• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Öncelikle gecmis olsun :) evet yağlara bendede oluyordu hatta burnumda ilk defa sivilceler çıktı baya
Cilt doktoruna gittim kurutucu verdi ama pek işe yaramadı sonra benev sulfur 2 maskesi kullandım misal sen çalışıyorsun
Aksam burnunu tonikleyip sonra burun bölgesine maskeyi sür uyu sabah kalkınca temizlersin ben sürekli evdeydim die sürekli burnumda bırakıyordum maskeyi günde böylelikle yağlandığında sebum dengesini düzenleyip
Sivilcelendi çıkmasını engelliyordum ama önemli olan asırı yaglanmayi engellemek oda kurutucuyla olur

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim :) peki sisliklerin daha cabuk inmesi icin kullandigin bisey oldumu bitki cayi vs gibi mesela ??

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim :) peki sisliklerin daha cabuk inmesi icin kullandigin bisey oldumu bitki cayi vs gibi mesela ??

Sisliklerin çok çabuk geçmesi die bisey yok malesef
Sabah uyandığımda burnun çok şişmiş olucak aksama buna nazaran inmiş görünür
Sabah tekrar şişer taki 2 ay gecene kadar
Bitki cayı falan hikaye önce ust kısmı iner sonra uç kısmı iner yavaşça
Benim yüzüm ilk zaman haftalar simam kaybolmuştum çok kötüydü özellikle gözlerim çok kötü olmuştu ama 2. Ayda yüzüm inanılmaz oturdu tamamen şişliklerin inmesi 6-7 ay sürüyor ama tuz fazla kullanma bunu tavsiye edebilirim ve yesil çay limonu rahatlatıyor kendini insan hafif hissediyor öbür türlüsü buruna bi etkisi yok :)

Ben de bantlardan kurtuldum rahatladım biraz kuruluk sebebiyle nefessizim ama olsun tonimere devam:) şişler de var bakalım yavaş yavaş oturacak ama genel olarak rahat. Doktorumuz hakikaten çok güzel ilgileniyor herkes çok beğendi kendi haline benzesin istemiştim ne dediysem şuan tam o şekilde zaten asıl problem tıkanıklıktı herşeyiyle sağlıklı bi hale getirdi kimse anlamıyor :) ellerine sağlık valla tüm ekibinin de. Hepinize geçmiş olsun :8:

kizlar ya benimde ameliyatima az kaldi bende sisliklerden cok korkuyorum böyle okudukca xD benim eczacim bana bir ilac tavsiyesinde bulundu genelde burun ameliyatlarindan önce ve sonra sisliker icin kullaniliyormus adi bromelain pos almanyadan geldim icin türkiyede varmi varsa adi ne bilmiyorum ama sizce sakincasi olurmu burdaki doktorlarin bazisi kullaniyor zararsiz diyor

kizlar ya benimde ameliyatima az kaldi bende sisliklerden cok korkuyorum böyle okudukca xD benim eczacim bana bir ilac tavsiyesinde bulundu genelde burun ameliyatlarindan önce ve sonra sisliker icin kullaniliyormus adi bromelain pos almanyadan geldim icin türkiyede varmi varsa adi ne bilmiyorum ama sizce sakincasi olurmu burdaki doktorlarin bazisi kullaniyor zararsiz diyor

Canım sislik olmadan burun ameliyatı olmaz hani doğaya aykırı :) ama jel var morluklari gidermesi icin zaten doktor ilaçları sana yazar :) şimdiden gecmis olsun

Kizlar ozur dileyerek soruyorum, okuyamadim konuyu. Emre beyin muayene ucreti var mi ve revizyon icin ne kadar ucret istiyor yaklasik olarak?

Kizlar ozur dileyerek soruyorum, okuyamadim konuyu. Emre beyin muayene ucreti var mi ve revizyon icin ne kadar ucret istiyor yaklasik olarak?

ilk görüşme ücretsiz,2. görüşmede tasarım yapıyor onun ücreti 300 tl onu da ameliyat ücretinden düşüyor. Revizyon fiyatları hakkında pek bilgim yok, 2. ameliyatsa sanırım 11bin den başlıyor

şişliklerden niye korkuyorsun :) yüzündeki şişlik çok hızlı gidiyor zaten burundaki şişlik için beklemen lazım tabi :) doktoruna sormadan hiçbişey kullanma kesinlikle anestezi alacağın için ilk 10 gün herşeyi kullanamazsın yasak zaten ama ondan sonra da doktoruna danışmadan kullanma doktor zararı yok derse kullanırsın.

