• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kızlar,
Ben size bişey sorucam 4 gün önce ameliyat oldum henüz alçı var.
Bir burun kanadım diğerine göre daha kalın. Yani simetrik değil. Sizde de böyle bir sıkıntı olmuş muydu.

Teşekkürler canlar

Ben daha olmadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır size. Duyduğum kadarı ile ilk zamanlar şişlik yüzünden asimetrik görünebiliyor.
Emre bey mi yaptı ameliyatınızı.

Evet canım. Benim çok aşırı yamuktu.
Tamamiyle düzelttiğini söyledi. Zaten burun konusunda deha kendisi.
İşte şu asimetri durumuna takıldım:/ Umarım geçer:(

Evet canım. Benim çok aşırı yamuktu.
Tamamiyle düzelttiğini söyledi. Zaten burun konusunda deha kendisi.
İşte şu asimetri durumuna takıldım:/ Umarım geçer:(

4 gün olmuş daha tabiki düzelecek benimde alçıdayken öyleydi bu burun nasıl düzelecek diyordum ama gayette güzel düzeldi hiç sıkıntı yapma yani :)

Merhaba kızlar,
Bir burun kanadım diğerine göre daha kalın. Yani simetrik değil. Sizde de böyle bir sıkıntı olmuş muydu.

Teşekkürler canlar

daha çok yeni çok normal aynısını bende yaşamıiştım..şişliktendir öle görünebiliyor.zamanla düzelir, için rahat olsun;)

Canım maşallah çok begendim yüzune çok yakismis darısı başıma:) sen tam olarak nasıl tarif ettin?

Teşekkürler:) Aslında ben doğal istiyorum, cok burun deliklerim ortada olmasın demiştim. Ama gerisini Emre Bey'e bıraktım onun estetik algısına çok güvendiğim için. Yüzümle uyumlu bir burun olsun, bakışlarımı çok değiştirmesin dedim ve öyle de oldu çok şükür. Darısı senin başına:)

Canım maşallah çok begendim yüzune çok yakismis darısı başıma:) sen tam olarak nasıl tarif ettin?[/QUOTE]

Teşekkürler:) Aslında ben doğal istiyorum, cok burun deliklerim ortada olmasın demiştim. Ama gerisini Emre Bey'e bıraktım onun estetik algısına çok güvendiğim için. Yüzümle uyumlu bir burun olsun, bakışlarımı çok değiştirmesin dedim ve öyle de oldu çok şükür. Darısı senin başına:)

Dedigin gibide yapmis darisi basima:)

Merhaba kızlar,

Teşekkürler canlar

çok normal çünkü şişlik her kısımda her yerde aynı olmuyor. bi tarafın şişliği diğer tarafa oranla daha çok olabiliyor birkaç aydan sonra düzene girmeye başlar simetrisi merak etmeyin :)

teşekkür ederim beklemek cidden zor ben de ameliyat tarihini 4 ay önce almıstım bekledim 4 ay zor oluyor beklemek ama değiyor :)

slm pisiipisiii,burnun güzel olmuş güle güle kullan... revizyonmuydun?birde tasarımda ucunun kalkık olmasınımı istemiştin,yoksa şiş olduğundanmı kalkık duruyor???

çok normal çünkü şişlik her kısımda her yerde aynı olmuyor. bi tarafın şişliği diğer tarafa oranla daha çok olabiliyor birkaç aydan sonra düzene girmeye başlar simetrisi merak etmeyin :)

Teşekkür ederim cnm cevabın için:)
Bu süreçte sabır etmek gerekiyor biraz farkındayım.
Umarım en yakın sürede düzelir.

ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrası burnunuzdan memnun kaldınızmı???işe ne zaman başlayabiliyoruz.istanbulda kaç gün kalmak gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim:)

Emre Bey'in hastaları olarak güzel burunlarımızdan çok memnunuz açıkcası :) Ona bi şüpheniz olması zaten. Şehir dışında kalanlar için benim bildiğim ve gördüğüm 1 hafta ya da 10 gün yeterli sanırım. 1 hafta içerisinde zaten alçılar tampon çıkıyor.

Merhaba Mermad nasılsın. Alçı ve tamponların çıkmıştır. Duygularını alalım :)

Canım alçı ve tamponlar çıktı emin olabilirsin hiç acımıyo:)))
Şimdi üzerine bant takılı, şişmesin diye takılıyoruş ama malum bayaa şiş ucu falan.
Bundan sonra sabır etcez başka çaresi yok ama şunu söyliyim benim en büyük problemim yamukluktu gayet düz gözüküyor burnum bu nedenle çok mutluyummmm:)

Back
X