• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat olalı 5 gün oldu. Şu ana kadar herşey yolunda. Bugün alçım ve tampon çıkacak. Düşük tansiyon ile gezdiğim için fazla giriş yapamadım. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar selamlar,

Ameliyatin üzerinden bikac ay gecti ama hala burun icim kuruyor ve burnumun icini tikiyor. Yurtdisinda oldugum icin doktor beye kontrole gidemedim. Bu sorunu yasayan varsa krem, sprey vb. kullanip cözüm bulan var mi?

Kizlar selamlar,

Ameliyatin üzerinden bikac ay gecti ama hala burun icim kuruyor ve burnumun icini tikiyor. Yurtdisinda oldugum icin doktor beye kontrole gidemedim. Bu sorunu yasayan varsa krem, sprey vb. kullanip cözüm bulan var mi?

Konya da yaşıyorum.havası kuru olduğu için aynı problemi burdayken yaşıyorum ara ara..bir arkadaşım bruno die burun içini nemlendirici bi sprey tavsiye etmişti onu kullanıyorum bayaa bi faydası oluyor.bi deneyin isterseniz.

Kizlar selamlar,

Tonimer baby kullanmaya devam edebilirsiniz, hiçbir zararı yok nasılsa.. Birkaç ay sürüyor zaten tıkanıklık ve kuruluk ama spreylerle açılır merak etmeyin.

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat olalı 5 gün oldu. Şu ana kadar herşey yolunda. Bugün alçım ve tampon çıkacak. Düşük tansiyon ile gezdiğim için fazla giriş yapamadım. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsunnn kendini iyi hissettiğinde girersin düşük tansiyon sorunun varsa çok kalkmamaya çalış

Çok geçmiş olsunnn kendini iyi hissettiğinde girersin düşük tansiyon sorunun varsa çok kalkmamaya çalış
Benim için en büyük sorun düşük tansiyon oldu. Şükür o kötü günleri atlattım. Yarın iş başı yapacağım bile. Birazdan yandan öncesi ve sonrası resmimi ekleyeceğim. Daha çok yeni 1 hafta bile olmadı şiş olduğu için önden resmi daha sonraki günlerde yayınlayacağım.

kızlar herkese merhaba;
baya uzun zamandır siteye girmedim :))

ameliyat olalı 6 ay oldu, kalın derili hastayım şişlerim yavaş iniyor, şuan herşey yolunda çok mutluyum :))
büyük, kemerli ve uzun bir burundan sonra bide üzerine kalın derrili olunca ilk 1,5 ayım tam bir kabus gibiydi :))
sonra baktım ki tamda doktorumun dediği gbi zamanla burnum inip şekil alıyor:)
kalın derili hastalara sabırlı olmalarını, zamana brakmalarını ve kendilerini diğer normal derili hastalarla kıyaslamamalarını öneriyorum.:))

Emre Bey 'e gelince , şuan geçmişe dönsem yeniden ameliyat olsam yine hiç tereddüt etmeden ona ameliyat olurum..
Sabrı , hastalarına olan ilgisi, yeteneği ve o güzel kalbiyle eşi bulunmaz bir doktor..

Bir arkadaşımda Emre Bey 'e yeni ameliyat oldu,o normal deri olduğu için şişleri çabuk indi, gayet memnun.

birazdan burnumun eski haliyle yeni halini gösteren bir fotoğraf ekleyeceğim, her burun ameliyatı eski burnuyla beraber değerlendirilmelidir, başarısı ancak o zaman belli olur diye düşünüyorum.

Burnunu beğenmeyen ve bunu sorun haline getiren insanlara da tavsiyem biran önce ameliyat olun, ben 28 yaşıma kadar beklediğim için çok pişmanım :))
Bakışınız, dudağınız, hatta burnun verdiği güvenle duruşunuz, yürüyüşünüz bile değişiyor :))

Herkesin güzel burunlara sahip olması dileğiyle ..

kızlar herkese merhaba;

ameliyat olalı 6 ay oldu, kalın derili hastayım şişlerim yavaş iniyor, şuan herşey yolunda çok mutluyum :))
büyük, kemerli ve uzun bir burundan sonra bide üzerine kalın derrili olunca ilk 1,5 ayım tam bir kabus gibiydi :))
kalın derili hastalara sabırlı olmalarını, zamana brakmalarını ve kendilerini diğer normal derili hastalarla kıyaslamamalarını öneriyorum.:))

Emre Bey 'e gelince , şuan geçmişe dönsem yeniden ameliyat olsam yine hiç tereddüt etmeden ona ameliyat olurum..
Sabrı , hastalarına olan ilgisi, yeteneği ve o güzel kalbiyle eşi bulunmaz bir doktor..