kızlar emre beyin instagram hesabını takip edenler emre beyin arkadaş listesinden bulup beni ekliyor ama burda nick kullandığınız için ordaki gerçek isimlerinizden çıkaramıyorum çoğunuzun resimlerini de görmediğim için tanımıyorumdur diye reddediyorum burda konuşuyorsak eğer eklediğiniz zaman bana burdan özel mesaj atsanız çok sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar,daha önce de bir takım paylaşımlarda bulundum,ameliyatımın henüz 16.günü ve büyük mutluluğumu sizlerle de paylaşmak isterim.Çünkü düşüncelerimizi karmaşa haline getiren burun ameliyatı ve çevreden duyduklarımız kolay olanı çözülemeyen sorun haline getiriyor.Çok yeni olan ameliyatım sonucunda ki bir kaç fotografı sizlerle paylaşmak isterim.eminim buradan arkadaslar akıllarında onlarca soru takipteler.( özelden sorusu olanlara da seve seve cevap verebilirim süreçle ilgili,instagram da eski yeni fotolara da ulaşabilirsiniz. NİSYAYSİNN kulanıcı ismim)
lütfen ameliyat olacagınız kişiyi çok iyi araştırın ve Emre İlhan ı düşünenler içiniz rahat olsun ,bu işi aşk la yapan ellerdesiniz... $1240411_10202739306350005_1210755742_n.webp $1460240_10202739331030622_57863689_n.webp $1461102_10202739329910594_768194854_n.webp $1470399_10202739329470583_1836872810_n.webp $1484203_10202739328790566_1263456361_n.webp $1506666_10202739332070648_251620625_n.webp

Merhaba arkadaşlar,daha önce de bir takım paylaşımlarda bulundum,ameliyatımın henüz 16.günü ve büyük mutluluğumu sizlerle de paylaşmak isterim.Çünkü düşüncelerimizi karmaşa haline getiren burun ameliyatı ve çevreden duyduklarımız kolay olanı çözülemeyen sorun haline getiriyor.Çok yeni olan ameliyatım sonucunda ki bir kaç fotografı sizlerle paylaşmak isterim.eminim buradan arkadaslar akıllarında onlarca soru takipteler.( özelden sorusu olanlara da seve seve cevap verebilirim süreçle ilgili,instagram da eski yeni fotolara da ulaşabilirsiniz. NİSYAYSİNN kulanıcı ismim)
lütfen ameliyat olacagınız kişiyi çok iyi araştırın ve Emre İlhan ı düşünenler içiniz rahat olsun ,bu işi aşk la yapan ellerdesiniz...Eki Görüntüle 892987 Eki Görüntüle 892988 Eki Görüntüle 892989 Eki Görüntüle 892990 Eki Görüntüle 892991 Eki Görüntüle 892992

Merhaba Bademinteyzesi;
Bende doktor araştırması içerisindeyim. Emre Bey le de grüşmek istiyorum fakat grdüğüm fotolarda Emre beyin yaptığı burunlar hep kalınlaşmış görünüyor (6. ay yada 1. yılını dolduranlarda da çoğu kalın gibi) ödemler kayboluncada kalın sanki..!
sizin burnunuzun ilk hali nasıldı ki acaba.?
ben biraz ince burun seviyorum. Burnunuz güzel olmuş gerçekten , ama şimdi ödemlerden dolayı şiş duruyor sanırım.
Ama herkes Emre Beyden övgüyle bahsediyor... Korkuyorum naapsam....!?? :(

merhaba arkadaşım ,Emre Doktorumuz kişiye özel burun yapıyor yani asla genelde kalın duruyor gibi bir ifade kullanamayız.söylediğin şey ameliyat sonrası normal olan ödem birikmeleri,yayınlanan fotografların hepsi çok yeni,Sayın Ilhan'ın özverili çalışması sayesinde iş ve özel hayatıma eksiksiz başladım,o yüzden ben teşekkür ederim. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarıma tavsiyem biran önce randevu almaya çalışmaları zira boş gün yok!
not: özelden yazan arkadaşlarım fiyat bilgisi için lütfen Emre ilhan asistanlarıyla görüşün çünkü inanın ameliyat agırlıgına göre değişiyor yapılacak işlem.
Sevgiler! :16:

lütfen ameliyat olacagınız kişiyi çok iyi araştırın ve Emre İlhan ı düşünenler içiniz rahat olsun ,bu işi aşk la yapan ellerdesiniz...Eki Görüntüle 892987 Eki Görüntüle 892988 Eki Görüntüle 892989 Eki Görüntüle 892990 Eki Görüntüle 892991 Eki Görüntüle 892992

cok hos olmus burnun canim güle güle kullan :) burda paylastin icinde cok sagol insan gördükce ici dhada rahtliyor benim ameliyatimada 1 ay kaldi ve cok heycanliyim :D burdaki paylasilar insanin icini rahtlatio ya birde sorum olcak kizlar duydum ki zam gelmis 2014 icin ameliyatlara ama ben terminimi aldimda 7500 tl demisti bana emre beyin asistani bu benim icindemi gecerli olcak yani :S yoksa söyledi fiyatmi gecerli ben ekimden beri ameliyatimi ayarlamistim cunki

merhaba arkadaşım ,Emre Doktorumuz kişiye özel burun yapıyor yani asla genelde kalın duruyor gibi bir ifade kullanamayız.söylediğin şey ameliyat sonrası normal olan ödem birikmeleri,yayınlanan fotografların hepsi çok yeni,Sayın Ilhan'ın özverili çalışması sayesinde iş ve özel hayatıma eksiksiz başladım,o yüzden ben teşekkür ederim. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarıma tavsiyem biran önce randevu almaya çalışmaları zira boş gün yok!
not: özelden yazan arkadaşlarım fiyat bilgisi için lütfen Emre ilhan asistanlarıyla görüşün çünkü inanın ameliyat agırlıgına göre değişiyor yapılacak işlem.
Sevgiler! :16:

Merhaba arkadaşım;
Teşekkür ederim cevabın için, ben tabi gördüklerim kadarıyla yorumladım , yanlış anlaşılmak istemem. O halde bir randevu alıp görüşsem çok daha faydalı olacak...!

Benden de sevgileeer :)

Merhaba Bademinteyzesi;
Bende doktor araştırması içerisindeyim. Emre Bey le de grüşmek istiyorum fakat grdüğüm fotolarda Emre beyin yaptığı burunlar hep kalınlaşmış görünüyor (6. ay yada 1. yılını dolduranlarda da çoğu kalın gibi) ödemler kayboluncada kalın sanki..!
sizin burnunuzun ilk hali nasıldı ki acaba.?
ben biraz ince burun seviyorum. Burnunuz güzel olmuş gerçekten , ama şimdi ödemlerden dolayı şiş duruyor sanırım.
Ama herkes Emre Beyden övgüyle bahsediyor... Korkuyorum naapsam....!?? :(

Yapisal teknikle yapilmayan burunlar 2.ayinda da ince olur ama zamanla burnun yapisi saglam olmadigi icin cokme vs olabilir ben kalin deriliyim ve goren inanamiyor kucuk kalkik ve kesinlikle kalin olmayan burnum var emre bey sagolsun:) bende ince burun sevmiyorum emre beye soylemistim ince olmasin diye sadece kas aram cok kalin olmasin dedm oyle de oldu. Emre beyin yaptigi burunlar gec inceliyor yapisal rinoplasti teknigini kullandigi icin burnun yapisina onem verdigi icin o yuzden yaptigi burunlarin hepsi sorunsuz ama su lafiniza katilmiyorum 1.senesini dolduran burunlar kalin olmuyor:) farkli doktorlarin yaptigi burunlar 2.ayda ince gorunuyor ama sonu husran oluyor o yuzden o surece cok takilmayin sonuca bakin derim ben:) Emre beyin her zaman soyledigi bir sozle bitirmek istiyorum "burun ne kadar gec inerse,incelirse o kadar iyidir" :) sevgiler.

cok hos olmus burnun canim güle güle kullan :) burda paylastin icinde cok sagol insan gördükce ici dhada rahtliyor benim ameliyatimada 1 ay kaldi ve cok heycanliyim :D burdaki paylasilar insanin icini rahtlatio ya birde sorum olcak kizlar duydum ki zam gelmis 2014 icin ameliyatlara ama ben terminimi aldimda 7500 tl demisti bana emre beyin asistani bu benim icindemi gecerli olcak yani :S yoksa söyledi fiyatmi gecerli ben ekimden beri ameliyatimi ayarlamistim cunki

Zam nisan ayindan itibaren gecerli sanirim:) nisandan onceyse ameliyatin zam etkilemez seni :) bu arada lafi gecmisken soylemeden gecemicem boyle zam mi olur cok zam oluyor gibi yazilar okudum herkesin butcesi karsilamayabilir ben de isterim ki herkes olabilsin ama sadece emre bey degil her doktor zam yapiyor ve emre bey liv hospitalda turkiyenin en lux konforlu hastanelerinden birinde yapiyor diger doktorlar 2 3 secenek sunuyor en dusuk secenegi ozel hastanelerin en kotulerinden biri oluyor ve fiyatlar emre beyinkine yakin oluyor :) emre bey her sene hastaneyle anlasmaya oturuyor hastane ne kadar zam yaparsa emre beyde o kadar yapiyor hastalarini cok dusunuyor ve herseyin en iyisi olsun istiyor. Ben liv hospitala devamli gidiyorum ve sunu soyleyebilirm liv hospitalda bi dr a muayne olsaniz kan tahlili yaptirsaniz fiyatlari gorup emre bey az bile aliyor dersiniz eminim:) keske hastaneler zam yapmasa fiyat sabit kalsa isteyen istedigi dr a olabilse ama maalesef olmuyor.

forumda kendisiyle ilgili pek olumsuz yorum görmedim fakat yaptığı burunlar sizce kişinin yüz yapısına göremi belirlenmiş ya da benzer yapıda mı karasız kaldım çok fazla resimde göremedim ama gördüklerimde snki böyle bi izlenim oluştu..

Back
X