- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.881
canım yüzde yüz başarıyı hiç bi doktor garanti etmez memnun olmayan derken şöyle bi durum var Emre bey beklentilerimizden daha iyi burun yaptığı için hepimiz çok memnunuz sorun her doktorda olur ama Emre beyde diğer doktorlara göre oran çok düşük. Şikayet eden kimse olmaz çünkü Emre bey hastalarını her zaman takip eder hastasına sırt çevirmez bu güveni verdiği için, yaptığı burunlara çok özendiği için bu kadar yoğun zaten... Çok iyi araştır bulabildiğin tüm fotoları incele muayenehanesine git canlı burunları gör o şekilde için rahat eder. Benden önceki dönemde eso, unicorn, puff, handemelek vardı onların sayesinde Emre beye karar verdim ve çok mutluyum, kardeşimde çok memnun arkadaşımda ameliyat olacak biliyorum ki oda çok memnun olacak fotoğraflarını paylaşıcam zaten:) başarılı olmasa onları riske atmam sonuçta para verip ameliyat oluyoruz her zaman derim kaba bi tabir belki ama Emre beyi çok severiz ama babamın oğluda değil yani:) kötü olsa vebali benim olur. Burda yazmamız aslında biraz alışkanlık bu sitede çok güzel arkadaşlar edindik kızlarla hep buluşuyoruz onlarla sohbet alanımız burası bi anlamda... Emre beyle ilgilide biri yardım istersede yazıyoruz o kadar. Kafa karışıklığına neden olmasına üzüldüm çok şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim zaten emre beyin kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok acaba kafanı karıştıranlar mı var bu sitede kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum umarım sadece senin düşüncelerindir bunlar:)Ben hep cok memnun olanlari görüyorum burda, bir yönden icimi rahatlatiyor. Hep ayni kizlar ama nedense....Ama aklima arada takilanlar da oluyor ...hic mi memnun kalmayan yok? Varsada Bunu bildirmeniz cok iyi Olur , kusuruma bakmayin ama bazen cok tereddüt ediyorum....almanyada bir sayfada rastladim memnun olmayanlara! Acik acik söylüyorlar, o yüzden zaten böyle sayfalar var, yardim ve öneri icin. Emre bey güzel burunlar yapiyor bundan eminim, ama arada bir iste böyle korku , süphelerim de oluyor....acik söylemek gerekirse, benimde kalbim dilimde oldugu icin Pat diye konusuyorum ....
Son düzenleme: