:)yalnız adıma bakmayın sahte adresim bu benim:))(adım handan) Emre bey burun ucunu taktım yine kafama elips güzelde acaba sivri mi istiyorum burnumu bilmiyorum neyse uzatmiyim gelince söylerim:)) " diye yazmıştım:)) hasta psikolojisi işte şimdi çok gülüyorum bu yorumuma:D zaten son görüşmede tüm konuşulanların üstünden geçiyo planda yazanları sana söyler eklemek istediğin bi şey olursa söylersin

canım çok teşekkürler o korku bende de olmuştu ameliyata girerken bile " Emre bey burun ucum sivri olmasın demiştim" hatta facebookta fotoğrafının altına "Emre bey bu yorgun halinizse biz intihar edelim:) Bu arada ameliyatım 8 şubat:S korku, heyecan her şey var ama size de güveniyorum:)yalnız adıma bakmayın sahte adresim bu benim:))(adım handan) Emre bey burun ucunu taktım yine kafama elips güzelde acaba sivri mi istiyorum burnumu bilmiyorum neyse uzatmiyim gelince söylerim:)) " diye yazmıştım:)) hasta psikolojisi işte şimdi çok gülüyorum bu yorumuma:D zaten son görüşmede tüm konuşulanların üstünden geçiyo planda yazanları sana söyler eklemek istediğin bi şey olursa söylersin

Merhaba canım burnun çok güzel çok hoşuma gitdi doğal bi burun bi sorum olucak bende Emre beye amelyat olmak istiyorum amelyat oldukdan sonra yüzü yıkadıkda makyaj yağdıkta maske kullandıkta hiç bi korkusu olmaz ki amelyatdan sonra buruna ne kadar el deymemeli

Öncelikle cvp verdiğin için çook teşekkür ederim:)bu siteye yeni üye oldum estetik olmayı düşünüyorum fakat doktor konusunda çokk kararsızım Serhat tuncere muayene oldum İsmail kurana oldum sacit karademire muayene oldum ama yok içime sinmiyor Emre İlhan hakkında çok guzel şeyler yazıyor ona muayene olmak için sadece adımı yazdırabildim çok yoğun Mart'a kadar dolu ve düğünüm olucak Haziran'da bu işi hemen çözmem gerek:(

o yanaklardaki şişlik kişiye göre değişiyor :) 20 günde toparyanda 1. ayda toparlayan da var 2. ayda da :) burun ucunun şişi en son iniyor ortalama burnun oturması 1 1 buçuk sene :) kalın derilimisiniz

evet sanırım baya kalın deriliyim ameliyat öncesinde çok gözenekli ve yağlı bi derim vardı şimdi zaten uçtu yani yağlanma maksimum

evet sanırım baya kalın deriliyim ameliyat öncesinde çok gözenekli ve yağlı bi derim vardı şimdi zaten uçtu yani yağlanma maksimum

benim de cildim yağlı daha doğrusu ameliyatdan önce yağlıydı cilt problemim vardı ameliyat olduktan sonra daha da arttı bende dr a gittim cildim için bi tonik verdi eczanede hazırlandı çok faydasını gördüm. cildine çok iyi bak devamlı temizle. bir de sana gitmediği dr kalmamış biri olarak bi ilaç ve dr önerebilirim cildin yağlıysa cilt problemin de vardır benim cildim şu an çok iyi ne yağlanma ne problem yok.

Öncelikle cvp verdiğin için çook teşekkür ederim:)bu siteye yeni üye oldum estetik olmayı düşünüyorum fakat doktor konusunda çokk kararsızım Serhat tuncere muayene oldum İsmail kurana oldum sacit karademire muayene oldum ama yok içime sinmiyor Emre İlhan hakkında çok guzel şeyler yazıyor ona muayene olmak için sadece adımı yazdırabildim çok yoğun Mart'a kadar dolu ve düğünüm olucak Haziran'da bu işi hemen çözmem gerek:(

emre beye ulaşmayı denediniz mi ? faceden ya da twitter üzerinden ulaşıp durumu anlatırsanız elinden geldiği kadar yardımcı olur emre bey kıramaz :) çünkü gerçekten çok yoğun ve asistanları olabildiğince erkene veriyor emre bey belki sizin için bi zaman ayarlayabilir ilk görüşmeniz için kendisine ulaşmanızda fayda var. bende yıllarca dr dr gezdim sizi çok iyi anlıyorum benim de içime emre bey sindi ve çok da mutluyum kararımdan:) darısı başınıza inşallah

Back
X