Bir arkadaşımda Emre Bey 'e yeni ameliyat oldu,o normal deri olduğu için şişleri çabuk indi, gayet memnun.

birazdan burnumun eski haliyle yeni halini gösteren bir fotoğraf ekleyeceğim, her burun ameliyatı eski burnuyla beraber değerlendirilmelidir, başarısı ancak o zaman belli olur diye düşünüyorum.

Burnunu beğenmeyen ve bunu sorun haline getiren insanlara da tavsiyem biran önce ameliyat olun, ben 28 yaşıma kadar beklediğim için çok pişmanım :))
Bakışınız, dudağınız, hatta burnun verdiği güvenle duruşunuz, yürüyüşünüz bile değişiyor :))

Merhaba Arkadaşım.

Burnun ömürlük olsun ,

Bende ameliyat olalı 12 gün oldu. Şu anda herşey yolunda. Burnumun şiş halini bile çok beğeniyorum. Doktor seçimi gerçekten çok önemli.
Emre Bey'i seçtiğim için çok şanslı olduğumu ameliyattan sonra yine anladım.

Bende 34 yaşındayım. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz, sizinle aynı fikirdeyim. Hayatı daha mutlu yaşamak için geç kalınmaması gerek.

kızlar herkese merhaba;

aa ne çabuk 6 ay oldu seni hatırlıyorum zaman çabuk geçiyor ya :) Bende kalın derili olduğum için seni çok iyi anlıyorum sen yine şanslıymışsın 1buçuk ay kabus gibi geçmş ben 6 7 ay kocaman burunla gezdim:) yani o zamanlar bana büyük gelmiyordu tabi 1 2 aylık haliyle kıyaslanamaz daha da ufalmıştı ama şimdiki burnumla kıyaslayınca 6.ayımda bile kocamanmış diyorum:) sende de öyle olacaktır 1 sene sonra 6 aylık haliyle karşılaştırınca ne kadar kocamanmış diyeceksin:) 1. senede bile kalın deride şişler tamamen inmiyor 1 buçuk sene lazım en az tabi kaba şişleri gidiyor :) kalın derililer kendilerini normal ve ince derilelerle kıyaslamamalılar ne güzel sen bunun bilincindesin :) çok sevindim mutlu olmana 1 sene sonra burnunu çok çok daha fazla sevceksin tecrübeyle sabittir :) ben 20 yaşında oldum iyiki de beklememişim kardeşim de 17 yaşında oldu biz biraz aceleciyiz galiba :)

burun ameliyatından korkmayın ve kesinlikle ertelemeyin tabi doğru doktoru bulduktan sonra;) Biz emre beyi seçtiğimiz için çok şanslıyız:)

Merhaba Arkadaşım.

Burnun ömürlük olsun ,

Bende ameliyat olalı 12 gün oldu. Şu anda herşey yolunda. Burnumun şiş halini bile çok beğeniyorum. Doktor seçimi gerçekten çok önemli.
Emre Bey'i seçtiğim için çok şanslı olduğumu ameliyattan sonra yine anladım.

Bende 34 yaşındayım. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz, sizinle aynı fikirdeyim. Hayatı daha mutlu yaşamak için geç kalınmaması gerek.

bantlar ne zaman çıkıyooooor merakla bekliyorummmmm ve hemen foto istiyorum çıkar çıkmazzzzzzzzz :52:

bantlar ne zaman çıkıyooooor merakla bekliyorummmmm ve hemen foto istiyorum çıkar çıkmazzzzzzzzz :52:

Bantlarım bu gece 23:30' da çıkacak canımcım. Emre Bey gecelere kadar sürekli görüşme halinde birde bunun üstüne üstlük her zaman enerjik ve pozitif. Inanilmaz bir insan.
Yeni resimlerim yakında KK'da :)) azcık daha meraklan bakayım:))

Bantlarım bu gece 23:30' da çıkacak canımcım. Emre Bey gecelere kadar sürekli görüşme halinde birde bunun üstüne üstlük her zaman enerjik ve pozitif. Inanilmaz bir insan.
Yeni resimlerim yakında KK'da :)) azcık daha meraklan bakayım:))

Gece 1 de bile oyle enerjisi hic bitmez cunku isini seviyooor:) catlarim baaaak hemen istiyorumm resimlerii:52:

Back
X